Arama sonuçları: *

• Users: Tolga O
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tolga O

Ofis işleri muhasebe işleri için bu sistem nasıl?

Almışken iyisi olsun istiyorum ofise bu çok biliyorum ama yıllarca kullanacağım sorunsuz olması lazım yine bi değerlendirirseniz mutlu olurum monitör vs dahil uygun fiyatı Bilgisayar link
  2. Tolga O

Ofis için masaüstü bilgisayar

Ofiste kullanılacak muhasebe işleri için kullanılacak monitör dahil 30k bütçe var almışken iyi bir şey olsun mümkünse 25 30k civarında olsun ucuz 3 4 yıl sonra beni yoracak bir sistem olmasın
  3. Tolga O

Yardım 2K 27 İNÇ IPS PANEL MONİTÖR ÖNERİ

Arkadaşlar render işleri ile uğraşıyorum video ve fotoğraf düzenliyorum. 2k çözünürlükte Ips panele sahip renkleri güzel veren 27 inçlik monitör arıyorum. Bütçe 7,8k 10 olabilir ama zorlar
  4. Tolga O

Yardım VİCTUS MU? LENOVO LOQ MU?

Bu iki bilgisayar arasında kaldım. Genelde render yapacağım aradada oyuna gireceğim. https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-laptop-15-fb2003nt-amd-ryzen-7-8845hs-32gb-1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-p-HBCV00006I2YOO https://ty.gl/qztaqc4axme2b
  5. Tolga O

Yardım 40k BÜTÇE İLE LAPTOP ÖNERİSİ

Render için kullanacağım hep render yapmayacağım için arada oyunada gireceğim. Bütçem 40 bin max ikinci el olarak önerirsenizde 30 35 bin olursa daha iyi olur bütçemi çok zorluyor 40k
  6. Tolga O

Yardım Hangi Laptop Daha Mantıklı?

4k videolar renderlayıp after effect üzerinde efektif videolar yapacağım. Aklımda şu 3 bilgisayar var belki aradada sıkılıp oyunada girerim. Hp Victus Acer Nitro Macbook Pro M2 Masaüstü şuanda alamıyorum anakartını ve kasasını aldım kendim toplamak için fakat 35 40k bütçem var o parayada AM5...
  7. Tolga O

Yardım Render için hangisini almalıyım?

Merhaba, 4k videolar çekip animasyonlu efektli videolar montajlayacağım. Bazen efektif araba videoları bazen sinematik düğün hikayeleri gibi. 40k param var max 45 e çıkabilirim. Render konusunda beni yormaması adına ikinci elde olabilir sıfırda olabilir. Macbook pro M2 16 ram mi almalıyım...
  8. Tolga O

Beyaz Mouse Önerisine ihtiyacım var

Beyaz mouseye ihtiyacım var aşırı pahalı bir şey istemiyorum işimi görsün ortama bütçe mouse için 500 - 800 arası rgbsi aşırı fazla rengarenk olmazsa daha iyi olur beyaz sistem topluyorum
  9. Tolga O

Amd i7 için hangi anakartı almalıyım?

Amd Ryzen 7700x anakart için hangi anakartı almalıyım bi öneriniz var mı? Performans öncelikli sistem topluyorum render yapıcam çoğunlukla. Arada sıkılınca oyunada girerim. 64gb ram takılacak sisteme RTX 4070 12GB Ekran kartı takılacak
  10. Tolga O

Anakart Tavisiyesine İhtiyacım Var

* Asus GeForce RTX 4070 Dual White O12G 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı * Amd Ryzen 7 7700x İşlemci Bu sisteme uyacak fiyatı abartı olmayan anakarta ihtiyacım var.
  11. Tolga O

Render İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Kameramanlık ile uğraşıyorum. Premiere ve After Effect uygulamarını ağırlıklı kullanıyorum. Amd Ryzen 7 7700x ve İntel i7 12700K arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur. Hangi ekran kartları ile kombine çalıştırabilirim? (Aşağıda belirtilen bütçe sadece işlemci bütçesidir)
Geri