Arama sonuçları: *

• Users: KayraPala
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Çipli nintendo switch v2 kaça satmalıyım?

Çipli nintendo switchimi satıp üstüne para katıp steam deck almak istiyorum kaça satmalıyım tam emin değilim yardımcı olursanız sevinirim.
  2. K

Valorant gece pazarı ne zaman geliyor?

valoranta gece pazarı ne zaman gelecek çoğu kaynak eylül 13 gece 3 diyorlar ama arkadaşım daha açıklanmadı falan diyor gelecekmi acaba 13 eylülde bir bilginiz varmı?
  3. K

Nintendo switch jig tool ne işe yarar?

Bende bir nintendo switch v2 var mig switch ile kullanıyorum ama oyunlara güncelleme yapamıyorum trabzonda olduğum içinde çip taktıramıyorum jig tool ne işe yarar internette gördüm tam anlamadım bu nintendomu kırmak için işe yararmı
  4. K

Kedimi dışarı çıkarmak istiyorum ama tasmasını takmıyor ne yapmalıyım?

Başlıktada gördüğünüz gibi kedimi dışarıda gezdirmek istiyorum ama tasma bir türlü takamıyorum bi yandan tasmadan dolayı diye düşünüyorum bi yandanda kedim giymek istemiyor diye düşünüyorum varsa bildiğiniz ucuza kedi tasması veya bu konu hakkında ne yapmalıyım diye bir fikriniz varsa yazarsanız...
  5. K

8000 e 2. el çipli nintendo switch

Ben nintendo switch almaya karar verdim fakat hem lite almak istemiyorum hemde sıfır alacak durumum yok o yüzden maksimum 8000 e 2. el çipli nintendo switch almak istiyorum bulabilirseniz çok sevinirim.Çipsiz alamam çünkü hem oyunlar çok pahalı hemde Trabzon da yaşadığım için çip...
  6. K

Nintendo switch için oyun önerisi.

Ben el konsolu almak istiyorum ama bütçem çok fazla olmadığı için tek çare nintendo switch kalıyor.Mario zelda gibi oyunları pek sevemiyorum açıkcası,nintendo switch için güzel bikaç oyun önerirseniz sevinirim.
  7. K

Valorant iyon vandal alınır mı??

benim gece pazarına iyon vandal geldi ve 1147 vp gibi bir fiyatı olması lazım vandal skinim yok ama iyon phantom var alınır mı? sizce?
  8. K

Ps vita slim uyguna nerden alınır?

normalde ben psp almak istiyordum ama açtığım konuda alınmaz dediler ve bende ps vita almaya karar verdim ama oled almak istemiyorum çünkü ekran yanması olursa falan değişmesi pahalı olabilir ama her yerde baktığımda uygun fiyata oled var sizde biraz yardım ederseniz acaba lcd ekranlı olan ps...
  9. K

2025 de psp alınır mı??

ben psp almak istiyorum ama acaba mantıklımı birde uygun fiyata pek bulamadım bütçe 3000 sizde yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. K

Riot games e postaya erişimim yok ne yapmalıyım

riot games hesabımın e postasını bilmiyorum zaten hesap arkadaşımındı bana verdi ama oda o epostayı kaybetmiş o yüzden hesabımın şifresini unutsam falan daha da giremem ne yapmam lazım ticket attım ama iletişime bu e postayla geçin bölümüne yazdığım e posta adresine bir mail gelmedi direk olayı...
  11. K

God of war ragnarok pc optimizasyonu düzeldimi?

Ben god of war ragnarok oynamak istiyorum ama hemen hemen sistemimizin aynı olduğu arkadaşım 4 ay önce oynamıştı ve optimizasyonunun çok kötü olduğunu söylemişti şuan düzelmişmidir sistem rx570 8gb 16gb ram işlemci ryzen 5 2600 oyunu oynayabilirmiyim
  12. K

Google kimliğinizi doğrulayın hatası

gmailime giriş yapmak istiyorum ama kimliğinizi doğrulayın diye bir yer çıkıyor telefondan o işi halletmek gerekiyor ama telefondada o hesaba girmeye çalışınca aynı şeyi diyor ne yapmam lazım
  13. K

Roblox bilinmeyen bir hata oluştu hatası

Ben eski hesabıma girmeye çalışırken başlıktaki hatayı veriyor ama yeni açtığım hesaba rahatlıkla girebiliyorum şifremi unuttuma bastığımda ise gene aynı hatayı veriyor vpn de açık ne yapmalıyım
  14. K

Haftada 4 gün spor kilo vermek için yeterlimi?

ben spora 1 ay önce falan başladım yaklaşık 5 kilo verdim haftada 4 gün spor yeterlimidir kilo vermek için?
  15. K

Ark survival evolved modlu mu daha çok sarar modsuzmu?

Ben tekrar ark survival evolvede başlamayı düşünüyorum ama primal fear modunu gördüm ve biraz kararsız kaldım. Çünkü o mod çok dengesiz gibi gözüktü bana, o yüzden normal ve modlu oynamak arasında kaldım. Hangisi daha çok sarar sizce
  16. K

Toslayı kimlik doğrulamadan kullanmak.

Tosla hesabımı kullanmak istiyorum ama doğrulama zorunlu diyor bende galiba 18 yaşında olmadığım için kimliği doğrulayamıyorum bunun bir çözümü varmı?
  17. K

Paylaşımlı hesaptan rdr 2 nasıl oynanır?

ben rdr 2 nin olduğu paylaşımlı bir hesap aldım ve sonra oyunu açtığımda social club a bağlanmamı istiyor ama ben social club hesabının şifresini veya gmailini bilmiyorum social clubsız girme şansım varmı rdr 2 ye ?
  18. K

Elden ring save ini flash belleğe nasıl atarız?

elden ringi çevrimdışı oynuyorum ssd değiştircem elden ring save em gider diye korkuyorum save dosyasını flash belleğe atabilirmiyim
  19. K

Elden ring dex build için zırh önerisi.

Elden ring de samuray seçtim ve nagakiba aldım kıyafetsiz oynuyorum erken oyun ve dex build için zırh önerisi verebilirimisiniz.
  20. K

rx 570 den sonra hangi ekran kartı alınmalı?

benim işlemci ryzen 5 2600 ve ekran kartıda rx 570 ekran kartını 2 aya yükseltmek istiyorum hangi ekran kartını alsam daha iyi olur ve darboğaz yapmaz?
Geri