Arama sonuçları: *

• Users: ugurcamm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ugurcamm

Ghost of Tsushima güncel sürücüde açılmıyor

Arkadaşlar selamlar söylediğim gibi son sürümde oyun açılmıyor. Bir önceki sürüme düşürünce ekran kartımı açılıyor. AMD ekran kartı kullanıyorum neden olur sizce?
  2. ugurcamm

Çözüldü✓ BF1 DirextX Yazılım Sorunu

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum bf1 oyununda nedir çözümü sürücü sıkıntısını mı anlatmaya çalışıyor?
  3. ugurcamm

BF 6 Görüntü bulanıklık sorunu

Arkadaşlar selamlar. BF6 da TAA açınca oyun çok bulanık oluyor kapatınca görüntü çok kötü oluyor pixel pixel. Herkesde böyle mi? Adamlar çok zor ayırt ediliyor resmen hiç zevk alamıyorum.
  4. ugurcamm

Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim?

Arkadaşlar selamlar. Bilgisayar masamı nasıl daha gösterişli yapabilirim? Önerileriniz nedir. Monitör kolu istiyorum ilk olarak. Bir de kabloları nasıl gizleyebilirim?
  5. ugurcamm

RDR2 Chapter 4 saint denis şehrine girdikten sonra oyunum droplanmaya başladı

Arkadaşlar selamlar saint denis şehrine ayak basmamdan sonra oyunum 20 saniyede bir çok küçük droplanmalara girdi. Oyunu 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda oynuyorum. Üstelik çözünürlük ölçeğim 5/4 te. Oyun bulanık gözüktüğü için bu ayarı açtım. Ve TAA keskinleştirme yarıda. Sizce neden drop...
  6. ugurcamm

7800XT Coil Whine sorunu kendi kendine geçti.

Arkadaşlar dediğim gibi kartı aldıktan 4 ay sonra bu sorun geçti şu an bir sorun yok en ufak ses yok. Cs de fps düşüşü yaşıyorum. Bunun sorunu bu olabilir mi? Acaba kart tam güç çekmiyor mu? Size sormak istedim.
  7. ugurcamm

BF 6 TAA açınca bulanıklaşma oluyor

Arkadaşlar BF 6 da TAA açınca bulanıklaşıyor oyun. Sizde de öyle mi? Kapatınca çok piksel piksel oluyor duvar kenarları vs. Bunun bir çözümü var mı?
  8. ugurcamm

FPS Sorunu 7800XT & 7500F

Arkadaşlar bu videodaki sistemin aynısını kullanıyorum nerdeyse. Tek fark Ekran kartım 7800XT. Aynı çözünürlükte ve ayarlarda maksimum 280 FPS alıyorum. Sis bomba spray falan derken 200 e kadar düşüyor. Bu arkadaş işlemcisine OC yapmış. Sorum şu benim bu kadar düşük fps almam normal mi? Bana...
  9. ugurcamm

2K 180Hz vs 1080P 240HZ

Arkadaşlar 2K 27 inc monitör kullanıyorum . Genelde fps oyunları oynuyorum. Cs2 black ops6 vs. Haftada 2 kez hikayeli oyun oynuyorum. Monitörümü satıp 1080P 240hz monitöre geçme gibi bir düşüncem var. 7500F ve 7800XT ikilisini kullanıyorum. Sizce mantıklı mı?
  10. ugurcamm

45.000 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar selamın aleyküm. Arkadaşıma 45 bin TL'ye monitör dahil sistem toplamak istiyoruz. 7500F ve 7700XT ikilisini düşündük. Monitör dahil olacak bu paraya. Cs minecraft ets gibi oyunlar ağrılıklı oyunlar oynuyor. Arada da hikayeli oyunlar oynuyor. Monitör 1080p de olabilir. Önerileriniz...
  11. ugurcamm

RDR2 veya Forza horizon 5 hangisini almalıyım?

