Arama sonuçları: *

• Users: pccc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

4000 4500tl bandında gamıng kablosuz kulaklık onerısı

onerı nolur beylerrr yardım
  2. P

3000 4500 tl bandında kablosuz kulaklık onerısı

3000 ila 4500tl arasında en ıyı kablosuz kulaklık onerılerınızı soylermısınız rekabet oyunları fılan cok oynuyorum
  3. P

Yanlışlıkla harddıske kurduğum wındowsu hıçbır uygulama gıtmeden ssd ye geçirme

yenı bı pc aldım ama wındowsu harddiske kurdum harddisk ölü olduğu için pc çpk yavaş hiçbir uygulamam dosyam sılınmeden sorunsu ssd ye nasıl aktarabılırım
  4. P

Çözüldü✓ Redragon k617 alınır mı?

merhabalar 1300tl butcem var %60 ve red swıtch klavye ıstyıorum ve redragon k617 fizz cok onerılıyo 1300 tl ustune cıkamama bu butceye alınır mı?
  5. P

Çözüldü✓ Everest parley klavye alınır mı?

merhabalar 1000 tl butcem var gamepower eva3 ve everest parley buldum bunalrdan han gısı alınır yada onerebılecegınız başka bır kvyue varmı
  6. P

fc25 kol sorunu yardım

snopysg401 marka kolum var fc25ı steamdan aldım ama oyunun tusları fc25 de garıplesıyor acıl yardım
  7. P

fc25 analog sorunu yardım

fc25 aldım ama sol analog yukarı yapınca asagı asagı yapınca yukarı algılıyor ters algılama var acıl yardım nolur
  8. P

merhabalar 25k butcem var bana monıtor ve kasa dahıl sıstem acıl!

merhabalar 25k butcem var bana monıtor ve kasa dahıl ıyı bır sıstem bulurmusunuz acıl 1725740406 yardım beylerrrrrrrrr 1725741129 sıstem bulamadımda ben ıyı
Geri