Arama sonuçları: *

• Users: Harvey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Bios m-flaş seçeneğine bastıkdan sonra ekran gitti ve geri gelmiyor.

Bios güncellemesi yapacaktım flaş belleğime gerekli dosyayı attım ondan sonra biosumu açtım ve m-flaş seçeneğine bastım sonra evet dedikden sonra normalde bilgisayar kendini yeniden başlatıp flaş seçme ekrankna atmassı gerekirken yeniden başlattı ve ekran gitti monitör gitti normalde sinyal yok...
  2. H

Yardım Valorantda durduk yere pc kitleniyor

valoranta girdikden 1dk sonra tüm sistem kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum bunun çözümü nedir
  3. H

Hedefime ulaşmam için ne kadar çalışmam gerekiyor (TYT)

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar 12. Sınıfım ve 2 yıllık bir bölüm düşünüyorum düşündüğüm bölüm içinde ortalama 500k sıralama yapmam gerekiyor biliyorum çoğunuz kör girse yapar diyebilirsiniz ama temelim yok hiç ders çalışmadım yani kısacası sıfırım bu durumda tyt de ortalama olarak kaç net...
  4. H

125cc naked yada scooter motor önerisi

A1 ehliyetine yazılmayı düşünüyorum. F/P üzmeyecek 125cc naked yada scooter motor önerisi yaparmısınız.
  5. H

Bilgisayarıma bir şey oldu acil yardım!

Windows 11 kullanıyorum güncelleme gelmişti ve bende güncelleştir ve yeniden başlat dedim ondan sonra yeniden başladı ancak sanki pc ye format atmışım gibi sorular somaya başladı işte kişisel bilgisayarınız tamamlanmak üzere başlık altındaki soruları ondan sonra bende atla felan yaptım pc açıldı...
  6. H

Yardım Hikayeli oyunları nasıl aylık üyelik alarak oynayabilirim.

Bu aralar hikayeli oyunlara çok sardım gow felan oynuyorum ama itemsatışdan paylaşımlı hesap aldım bu hesapda patlama ihtimali var öyle olunca yeni hesap veriyorlar ama ilerlemem kayboluyor bunu önlemek için yapabiliceğim bir şey varmı nereden oynayabilirim başka.
  7. H

Yardım Bahsettiğim Oyunlar İçin Türkçe Yama Önerisi.

Arkadaşlar; RDR2 Spiderman 2 Hogwarts Legacy Bu oyunlar için türkçe yama arıyorum doğru düzgün güvenilir türkçe yamaları nereden bulabilirim.
  8. H

AMD renk ayarları sıfırlanıyor.

Arkadaşlar amd 7700xt kullanıcısıyım pubg için özel renk ayarı yaptım bunu oyun kısmından pubg ye gelerek yaptım yani oyunu kapatınca renk ayarı gidiyor bu normal ama oyunu açınca renk ayarları sıfırlanmış oluyor bunu nasıl halledebilirim
  9. H

DPI kullanmadan dc girme yolu.

Arkadaşlar discorda opera vpn ike bağlanıyorum bu şekilde oyunlarda ping felan çıkmıyor ama hem tarayıcı yavaşlıyor hem de discordun tarayıcı sürümü stabil çalışmıyor bu yüzden discord girmenin yolunu arıyorum bölünmüş tünelleme güzel bir yöntem bölünmüş tünellemesi düzgün çalışan bir vpn...
  10. H

Öneri İlk Önce Hangi Oyuna Başlamalıyım.

Sizce Bu oyunlardan hangisine ilk başlamalıyım.
  11. H

Bölünmüş tünellemesi olan düzgün VPN önerisi

Arkadaşlar bende kaspersky vpn var ancak bölünmüş tünelleme çalışmıyor bende dc girmek için bu özelliği kullanabiliceğim bir vpm arıyorum bu arada bazı vpn lerde bölünmüş tünellemede hangi uygulamaların bağlanmiyacağını seçiyorsun benim istediğim hangi uygulamanın bağlanacağını seçmemiz bunu...
  12. H

Hava Temizleme Makinesi Önerisi.

Arkadaşlar odamda aşırı fazla toz oluştuğu için ve kapı sürekli kapalı kaldığından havasız oluyor bu yüzden bir hava temzileme makinesi almak istiyorum aklımda xaomi mi prufier 4 compact modeli vardı ancak bu model yeterli olurmu tozları iyi toplarmı diye kararsız kaldım bu arada tek oda için...
  13. H

Yardım FC 25 ut kadromu nasıl geliştirebilirim?

FC 25 başladım ve kadromu geliştirmek istiyorum şuan sadece 170 lira yatırarak maradonayı geliştirdim. Ancak çok fazla etkinlik görev felan var hangilerini yapmalıyım bilmiyorum ayrıca kkg kısmında da güzel şeyler var diyorlar ama hangisinden başlamakıyım kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz...
  14. H

SS arctis nova 5 en ucuza nasıl alabilirim.

Ss arctis nova 5 almayı düşünüyorum en uygun nasıl alabilirim yani şuan kampanya felan varmı ıyzıco da v.b.
  15. H

Otomatik Klip Programı Önerisi.

Amd kullanıyorum otomatik klip alıcak yada kısayolla alabiliceğim güzel bir program önerir misiniz?.
  16. H

Yardım FC 25 21 Dolar Alınır mı?

Şuanda FC 25 steamde 21 dolar sizce artık alınır mı? Bu arada hali hazırda FC 24 oynuyorum. Eğer alınır diyorsanızda daha ucuza bulabiliceğim bir yer varmı?
  17. H

Fc 24 ut kadrosu geliştirme hakkında.

Öncelikle şunu sorucam fc 24 ut oynuyorum 45 saatim var yaklaşık para yatırmadan kadromu geliştirmek istiyorum ama sizce değermi şuan piyasada fc 25 varken onun yerine fc25 almalımıyım. Yada ut kadromu nasıl geliştirebilirim.
  18. H

Gta 5 düşük fps sorunu.

Rx 7700xt + r7 7700x kullanıyorum normalde donma kasma yok tüm her şey max ayarlardayken ancak 2k akıcı oynayamıyorum. Sorun olduğunu düşündüğüm noktada forumda 4060 8 gb ile 2k da 100-120fps arası oynayan birini gördüm benim kartım daha iyi bir kart sorun nedir acaba?
  19. H

Fc 24 ut kadromu nasıl geliştirebilirim?

Fc 24 ut oynuyorum ama kadromu bi türlü geliştiremedim rivals giriyorum karşıma full 99 kadro geliyor hiç bir şey yapamıyorum kısacası kadromu para yatırmadan nasıl geliştirebilirim. Bu arada fc 25 alınır mı.
  20. H

Fc 24 ut kadrom gelişmiyor.

Oynuyorum oynuyorum hiçbir şekilde kadro gelişmiyor. Karşıma gelenler full 95 üstü kartlar bende 80-85 lik dandik kartlar var nasıl geliştiricem bu kadroyu yardım edin.
Geri