İki oyunda şu an da steamda indirimde. Normalde hikayeli oyun oynarken sıkılırım ama God Of War ı soluksuz bitirdim. RDR2 de God of War gibi sarar mı ?
  12. ugurcamm

CS2 150 dolar bıçak önerisi

Arkadaşlar 150 dolara sizce hangi bıçak alınır gözünüze hoş gelen bıçaklar var mı?
  13. ugurcamm

Cs2 4:3 görüntü bulanıklaşma sorunu

Arkadaşlar selam 27 inc 2k monitör kullanıyorum. Cs2 oyununda 4:3 çözünürlükte 1600x1200 de oynuyorum ve oyunum bulanık gözüküyor. Youtubede izlediğim videolarda 1280x920 oynayanların hepsinin görüntüsü cam gibi güzel. Monitörün 27 inc olmasından mı kaynaklı bendeli bulanıklık sorunu? Bunun bir...
  14. ugurcamm

24 Bin TL ye bu sistem alınır mı?

İşlemci : Intel i5-11600K Altı Çekirdek 3.90 Ghz Anakart : Asus TUF GAMING Z590-PLUS WIFI 6 Destekli 3xM2 - 6xSATA (Wifi Anten) Ekran Kartı : Asus ROG STRIX 3070 8GB 256 BİT V2 OC Edition Ram : Apacer Panther Dual 16 GB DDR4 (2x8GB 3200MHZ) RAM 2 : LEXAR THOR 16GB (2x8GB) DDR4 3200Mhz CL18...
  15. ugurcamm

CS2 Hile ile ilgilenen var mı?

Arkadaşlar oyun hile dolu ve kafayı yedim en son. Midnight hile satın almak istiyorum ama türkiyeye satışı yokmuş farklı yöntemleri varmış. Bu işlerle ilgilenen arkadaş var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
  16. ugurcamm

Kaliteli DP Önerisi İstiyorum

Selamlar dün bilgisayarımı açabiliyordum ama şu an açamadım. DP kablosu ile bağlantı sağlıyordum. Büyük ihtimalle bir şey oldu ve kullanamıyorum şu an. Monitörüm MSI G274QPF E2 içinden çıkan DP kablosunu kullanıyordum. Eski bir HDMI kablosu ile açabildim bilgisayarı ve 180Hz de kullanamıyorum...
  17. ugurcamm

Steam hesabımın steam guard ile korunduğunu nasıl anlarım ?

Arkadaşlar selamlar. tradeit sitesinden skin trade edicem ama hesabınız 7 günden az bir süredir steam guard ile korunuyor hatası alıyorum. Hesabımın steam guard ile korunmuş olduğunu nasıl anlarım? Etkinleştirdiğimi hatırlıyorum ama olup olmadığını bilmiyorum. Yaklaşık 6-7 gün oldu...
  18. ugurcamm

Yardım CS2 aşınmışlık seviyesi gösteren site?

Arkadaşlar bir site vardı. Skini seçip aşınma sayısını girince skinin nasıl gözüktüğünü bize gösteriyordu. O siteyi bilen var mı?
  19. ugurcamm

Format sonrası FPS düşüşü

Hocalarım bugün format attım bilgisayarıma. Bütün driverleri güncelledim ve CS2 oyununa girdiğimde ortalama 100-120 FPS kadar düşüş farkettim. Üstelik oyunum da biraz bulanıklaşmış gibiydi. Neden olabilir?
  20. ugurcamm

MSI G274QPF E2 Kronik sorun (Bence)

Arkadaşlar 1.5 aya yakındır monitörü kullanıyorum. Hangi oyunları oynarsam oynayayım uzaklar bulanık gözüküyor. Bir sorun daha CS2 oyununda sis atılınca sis piksel piksel oluyor. Bazı oyunlarda da (DAYS GONE) oyununda mesela bu piksellenme çok bariz belli oluyor. Çimenler vs piksel piksel. 2K...
Geri