Arama sonuçları: *

• Users: holyleth
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. holyleth

3600mhz ram mavi ekran sorunu

Merhaba, ram ve anakartımı değiştirdim 4-5 gün önce gskill trident z 3600mhz 2x16gb cl16 ram ve msi b550 a pro anakarta geçiş yaptım ancak ramlerden kay aklı sürekli olarak mavi ekran hatası alıyorum. Default olarak 2 adet xmp profili mevcut ikisi de aynı değerlerde gibi görünüyor ama 1...
  2. holyleth

G.Skill Trident Z Neo RGB F4-3600 ram

Asrock b550m hdv anakart - ryzen5 5600x işlemci kullanıyorum ramleri 16'dan 32'ye çıkarmayı düşünüyorum ama CL 16 değerinde 32 gb ram bulmak çok zor sanırım şu an. n11 üzerinde bir satıcıda başlıktaki rami bulabildim 1 adet stoğu mevcut. 5600x zaten en stabil 3200-3600mhz değerlerinde...
  3. holyleth

Çözüldü✓ Sistem Upgrade Tavsiyesi

Bu sisteme ek olarak "Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Sıvı Soğutucu " mevcut sistemde ama kasa biraz ufak olduğundan sıvı soğutucunun fanı ramleri sıkıştırıp baskı yapıyor. Öncelikle kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Buna ek olarak sistemde ramlerden ya da güç kaynağından kaynaklı...
  4. holyleth

Çözüldü✓ AMD Rx 7600XT çökme sorunu

Selamlar aşağıda sistem özelliklerini de tam olarak ekran görüntüsü ile paylaşacağım. Sistemi bu yıl Mayıs ayında hazır olarak aldım. Başlangıçta güç kesme ve kendi kendine kapanma sorunu vardı, kapandıktan sonra tekrar açılıyor ve ekran kartı çalışmıyordu. Sistemdeki sorunun kaynağını tespit...
Geri