Arama sonuçları: *

• Users: Isulois
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Isulois

2-2.5k ARASI KABLOSUZ OYUNCU MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi 2-2.5k arası kablosuz oyuncu mouse önerilerinizi bekliyorum. İnternetten baktığımda Steelseries Rival 3 ve Logitech G 305 i gördüm. Ancak genel olarak yorumları çok iyi değildi. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Isulois

YOUTUBE DERS VİDEOSU İZLETECEK TABLET ÖNERİSİ

Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar çoğu tabletin bu işi göreceğini biliyorum ancak özel olarak sizden öneriler almak istedim. Fiyat aralığı olarak 7-10k arası istiyorum. Çözünürlüğü güzel ve ekranı da kısmen büyük olacak tablet önerileriniz varsa bekliyorum.
  3. Isulois

Kulaklık ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. 1400 tl civarına kulaklık ve 700 tl civarına da mouse arıyorum. Bu aradığım fiyatlara tabii ki çok büyük performanslar beklemiyorum ancak oyun oynarken bana zehir etmeyecek seviye de düzgün kullanabileceğim kulaklık ve mouse önerilerinizi bekliyorum...
  4. Isulois

İLAN VERİRKEN FİYAT KISMINDA ÇIKAN UYARI METNİ

Herkese selamlar. Arkadaşlar sitenin ismini söylemem yasak mı bilmiyorum ama zaten herkes yüksek ihtimal ile tahmin etmiştir. Bu sitede ilan vericem ancak şöyle bir uyarı var bu uyarı tam olarak neyi kastediyor?
  5. Isulois

BOZUK PARAYI DEĞERİNİN 2 KATINA TÜMLETME

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Elimde bir süredir biriktirdiğim 10 krş 25 krş 50 krş 1 tl gibi bozuk paralarım var. Bunları tümleticem ancak farklı şehirlerdeki bazı arkadaşlarım dolmuşçu vb. meslek grubundakilerin 1tl 50krş gibi paraları 2 katından alması ile ilgili bir şeyler söyledi...
  6. Isulois

Ram de cl15 ve cl16 uyumlu çalışır mı?

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Şu an bilgisayarımda ballistix markasının ddr4 3000mhz 8 gb cl15 ram ini kullanıyorum. İdare ediyordum yeni bir bilgisayara geçene kadar ama yavaştan zorlanmaya başladım. Kullandığım ram in yanına bir tane 8 gb satın alayım dedim ancak cl15 bulamadım genel...
  7. Isulois

Türkcell ile olan kontratım sona eriyor sizce Türk Telekom a geçmeli miyim?

Arkadaşlar Türkcell ile olan kontratım bitti yeni kontratlarda epey pahalı Türk Telekom a geçmeyi düşünüyorum fiyat olarak daha iyi ve kullananlardan da genel olarak olumlu yanıtlar alıyorum siz hangisini önerirsiniz? Türk Telekom kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?
  8. Isulois

15-20 bin lira arasında laptop önerisi

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Kız kardeşim okul için bir laptop almak istiyor. Genel olarak ders için kullanacak ve oyun oynayan birisi değil. Sadece Sims oyununu seviyor ve onu oynamak istiyor. Bu fiyat bandında Sims i en düşük ayarlarda da olsa oynatabilecek bir laptop bulmak mümkün...
  9. Isulois

Açık Öğretim için bölüm önerisi

Öncelikle herkese selamlar. Arkadaşlar 4 senelik Tarih bölümünü bitirdim formasyonda aldım ancak atama durumlarından dolayı açık öğretimden de bir bölüm bitirmek istiyorum. Sizce bu durumda okunabilecek en mantıklı bölümler nelerdir?
Geri