Arama sonuçları: *

• Users: IIAydooII
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IIAydooII

Yardım 500 mbps internete hangi rooterı almalıyım ?

500 mbps internetim var odadan odaya modem çekmiyor rooter almak istiyorum sizce nasıl bir şey almalıyım
  2. IIAydooII

Yardım Hangi Kulaklığı Tercih Etmeliyim ?

3500 TL fiyatlarında kulaklık arıyorum daha çok fps oyuncusuyum önceden razer barracuda x kullanıyordum. Mikrofonu biraz kaliteli olursa güzel olur bazılarında ses boğuk geliyor Düşündüğüm Kulaklıklar; Steel Series Razer Hyperx
  3. IIAydooII

Çözüldü✓ Reddragon 530 pro draconic switch değiştirme hakkında

Bu klavye kaç pin switchle uyumlu biliyor musunuz belki switch değiştirebilirim sitesinde şöyle yazıyor ; Hot-Swappable Red Switches - Hot-swappable with almost all switch types in the market no matter 3-pin or 5-pin. Quiet basic linear mechanical switches, soft key travel makes every click...
  4. IIAydooII

ASUS 24.5'' XG259QNG-W ROG STRIX 380 Hz Alınır mı ?

360 hz veya üstü monitör düşünüyorum ASUS 24.5'' XG259QNG-W ROG STRIX alınır mı
  5. IIAydooII

5070 ti colorful alınır mı ?

Colorful nasıl bir marka bilmiyorum ama güzel olduğunu duymuştum sizce bu alınır mı ? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-colorful-igame-rtx-5070-ti-ultra-w-oc-16gb-v-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,1035576747.html
  6. IIAydooII

Yardım Goodbye dpi açınca valoranta girmiyor

Goodbye dpi açınca valoranta girmiyor bunu nasıl çözeriz ustalar arkadaşlarla oynarken dc ye giremiyorum.
  7. IIAydooII

Genshin Impact'e Arlecchino Bannerı ne zaman gelir ?

Arlecchino ne zaman gelir bilen varsa yazarsa sevinirim oyunu çok bilmiyom.
  8. IIAydooII

Laptop için Max 1k ya mouse önerisi

Laptop için 1k'lık mouse önerir misiniz
  9. IIAydooII

2 farklı SSD kullansam sorun olur mu ?

1 tb kingstone ssd var 2 tb xpg ssd almayı düşünüyorum farklı marka olmaları bir sorun yaratır mı ?
  10. IIAydooII

Yeni Monitör Markaları Sizce Nasıl ?

FAZEON ve AGON gibi yeni monitör markalarının satışı başlanmış normalde bu markaları hiç görmezdim sizce iyiler mi
  11. IIAydooII

Kondenser Mikrofon mu Oyuncu Mikrofonu mu daha iyi ses kalitesi olarak

Hyperx Quadcast S mikrofonu almayı düşünüyordum ama sanki kondenser mikrofonların ses kalitesi daha iyi gibi ses kartım var bu arada kondenser mikrofon da önerebilirsiniz 7k bütçem var duruma göre 8k olabilir discord/oyun duruma göre yayın için kullanıcam.
  12. IIAydooII

Yardım Hangi Mikrofonu Almalıyım

Hyperx Quadcast S mikrofonu almayı düşünüyordum ama sanki kondenser mikrofonların ses kalitesi daha iyi gibi ses kartım var bu arada kondenser mikrofon da önerebilirsiniz 7k bütçem var duruma göre 8k olabilir discord/oyun duruma göre yayın için kullanıcam.
  13. IIAydooII

Yardım Ekran kartını kullanmıyor olabilir miyim ?

Laptopta 4060 8gb var ama kullanmıyorum sanırım anlamadım bi bakar mısınız bu normal mi birde prt scr tuşum görev yöneticisinin ss ini alıcağım zaman çalışmıyor. 1738597740 lightshot indirdim o da çalışmadı
  14. IIAydooII

Beyaz PSU kablolarını nerden bulurum ?

Beyaz sistemim var ve anakarta bağlanan kabloların beyazlarını istiyorum bunları temin edebileceğim güvenilir bir yer var mıdır ? (kabloların isimlerini bilmiyorum size zahmet yazarsanız sevinirim.)
  15. IIAydooII

Bundan daha iyi f/p Laptop var mı ?

https://www.trendyol.com/dell/gaming-g15-5530-g155530014u-i7-13650hx-16gb-1tb-rtx4060-140w-15-6inc-fhd-ubuntu-gaming-laptop-p-750510203?boutiqueId=61&merchantId=169540 bence bu dell laptop f/p olarak baya iyi özellikler sunuyor sizce daha iyisi var mıdır bu fiyatlarda
  16. IIAydooII

Adobe Premiere Pro Virüssüz Crack Varsa Atar Mısınız ?

Arkadaşlar Adobe Premiere Pro ve varsa Adobe Media Encoder için virüssüz crack varsa elinizde atarsanız çok sevinirim.
  17. IIAydooII

Çözüldü✓ Bu anakart bu kasaya olur mu ?

Bu kasaya şu anakartı takabilir miyim ?
  18. IIAydooII

Yardım Valorant için işlemci önerir misiniz ?

Valorantta 600 fps in altına indirmicek bir işlemci söyleyebilir misiniz ? (Ekran kartım 4070 ti super) DDR5 sistem
  19. IIAydooII

PcKolik güvenilir mi anakart aldım

PcKolikten 6400 TL ye Bu anakartı dün satın aldım ve kargoya verilmedi henüz. PcKolikten anakart siparişi verenlerin anakartlarının açılıp yollandığı vidasız geldiğiyle ilgili şikayetler gördüm kargo süreleri 11 günü buluyormuş. Mağazayı aradım ama cevap gelmedi sürekli 1.sıradasınız diyip diyip...
  20. IIAydooII

Alienware ya da Asus Monitör

Valorant ve cs gibi rekabetçi oyunlar için monitör alıcam 360 hz olmasını istiyorum Alienware mı daha iyi yoksa Asus mu marka olarak soruyorum. Asus: https://www.tebilon.com/asus-rog-strix-xg259qns245-hdr-gaming-fast-ips-freesync-g-sync-uyumlu-fullhd-1ms-380-hz-pivot-monitor-/ Alienware...
Geri