Arama sonuçları: *

1. miniQPCciniz

Whitelist fivem server

fivemde çok bi saatim yok fakat grandrp oynadım onda baya aktiftim rol bilgim var 14 yaşındayım yayıncıyım yayıncı yardımı olan server varsa bana ulaşabilirmöi kriterler: whitelist olcak yayıncı yardımı olcak aktif yetkili kadrsu olcak sosyal rp de iyi olcak en az 100 kişi aktif oyuncu olcak
  2. miniQPCciniz

AL SAT İÇİN NE KARLIDIR?

PC Parçalarında neler karlıdır
  3. miniQPCciniz

PC PARÇALARI İLE AL SAT KARLIMIDIR

Öncelikle herkese merhaba bende bir iki eski sistem var bitanesi iyide diğeri berbat iyi olana rx580 alıp fln satmayı dusunuyorum kar olurmu eldemi patlar büyüklerimden ve denryimlilerden tavsiyelerini bekliyorum:)
  4. miniQPCciniz

Yardım BİLGiSAYAR AÇILIYOR GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Ramleri taktim cikardim sildim tek tek denedim olmuyo goruntu gelmiyo slotlar flnda doğru durduk yere Lexar DDR5 32Gig 6400mts
  5. miniQPCciniz

Yardım ANAKART İÇİN BAŞKA VİDA KULLANABİLİRMİYİM

anakrtı başka bir yere montelicem başka matkap vidası kulansam sorun olurmu
  6. miniQPCciniz

Yardım AMD 2.EL EKRAN KARTI LAZIM(UCUZ)RX580 470 GİBİ

Eski pc var elimde ekran kartı lazım eski varsa alırım bide ddr3 ram
  7. miniQPCciniz

1070 ti elinde olup 550TL kabulum diyen varmı

1070 ti satan adamla 550de anlaşmaya çalışıyorum eğer elinde 1070 ti olup çalışan vasrsa acil bakabilirmi paparasına 100 tl göderirim sadece söylesin
  8. miniQPCciniz

Çözüldü✓ HDMİ 2.0 İLE 240HZ ALABİLİRMİYİM?

yakın zamanda AOC 25G3ZM 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Oyuncu Monitörü alıcamda hdmi2.0 destekliyor ve bende bir tane hdmi monitör var onu 2. ekran yapıcam yani hdmi 2.0 ile 240 hz alabilir miyim çözünürlüğü 1280x1020 felanda kullanıyorum oyun oynarken sorun yaşar mıyım yaşarsam bunu...
  9. miniQPCciniz

200HZ İLE 240 HZ ARASINDA FARK VARMI MONİTÖR ÖNERİSİ LÜTFEN!

200 hz ile 240hz 24 inç monitörler biraz beni aşıyor nort bayonhunun monitör askısı var onu kullancam fakat pivotta oluır
  10. miniQPCciniz

2k 180hertz mi yoksa direk 240hz mi alayım

https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v2/?utm_source=Akakce&utm_medium=Akakce&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.42.5 bu 2k 180hz bumu...
  11. miniQPCciniz

180 İLE 200 HERTZ ARASINDA FARKLAR (FİYAT ARALIĞI AZ İSE 240 HZDE OLUR)

Ben 180 hz almayı düşünüyodum 200 ile arasında çok bi fiyat farkı görmedim 240 fl mı alıyım hangisi akıcı ve ucuz
  12. miniQPCciniz

KAÇ HERTZ ALAYIM 1MS Lİ FALAN

180hz mi alayım 200 mü veya 240mı elinde temiz kullanılmış falan olanı varmı? ucuz fyatlı bir şey düşünüyorum tabi bu hz aralığında 3500TL min
  13. miniQPCciniz

Riser Ile Iki Farklı Ekran Kartı Takılır Mı

bende 4060 var bu anakarta direk takılı bitane yeni alcam rtx 3000 serisi veya radeon olcak 2. ekrankartını riser ile bağlayabilirmiyim????? elimde crucial p2 1tb NMVe m.2 var güncel fiyatı 9.999 bunu windows 11 kurulu şekilde ekran kartı ile takaslarım istanbuldayım
Geri