Arama sonuçları: *

• Users: Kerem991
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Fatura kaç TL gelicek

Türk Telekom kullanıyorum ve faturalıya geçtim 20GB 750 dk ve 250 sms indirimli tehahütlü 159 TL idi 12 ay boyunca 159 lira olucak demi kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
  2. K

Temu Flash 99 etkinliği

bu etkinlik doğru mu 2 adet ücretsiz ürün seçtirdi ve bu fiyata geliyor
  3. K

Çözüldü✓ Güvenli moda geçerken şifre ayarla diyor

Güvenli moda giremiuorum nasıl girebilirim
  4. K

Meslek lisesi vs anadolu lisesi vs anadolu imam hatip lisesi

9. sınıfa gidiyorum ve LGS den 404 puan yaptım İstanbul Gaziosmanpasada yaşıyorum uluyol bereç duragına yakınım obpsi 88 olan bir anadolu lisesine gidiyorum ama okuldan cok memnun sayılmam 10.sınıfta okul degistirsem mi degistirmesem mi emin değilim bana yakın olan ve puanı benim puanıma yakın...
  5. K

Ajazz 159 pro ucuza alma

Bı ara 700 liraya alabiliyorduk hâlâ bu fiyattan alınabiliyormu
  6. K

Eternal Fire çıkartma alınır mı?

sizlere bisey sormak istiyorum simdi eternal fire stickerlerı alsam fiyatları artarmı artarsa ne kadar artar
  7. K

İstanbul'da nereye gidilir

Sizce nereye gidilir 5 kişiyiz
  8. K

Bu site güvenilir mi?

https://mastercubestore.com/login?back=my-account diger sitelere gore daha uygun fiyatları var güvenilir mi?
  9. K

800 tl zeka küpü onerisi

öneriye göre bütçe biraz artabilir Dayan guhong pro mu daya iyi yoksa Moyu rs3m v5 mi
  10. K

Yazılıma nereden başlayabilirim

9. sınıfa gidiyorum ve yazılım öğrenmek istiyorum, şimdilik ana hedefim yazılımcı olmak değil matematiğim iyi ama ingilizcem pek iyi değil nereden başlayabilirim? Ne yapmamı önerirsiniz?
  11. K

Hangi mesleği yapmak istediğimde karasızım

derslerim iyi ama hangi mesleği yapmak istediğimi bilmiyorum matematik ve biyolojiyi seviyorum ve lego yapmayı yapboz yapmayı birşeyleri tamir etmeyi ve zeka küpü çözmeyi seviyorum ve bilgisayara oldukça merakım var belki bunlar meslek seçmeye yardımcı olabilir 9.sınıfa gidiyorum
  12. K

Kule tipi soğutucu önerisi

İşlemci ryzen 7 9700x bütçe 2k bütçe biraz artabilir Trendyol yada gaminggenden alıcağım ona göre oneri yaparasanız sevinirim
  13. K

İşlemci Soğutucu önerisi

Hangisi daha iyi sogutur https://www.gaming.gen.tr/urun/432531/enermax-liqmaxflo-sr-argb-240mm-intel-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
Geri