Arama sonuçları: *

• Users: Sameturyo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sameturyo

Klavye Bazı Tuşlar Çalışmıyor.

Merhabalar gamepower calypso klavyem var 2021 yılında almıştım ve 2,w,s,x,alt tuşları arada bir tutukluk yaparak çalışmıyor. Yeni yedek switch alıp değiştiriğimde ise sorun hala devam ediyor ben bunu nasıl tamir edebilirim yada ne yapabilirim.
  2. Sameturyo

Tavsiye sistem sizce alınır mı? İyi gibi duruyor.

Arkadaşlar son videoda gördüğüm sistem de işlemci ve ekran kartını değiştirdim de sizce bu sistem iyi midir? Tek tek baktığımda ise fiyat çok daha fazla geliyor o yüzden almayı planladım sizler ne düşünüyorsunuz?
  3. Sameturyo

RTX4070Ti Super mi yoksa Rx9070xt mi yoksa RTX5070

2k monitör için bilgisayar toplayacağım bütçem en fazla 55bin ekran kartına en fazla 35bin bütçe ayırabiliyorum ve bu üç seçenek arasında kaldım. 5070 yeni özelleri işe yarar geliyor ama 12 gb olması kötü geliyor. 30bin fiyatı var. 9070 performansı iyi ama render işlerinde sıkıntı o yüzden eksi...
  4. Sameturyo

Yeni Bilgisayar Tavsiyeleri ve Eski Sistem Fiyatı

Merhabalar 7 yıllık rx580li sistemimden sonra yeni bir bilgisayar almaya karar verdim ve biraz araştırma sonunu aşağıdaki bilgisayar aklıma yattı. Peki ya siz daha iyi önerebileceğiniz bir sistem var mıdır. En fazla 50 bin bütçeye çıkabilirim. Ve şuan kullandığım rx580 i5 7500 16gb h270-hd3...
Geri