Arama sonuçları: *

1. T

GPU kullanımının düşmesi cpunun artması

patlama efektleri şehir buyuklugu npc kalabalıgı vs oldugunda gpunun %70 %80 e inmesi rdr tlou pt2 gibi oyunlarda cok farkedılecek kadar uzun surmedıgınden dikkate almamıştım ama bugun mafia definitive oynarken gpu kullanımı %50 ye indi cpu arttı fps 80 e 70 e indi sonrasında düzeldi sebebi...
  2. T

GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ 40000-60000TL ARASI

başlıkta dediğim gibi gaming laptop önerisi istiyorum
  3. T

Pc için akım korumalı kablo önerebilir misiniz

başlıkta dediğim gibi akım korumalı priz önerisi istiyorum 700 liraya kadar tavsiye alabilirim
  4. T

Nvidia güncelleme hatası

unsupoorted graphics card diye bir uyarı verdi sonrasında tekrar otomatik kurulum yaptım tekrar uyarı gelmedi ne yapmalıyım
  5. T

SONY WHCH510 kulak üstü kulaklık pamuğu

3 senedir kullanıyorum çalışmasında bir problem yok ama kulaklık pamukları yıprandı internette de bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  6. T

TPLİNK VX18 İNTERNET HEP KESİLİYOR

Başlıkta da bahsettiğim gibi internet gün içinde sürekli 30-45 saniyeliğine kesiliyor önceki eski tip modemde böyle bir sorun yoktu eski modemi de değiştirme sebebim yol çalışması yaparken elektrik kablosunu kopardılar eski modem yandı telefonların veya bilgisayarın internete bağlanmak gibi bir...
  7. T

SONU OLMAYAN FC 25 KARİYER MODU GİBİ KENDİ HİKAYEMİ YAPABİLECEĞİM OYUNLAR

başlıkta da yazdığım gibi spor türünde olmasına gerek yok fc 25 kariyer modu gibi sonu gelmeyecek oyunlar arıyorum malum oyun fiyatları çok pahalı elimde 2-3 sonu gelmeyen hikayemi yazıp yazıp oynayabileceğim oyun bulursam güzel olur
  8. T

Anakart sökülmeden takılabilen sogutucu var mı lga1700

başlıkta dediğim gibi böyle bir sogutucu var mı
  9. T

Yük altındayken değerler iyi mi

en fazla 83 derece gördüm üstüne çıkmadı
  10. T

Elektrik kesintileri için iyi mi bir sorun oluşturur mu

Thermaltake 650W psu var yaşadıgım yerde elektrik kesintileri oluyor kasanın donanımında bir problem oluşturur mu
  11. T

Razer blackshark mikrofon gözükmüyor

kulaklıgın tek girişi var ekstra bir mikrofon girişi yok pcde de gözükmüyor
  12. T

İntel i5 12400f ısınma değerleri normal mi

işlemcim boştayken 39 50 arası oluyor Hitman 2 oyununu acıtıgımda ise 74 dereceyi geçmedi sizce bir sorun oluşur mu (kasayı yeni aldım)
Geri