Arama sonuçları: *

• Users: GhostWall
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Amd Software Uygulaması Battlefield 5'e girince kilitleniyor.

Merhabalar. Amd Software uygulaması Battlefield 5 oyununa girince kilitleniyor ve tepki vermiyor. Fakat diğer oyunlarda sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Ne yaparsam yapayım anlam veremedim.
  2. G

Kasa Ledleri Kendiliğinden Renk Değişiyor.

Merhabalar, kasamın ön tarafında bulunan ledler arada hızlı hızlı renk değişiyor ve bazen de ayarladığım renkte kalmıyor değişiyor. Neden kaynaklanır bu? Olayı kayda aldım bakabilirsiniz. https://streamable.com/ylkvks
  3. G

Kasa üzerindeki fanlar Rgb fanlar kendiliğinden değişiyor

Merhabalar. Kasa üzerindeki rgb fanlar kendiliğinden renk değiştiriyor. Ayarladığım renkte kalmıyor. Bazen hızlı hızlı sanki bir temassızlık varmış gibi seri bir şekilde renk değiştiriyor ama çok hızlı oluyor bu. Sonra tekrar istediğim moda ayarlıyorum. Sonra yeniden değişiyor. sabit renklere...
  4. G

Need For Speed Heat Takılma Sorunu

Merhabalar, Need For Speed Heat oyununu oynarken, düşük veya yüksek ayarlar farketmeksizin küçük ama rahatsız edici takılmalar meydana geliyor. Araştırmalarıma göre bazıları M2 SSD den kaynaklı, bazıları ise oyundan kaynaklı, bazıları da ekran kartından kaynaklı olduğunu söylüyor. Şöyle ki diğer...
Geri