Arama sonuçları: *

• Users: donsa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

TRENDYOL YEMEK-MARKET 150-200 TL KOD

ORKUNYEMEK150 ORKUNMARKET200 ilk defa trendyoldan sipariş verecekler için geçerli yemek kodu 250 tl ve üzeri market kodu 200 tl ve üzerinde geçerli
  2. D

Yardım Nova 5x bulanık ses sorunu

fuxi h3ten geçtim eq ayarlamayı bilmiyorum baya kötü geliyor ses fuxiye göre normalmi ytden baktım hiç birisi bana göre değil
  3. D

Gamepower voldon kulaklık ses boğuk geliyo :(

malum 1 TL'ye aldığım kulaklığım boğuk ses veriyor 7.1 olmasına rağmen birkaç forumdada aynı sorunu yaşayanları gördüm
  4. D

20k ya 12 taksitli telefon önerisi

20k ya 12 taksitli telefon önerisi lazım yazanlar için teşekkür ederim marka samsung redmi olsa yeterli
  5. D

350tl ev interneti önerisi

100mbps olursa iyi olur netspeed alınır mı? ? hala sorunları varmı
  6. D

Yardım Türktelekomdan türknete geçtim oyunlarda paket kaybı oluyor

100mbpsden 1000 e geçtim fakat bu durum var beyler yardımınızı alabilirmiyim %1 oluyor oyunun içinde sinirimi bozdu artık immo 1 84rrdan yüce 3 0kpye düştüm nasıl düzeltirim bunu eskiden böyle bir şey yoktu
  7. D

Laptopta hdd boş ama disk %100 oluyor

Bunu nasıl düzeltirim arkadaşlar not iş bilgisayarı aynı bilgisayardan ikitane var ikisindede aynı sorun var
  8. D

🔥İndirim Turkcell Bayrama özel 5GB🔥🔥

Turkcell uygulamasına girince salla kazan yaparsanız veriyor.
  9. D

Yazlık için tahütsüz internet

3 aylık internet arıyorum önceliği uygun olması hızı umrmuda değil instagram reels açsın yeter
  10. D

🔥İndirim 🔥🔥BEDAVA 1 AY DİSCORD NİTRO🔥🔥

epic games adresine vpn ile giriş yapıyorsunuz ve kayıt oluyorsunuz kayıt olunca aşşağı kaydırınca bunu görüceksiniz kütüphaneye ekle diyince kayıt olduğunuz mail adresinize kod gelicek hemen kullana basınca discorda atıcak Kullanmak için: Bu teklif, son 12 ay içinde Nitro'ya...
  11. D

En ucuz domaini nereden alırım

en ucuz domaini nereden alırım .com.trli alıcam
  12. D

❌İndirim Bitti! ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 8999TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-rog-strix-xg27acs-27-inc-qhd-2k-180hz-1ms-freesyncg-sync-fast-ips-gaming-monitor-siyah-1240763.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.7#paymentOptions
  13. D

Öneri 1000-1600 tl arası kulaklık önerisi

1 tane kablolu 1 tane kablosuz öneri istiyorum şimdiden yazanlara teşekkür ederim not: havit harici önerirseniz çok iyi olr
  14. D

Fotoğrafların boyutunu yükseltme

arkadaşlar fotoğraf kalitesi umrumda değil sadece fotoğrafın boyutunu yükseltmek istiyorum böyle bir site varmı
  15. D

🔥İndirim Dying Light + Brecken + Rais Bundle 18TL 🔥

epicde arkadaşlar Dying Light 1 yanında geliyor 2 gelmiyor 2nin dlc paketleri geliyor anlık olarak arkadaşmla 200 tl bayıldık 1 hafta önce oyun baya iyi öneririm
  16. D

Valoda run it back seti nezaman mağzaya gelicek

bu setten bahsediyorum arkadaşlar şuanda mağzada yok
  17. D

Aerox 3 wireless alınır mı?

arkadaşım soruyor arkadaşlar alınır mı? bu mouse bunun yerine ne alınır
  18. D

Dying Light 1 sararmı

4 kişi alıcaz sararmı hikayesi felan nasıldır
  19. D

Bedava 2 kişilik saran oyun önerisi

varmıdır güzel bir oyun
  20. D

Ekran kartıma güç gitmiyor rx7800xt

Bu sabah çalışıyordu sanki choil while sesi duydum gibi oldu açtım pci kablosu olması lazım onu düzelttim şuan çalışmıyor 1745666322 PSU fanı çalışmiyor
Geri