Arama sonuçları: *

• Users: USTUEM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Lifetime veya uzun yıllar destek veren fp cloud servis önerilerinizi bekliyorum

herkese selamlar, birkaç farklı telefondan fotoğraf ve bazı verileri yedeklemek istiyorum. çok fazla dosyam yok 200gb lifetime yeterli fazlası ile. google one öğrenci paketi almıştım ücretsiz 1 yıllık iptal ettiler bir anda hemen çözmem gerekiyor sorunu. öncesinde de google one ve microsoft one...
  2. U

Laptop pilim çok çabuk eskiyor ??

herkese selamlar nitro 16 an42 cihazım var. yeni kalibrasyon yaptım 20 80 arası kullanıyorum hiç oyun oynamıyorum her şey kapalı yüksek akım çekmeye de çalışmıyorum pile yük bindirmiyorum, iç direncini bozacak herhangi bir şey de yapmadım. bu kadar dikkat ettiğim halde 119 döngüde bu kadar...
  3. U

Laptopumun ekranında değişik bir sorun çıktı

herkese selamlar, net olmayabilir ama ekranda beyazımsı şekilde bir şey oluştu. kesinlikle kir değil. neden olabilir sorun nedir bilgisi olan var mı ?
  4. U

Samsung garanti nasıl çalışıyor (buds fe)

herkese selamlar buds fe kulaklığım sürekli sorun çıkarıyordu artık dayanamayıp garantiye gönderdim. kutu ve kablosu kaybolduğu için sadece kulaklık ve fatura koydum içine sorunum kulaklık çünkü. sabah 9 da servise teslim edildi ama bana bir bilgilendirme mesajı maili gelmedi. şu an hangi...
  5. U

Sizce hangi üniyi seçmeliyim ?

herkese selamlar, ek madde 1 ile geçiş yaptım ve kabul veren birkaç üni arasında gidip geliyorum. fırat, amasya, kütahya, inönü vermişti ama eledim oraları kayıt tarihleri de doldu zaten şu an gaziosmanpaşa üni eem ve karabük %30 ing bilgisayar müh için kaydım var. netleştirdiğimde yarın...
  6. U

THH başvurumu nasıl iptal edebilirim ?

herkese selamlar s24+ için 04.06.2025 tarihinde başvuru yaptım. savunması istendi aşamasında. geri çekmek istiyorum başvuruyu yurt dışına çıkma durumum var çıkarsam ve hb itiraz ederse sıkıntı çıkar benim için bir de bununla uğraşmak istemiyorum. arayıp söylesem kabul ederler mi illa merkeze...
  7. U

2 yillik deniz ulastirma isletmeye gecis yapmali miyim ?

Herkese selamlar, su an bir taşra universitesinde yazilim muh okuyorum.yalovada 2 yillik duim yazdim ek madde 1 ile. Gecis yapmaya deger mi bu bolumu okuyan ogrencilere sormak istiyorum ozellikle
  8. U

Yatay geçiş konusunda yardım lazım

herkese selamlar yatay geçiş başvurusu yapacağım, öğrenci işlerinden daha önce yatay geçiş başvurusu yapmadığıma dair belge, disiplin cezası almadığıma dair belge ve yatay geçiş yapmasına engel yoktur şeklinde belge istedim. eklediğim dosyadaki gibi elektronik imzalı belge gönderdi. bu belgeyi...
  9. U

Kuveyt türk davet kodu arıyorum

merhaba davet kodu atabilir misiniz
  10. U

Telefon önerilerinizi bekliyorum

Merhaba taksitle almam mümkün olmadığı için karta takla attıra attıra telefon alacağım mecbur. tercihen küçük ekranlı kablosuz sarjli, kablosuz sarji cok sık kullaniyorum olmasi buyuk arti olur. Bu iki ozelligin oldugu 20k civari bir cihaz yok maalesef. Ben de mecburen bu ozelliklerden feragat...
  11. U

Iphone 14 pro max bu fiyata alinir mi ?

Herkese selamlar, 128gb degisen ve calismayan aksam yok yur disi 25k alinir mi ?
  12. U

11000 tl ye 256gb iphone 11 alınır mı ?

Yurtici calismayan aksami yok 11000tl 256gb
  13. U

Acer nitro 16 yanıyor yardım lazım ??

Herkese selamlar, laptop ocaktan geçen haftalara kadar 30 küsür derecelerdeyken bir anda pump olmaya başladı. tamam sıcaklar arttı ama açar açmaz 50 60 derece ile açıyor. r23 testi yapıyım dedim açar açmaz 45 dereceden 99.6 ya çıkıyor aniden. soğutamıyorum işlemciyi şu an boşta 60 derecenin...
  14. U

2k ya iphone 7 plus alınır mı ?

herkese selamlar, telefon 2k arama yapmak için alınır mı
  15. U

Oyuncu Laptop Ekran Kartı Düşük Watt Kullanıyor

laptopum acer nitro 16 an42 4060 140w oyun oynarken %99 kullanımdda 60 70 watt gördüm maks. dün mesle wot blitz oynarken %42 ekran kartı kullanımında 14w 12w civarı kullandı. her şey oyun modunda turbo modda. neden olabilirr
  16. U

Hepsiburada thh başvurumu iptal etmeli miyim ?

Herkese selamlar hatali fiyat sebebiyle hb ye thh actim. Bolgemdeki thh nin beni hakli bulabilecegini dusunuyorum. Bu tur durumlarda hb mahkemeye tasiyormus durumu. Bu durumda kaybedersem baya bir hesap odetecekler bana. Basvurumu geri ceksem mi ne diyorsunuz 23.600tl ye s24+ almistim
  17. U

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım ?

Herkese selamlar, uygulamadan cikmis sorulari cozmem yeterli mi hep ayni sorulari mi soruyorlar b sınıfı alacagim
  18. U

Acer nitro 16 cihazımın pili sorunlu mu ??

herkese selamlar nitro 16 an42 kullanıyorum pil yıpranma oranım 20 ile 80 arası kullandığım halde 4 ayda %8.3 küsürlü bir şey. pilim 0 dan 100e 3 saat 20 ile 80 arası 2 saat civarı anca gidiyor. şu an bunu laptoptan yazıyorum artık canıma tak etti pil olayı kime sorsam 6 saat 8 saat duyuyorum...
  19. U

Video edit programı önerileriniz nedir ?

herkese selamlar, yt için video çekmek istiyorum. genellikle üç adımdan oluşacak videolarım 1.adım giriş kısmı 2.adım laptop üzerinden bir kesit eklenecek 3.adımda ise uygulamalı olarak gösterdiğim bir video ekleyeceğim. kullanımı kolay ve ücretsiz önerileriniz nedir ? ryzen 7 8845hs işlemci ve...
  20. U

Amazon kolay gelsin sorunu ?

amazondan yd urun aldim ayin 15 inden beri guncelleme yok ki tek guncelleme de o. Kolay gelsinden takip kodunu sorgulatinca herhangi bir sonuc alamiyorum daha once bu durumu yasamis veya bilgisi olan var mi
Geri