Arama sonuçları: *

• Users: cemka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cemka

Torrentten İndirilen Oyunun Kayıt Dosyasını Steam'e Aktarma

Merhabalar torrentten deneme amaçlı aska diye bir oyun yükledim. oyunu çok sevdim simdi satın almak istiyorum ama save dosyamı steamden yükleyeceğim oyuna aktarabilir miyim sizce?
  2. cemka

Lanet bir sorun! videoyu tam ekran izlerken sesin cızırdaması

çift monitör kullanıyorum monitör hoparlörleri devredışı sadece stereo anakart üzerinden ses alıyorum. 2. monitörde video izlerken diğer monitörde calısıyorum. ama videoyu tam ekran yapınca ses cızırdıyor. sorunu çözemedim. ekran kartını değiştirdim 2060 taktım onda da öyle bu nasıl sorun böyle...
  3. cemka

PC kasarken hoparlörden cızırtı geliyor!

Arkadaşlar çok sıkıcı bi sorunum var çözüm bulamadım. Pc de iş yaparken bir yanda youtube acıkken başka programla photroshop gibi uğraşırken ufaktan cızırtı geliyor. ve sinir bozucu. çift monitör kullanıyorum ekran kartım yetersiz mi kalıyor anlamadım. rtx 3060 galakuro Japon markası...
  4. cemka

Yardım eder misiniz? İşlemci değiştikten sonra gelen cızırtı

İşlemcimi 2600 den 5500 e cıkardım. format atmadım. video izlerken netflix izlerken youtube izlerken pc yi kullanınca 1 snlik bir cızırtı geliyor sonra düzeliyor. sinir bozucu. işlemci oc ile 4.4 ghz de 1.250 v de calısıyor voltajı serbest bıraktım stok haline aldım yine olmadı. ramleri mhz 3200...
  5. cemka

Çok ilginç ram sorunu mhz arttırınca seste cızırtı yapıyor

msi b450m gamin plus anakartımda 4 adet 8 gb 3200 mhz ram var. 2666 olarak calısıyordu yeni işlemci alınca ryzen 5 5500 bunu oc ile 4.40 ghz de kullanıyorum. ramlerde 2666 dan 3200 e cıkarınca açıldı bilgisayar bi süre kullandım sonra farkettimki böyle youtube da tam ekran yapınca sayfayı aşağı...
  6. cemka

Ryzen 5 5500 overclock ayarları

Arkadaşlar işlemciyi kendi çapımda overclock yaptım. 4.4ghz cıkarıp 1.3volta düşürdüm 3 gündür stabil calısıyor ısı değeri de düştü. bundan daha iyi daha hızlı yapılabilir mi yapan var mı yazabilir mi? Redscorpion tower fan kullanıyorum.
  7. cemka

Yardım Ryzen 5 2600'dan 5500'e geçtim HDD görmedi

Merhaba dostlar, yeni işlemci aldım. ryzen 5 2600 den 5500'e geçtim. her şey sorunsuz calısırken 2.5 inç sata 1tb HDD bios dahi görmüyor. bunun dışında m2 ssd windows görünüyor. sata 2 deki 2.5 inç 500 gb ssd görünüyor fakat 1tb 2.5 inç hdd görünmüyor. kabloların yerini değiştim her şeyi yaptım...
Geri