Arama sonuçları: *

• Users: Slaxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Slaxy

3k-4k mikrofon önerisi

Mikrofon almak istiyorum ama kararsız kaldım ben fifine A6T almayı düşünüyordum ama bazı kişiler başka markaların 2.el olanlarını önermiş bu fiyatlara fifine'den daha kaliteli bir mikrofon varmıdır. Not:5k ya kadar çıkabilirim
  2. Slaxy

GTA 5 Playlist ekip kurmaya çalışıyorum

GTA 5 playlist oynamak için bir ekip kurmaya çalışıyorum ilerde samimi dost olursak yayın açmak için bir ekip kuracağım eğer playlist oyuyorsanız ve arkadaş gurubunuz yoksa bana Social dan istek atabilirsiniz veya isterseniz dm den instagram adresimi atabilirim Min Yaş:1 Max Yaş:17. Önemli olan...
  3. Slaxy

Samsung Tab s9 mı s10+ mı

Tablet alacağım genelde oyun oynayacağım ama kararsız kaldım s9 8 gen 2 başarılı bir işlemci uzun süre idare eder ama s10+ mediatek dimensity 9300+ var ve ekranı büyüklüğü, 10090mah batarya gibi farklar var tek kafama takılan işlemcisi iyi mi? hiç mediatek işlemci kullanmadım sizce hangisini...
  4. Slaxy

Kardeşime tablet alacağım tablet önerisi.

Kardeşim 1 aydır tablet diye yalvarıyordu bende baktım adam akıllı iyi iş görecek tabletler en a15-20k arası ben de samsung almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım benim baktığım tablet https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-s9-wi-fi-sm-x710-gri-128-gb-11-tablet-p-745785527 bu ama...
  5. Slaxy

Antivirüs programı lazım

Bana Antivirüs programı lazım ama hangisi güvenilir veya iyidir bilmiyorum fiyatı pek önemli değil bana tam koruma sağlasın yeter önerebileceğiniz bi Antivirus programı varmı?
  6. Slaxy

Samsung Galaxy watch 6 wi-fi sorunu

Telefonumun internetin e bağlıyorum ama buradan çıkınca internetten çıkıyor nasıl çözücem bunu?
  7. Slaxy

Bisikletim için zincir yağı önerisi

Ben bisikletim için iyi bir zincir yağı almak istiyorum ama bulamıyorum fiyatı fark etmez kaliteli olsun sorun yok yardımcı olanlara teşekkürler.
  8. Slaxy

Ajazz AJ159 apex kasma sorunu

Çoğu kişinin aldığı aj159 apex modelinden aldım ama bir sorun var oyun oynarken 8k da kasma sorunu var 1k normak 8k da kasmasının çözümü var mı?
  9. Slaxy

Güç kaynağı lazım bulamıorum

Ben elektirik elektronik okuyorum bana piller yetmiyor 0-24V güç kaynağı lazım ama çoğu ğüç kaynağı pahalı bana uygun fiyatlı bir ğüç kaynağı lazım önerilerini bekliyom
  10. Slaxy

Masa ve L koltuk önerisi lazım

Ben yeni eve taşınacağım bana 1 L veya Düz masa ve L koltuk lazım. 1-Koltuk çok kaliteli olmasına gerek yok 200kg+ taşısa yeter. 2-Masanın ise kaliteli ve sağlam olması lazım yani 75kg+ taşısa yeterli olur masanın yukarı aşşağı'ya 10cm alçalıp yükselen modelden lazım ama olmasa da olur RGB...
  11. Slaxy

Yardım Neden ön sipariş yazıyor?

Ben bu bahsi geçen 159 apex'i aldım ama ön sipariş yazıyor bu ne anlama geliyor daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım.
  12. Slaxy

Yardım Sipariş neden böyle?

Ben bu mouse'yi aldım ama neden bende ön sipariş yazıyor? herkeste mi böyle?
  13. Slaxy

Yardım Bu mouse'yi alayım mı

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099730068815&sku_id=17593039207495&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_sessn_id=imk8ttyzfd&refer_page_name=mall&refer_page_id=10040_1730214520627_kv15j18dgs&refer_page_sn=10040 Bunu hemen alayım mı yoksa apex gene...
  14. Slaxy

Nasıl alacam ben bunu?

Ajazz 159apex almak istiyorum ama hiç bir şekilde türkiyede veya 30€ altında bulamıyorum nerden ulabilirim?
  15. Slaxy

VXE R1 Pro mouse iyi mi?.

https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?srsltid=AfmBOopK7Ejuic732teX2gRK6AJjY7ps8SwzRwemKK1gU2J0xR01vekJ&variant=47501043663041 Bunu almalı mıyım yoksa bu fiyata daha iyileri var mı bide mcu su iyi midir.
  16. Slaxy

Mouse'ler için en iyi mcu hangisidir?

Almışken kaliteli mcu'su olan mouse almak istiyorum 2500tl bandında alabileceğim en kaliteli mcu ya sahip kablosuz mouse hangisidir?
  17. Slaxy

2250₺ Bandında mouse önerisi lazım.

Ben aslında Attack SharkX3 Pro Superlight alacaktım ama çoğu kişi önermiyo ne almalıyım sizce?
  18. Slaxy

Gaming mouse alacağım öneri lazım.

Attack Shark X3 Pro Superlıght: Almayı düşünüyorum bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mı almalı mıyım RGB olmasa da olur.
  19. Slaxy

Yardım Akıllı saat alacağım doğru tercihmi?

https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-watch6-classic-siyah-bluetooth-47mm-p-745785522?boutiqueId=61&merchantId=186980 Bu modelden almayı düşünüyorum.Bu fiyata alabileceğim en yeni, fonksiyonlu ve tarz saat gibi duruyor.Bu fiyata başka saat önerileriz varmı?
  20. Slaxy

Klavye alacam kararsız kaldım.

Bir klavye alacam ama sade olsun istiyorum bol rgb'li ve bol effectl'i olsun istiyorum bide kaliteli bir switch olsa iyi olur mesela Gateron Switch markası sizin önereileceğiniz kaliteli ve tarcihlere uyan klavye tavsiyeniz varmıdır Not:Numlock olsa iyi olur Fiyat önemli değil!
Geri