Arama sonuçları: *

• Users: Nyonx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Mediamarkt'tan Alışveriş Güvenilir mi?

Mediamarkttan alınır mı? çoğu kişi sorun yaşamış sanırsam hızlıca aydınlatılabilir mi konu? acilinden almam lazım
  2. N

ASUS Tuf Gaming H3 vs Gamenote h2002p

ikisini de alabilirim ancak hangisi daha iyidir bilmiyorum benim tercihim Asus'dan yana ama yine de sorayım dedim almadan önce
  3. N

3000-3500 tl mouse önerisi

kablosuz bir kaliteli mouse arıyorum herhangi marka olur amacım bu bütçeye uygun alabildiğim en iyi mouse'ı almak önerilerinizi beklemekteyim.
  4. N

GAMEPOWER FUJİN ALACAKLAR İÇİN!

Kulaklık teslim aldığımda çok iyiydi ancak çok geçmeden sol taraftan cızırtı yapmaya başladı bu "çok geçmeden" dediğim süre 1 gün ya da yarım gün falan onun ardından aynı süre farkıyla sağ taraftan "çıt çıt" patlama sesleri gelmeye başladı kulaklığı iade etmeyi düşündüm 5 saat sonra falan sağ...
  5. N

Gamepower Fujin cızırtıdan dolayı iade olur mu?

Gamepower Fujin sol taraftan "tıss" şeklinde cızırtı yapıyordu. Sağ taraftan ise arada cızırtı ve arada da "çıt çıt" ses geliyordu. İade inceleme sürecini başlattım. Sonuç nasıl olur bilmiyorum ama umarım çok bekletmeden bir sonuca ulaşır, sizce nasıl olur iade sonucu?
  6. N

Gamepower Fujin "tıss" sesi

geçen gün trendyoldan aldım ürünü sonraki 1 gün içinde sol taraftan hafif "tıss" sesi geliyor oyun oynarken belli olmuyor müzik dinlerken de sorun çıkarmıyor ancak boşta gezerken gerçekten canımı sıkıyor ben bu tür durumlara çok kafayı takarım yüksek ihtimal kullanmaya devam ettikce kabullenicem...
  7. N

Nvidia broadcast'ın kulaklığa olumlu etkileri neler?

uzun zamandır merak ettiğim bir şey yani broadcast'ın mikrofonu iyileştirdiğini biliyorum ancak kulaklık için durumlar aynı mı? veya ne gibi iyileştirmeler yapabiliyor?
  8. N

Çift jak girişli kasaya tek jak girişli kulaklık takma

Normalde başka bir kulaklık kullanıyordum çift erkek jak ucu vardı sorun olmuyordu ama o da eskidi ben de abimin kulaklığı çalıyorum arada tek erkek jak ucu var mikrofonu ve sesi ordan alıyor pc ye nasıl bağlıyacağım?
  9. N

Rtx 4060 Ti sistemin FH4 performansı olması gerektiği gibi mi?

Oyun içi 140-180 fps alıyorum geneldde 150-165 arası seyrediyor ayralar aşşağıddaki gibi normal mi acaba?
Geri