Arama sonuçları: *

1. J

Xbox series x vs ps5 slim

Merhaba dostlar bu iki konsol arasında kaldım çok oyun oynayan birisiyim performans gamepad ergonomisi pil süresi gibi şeyler benim için önemli playstationda Türkçe alt yazılı 27 arası bir özel oyun olduğunu gördüm sizce onlar için ps5 almaya değer mi yoksa xboxa göre zayıf bir cihaz mı stick...
  2. J

Sekiro 30 fps oynanır mı

Merhaba sekiro almayı düşünüyorum ama konsolum 30 fps çalıştırıyor series s daha önce series s ps4 one s cihazlarından oynayanlar yanıt verebilir mi oyunun 30 fps olması çok daha fazla mı zorlaştırır sizce almalı mıyım almamalı mıyım?
  3. J

Black myth wukong vs Kingdom come deliverence 2

Bu iki farklı oyun arasında kaldım ikisinin türünü de seviyorum souls da rpg de türden ziyade oyun kalitesine içeriğine göre bir oyun arıyorum hangisi beni daha çok mutlu eder
  4. J

Elden ring dlc vs Kingdom come deliverence2

Dostlar merhaba Elden ringi yeni bitirdim sizce ona dlc mi alayım yoksa Kingdom come deliverence 2 mi alayım bide kingdom come deliverence 1 oynamadım 2 den başlamam sorun olur mu bilmiyorum tavsiyeniz hangi oyundan yana olur yanıtlarsanız sevinirim
  5. J

Traş makinesi önerisi

Dostlar bir traş makinesi alacağım hem vücut hem yüz için almayı düşünüyorum iki seçenek arasında kaldım philips mg5920 ya da philips bg3017 bg3017 yi alırsam yüz için jilet kullanacağım ama mg5920 vücut için iyi midir onu öğrenirsem direkt onu seçebilirim yorumlarsanız sevinirim
  6. J

Elden ring uchigatana vs nagakiba

Merhaba dostlar elden ringte astrologger olarak oynuyorum fakat bazen yakın savaşlara da giriyorum kılıçla bu iki kılıçtan hangisini önerirsiniz uchigatanayı mı nagakibayı mı şimdiden herkese teşekkürler
  7. J

Baldurs gate3 alınır mı ?

Merhaba dostlar Baldurs gate 3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı kararsız kaldığım konular izometrik bakış açısına sahip olması sıra tabanlı olması ve sanırım oyunun çoğu yerinde tek karakter yerine 4 karakter kullanıp yönetmemiz gerekiyormuş bunları düşününce sizce alınır mı fikrinizi...
  8. J

Forza horizon 5 mi 4 mü daha iyi

Dostlar sorum şu Forza 4'ü kaçırdım 5'i yerine almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir? Almak için almak istemiyorum en kararsız kaldığım konu haritaları sizin tercihiniz hangisi olurdu?
  9. J

Forza 5 mi forza 4 mü

Selam dostlar sorum şu forza 5 deluxe mü alayım yoksa fazla para vermeye gerek yok forza 4 al geç mi diyorsunuz forza 4 teki yolları çok beğenmemiştim çok dardı sanki sizin fikriniz ne
  10. J

Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı ?

Daha önce souls oyunu oynamadım ingilizcem de hiç yok elden ring alınır mı item falan toplayıp gelişme muhabbeti varmış çok mu karışık gelir bana?
Geri