Arama sonuçları: *

• Users: thecool02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yardım OLED Monitör Tavsiyesi: Asus vs LG

Merhab Arkadaşlar Gamepower Rapid q Max 300 hz 2k monitör kullanıyordum 2 defa ölü pixel cıktıgı için değişim yaptım ve malesef tekrar ölü pixel oldugu için garantiye yolladım. Oled monitör almak istiyorum araştırmalarım sonucu 2 farkı model arasında kaldım Asus Rog Strix 27 XG27AQDMGR 27 inc...
  2. T

Cooler Master HAF 700 fan dizilimi nasıl olmalı?

Merhaba. Daha önce Rampage iceblade 7x120'lik kasa kullanıyordum akvaryum tipli ancak hava sirkülasyonundan memnun olmadığım için değiştirdim. Cooler Master HAF 700 kasa aldım kasanın ön paneli mesh ve 2x200mmLik fan var alt kısımda 1 tane 120'lik fan ve arkada 2x120'lik egzoz fanı bulunuyor...
  3. T

ASUS TUF Gaming X670E Plus anakart üzerinde D.O.C.P nasıl aktif edilir?

Öncelikle merhaba. ASUS TUF Gaming X670E Plus anakart kullanıyorum. BIOS ayarında AI tweaker > AI overclock turner yazan yerden D.O.C.P ayarını bulamıyorum EXPO 1 EXPO 2 yazıyor Ryzen 7 7800x3D işlemciye AMD Ryzen Master uygulaması üzerinden Curve Optimizer ayarları yapacağım fakat ayarı...
  4. T

i7 14700K undervolt ile sıcaklık düşürme nasıl yapılır yardım

Merhaba. Ekran kartımın sıcaklık değerleri normal görünmekte fakat işlemcim 68 ile 77 derecelerde ve stabil değil bazen aniden 96 derecelere fırlayıp tekrar düşüyor geçtiğimiz günlerde Intel 14. nesil işlemcilerde sorun olduğunu açıkladı. Buna istinaden sıcaklık değerlerini düşürmek için...
Geri