Arama sonuçları: *

1. S

2000 Tl parayla hangi klavye alınır??

Meraba butçem 1000 tl ile başladı arkadaşlar baktım o fiyat bandinda hayır yok artırarak devam ettim hala bulamadim şuan max 2000 TL bütçem var bana güzel bi klavye önerirseniz sevinirim %100 olarak düşünüyorum baktığım modeller https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-klavyesi/pusat-k3-pro/...
  2. S

Redragon Aryaman K569 klavye alınır mı???

Meraba arkadaşlar bi süredir uygun fiyatlı bi klavye arıyorum malum fiyatlar yüksek birazcık Redragon Aryaman K569 bu model gözüme çarptı fakat türk incelemesini göremedim yabancı izledim videolardan ışıklandirma ses ve görünüş olarak güzel duruo ama kullanmış yada bilen varsa özellikleri...
  3. S

Çözüldü✓ 800TL bütçeye uygun mouse önerisi???

Fortine oynuyorum genelde veya hayatta kalma oyunlari ,rpg aksiyon fiyat performans görünüşü de güzel bi mouse arıyorum ellerim ortalamadan büyük ama çok büyük değil uzun ömürlü olucak şekilde kullandığınız veya tavsiye ettiklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  4. S

Çözüldü✓ 1000 TL bütçeyle uzun ömürlü gaming klavye önerisi???

Lenevo legion k300rgb klavye düşünüyorum yaninada mouse alicam monster pusat v11 düşünüyorum sizce bu iki ürün güzelmidir veya tavsiyeleriniz varmı bütçem belli üstüne çıkamam maalesef önerilerinizi bekliyorum.
  5. S

Çözüldü✓ 1080p için MSI G255PF E2 mi AOC 27G4X mi ???

Forumlarda dolaşmaktan kafayı yedim dostlar sizce 1080p için 27 inç uygun olurmu bazıları çöp görüntü diyor bazilari sıkıntı olmaz diyor ekranla 60-70 cm olucak aramda hikaye oyunlari oynuyorum arada film izlemeyi seviyorum 27 inç için 5500 bütçe ayırmıştım ama daha küçük bi ekran için okadar...
  6. S

Çözüldü✓ 5500 bütçeyle alınabilecek monitör??

Rx6600 ekran kartına sahibim dostlar f/p monitör arıyorum 27 inç olursa iyi olur hikaye oyunlari oynuyorum önerilerinizi bekliyorum aklımda bu model var...
  7. S

Çözüldü✓ Max 5500 Tl ye alınabilecek monitör tavsiyeleri

Uygun fiyatlı güzel bir monitör arıyorum bütçem pek yok neler önerirsiniz nelere dikkat etmem lazim baktığım bı kaç modeli sizinle paylaşmak istiyorum sizce alınır mı?...
  8. S

Çözüldü✓ KIOXIA 1TB Exceria Plus alınır mı ?

İyi gunler arkadaşlar https://www.vatanbilgisayar.com/kioxia-1tb-exceria-plus-serisi-nvme-m-2-ssd-bulk-3400mb-okuma-3200mb-yazma.html fiyat olarak uygun buldum fakat kutusuz ürünmüş sizce bı sıkıntı çıkarır mi depolama ve oyun performansı nasıl olur bu fiyata alınırmi yardımcı olursaniz sevinirim
  9. S

Çözüldü✓ SATA SSD tavsiye ve marka önerisi

3000 tl Max bütçem var şuan sistemde 240 gb m2 ssd kullanıyorum ya ona ek sata ssd alicam yada 120 gb bi sata ssd alip 1tb m2 ssd almayi 120gb olanda windows kurmayi 1tb oyun ve depolama için kulanmayı düşünüyorum pek anlamıyorum sizce sıfırdan Windows kurmak ve sata ssd + m2 kulanmak mantikli...
Geri