Arama sonuçları: *

1. R

Bu dosya biçimi desteklenmiyor hatası çözümü

Merhabalar telefondaki fotorafları pcye atmıştım bu dosya biçimi desteklenmiyor diyor bazılarında bazılarının yarısı falan yok bi tane probram ile çoğunu düzeltim aslında ama paralı olduğu için kaydetmeme izin vermedi yarım fotorafların çoğunu tamamlasada açılmayanlara genel olarak bişey yapmadı...
  2. R

Gefornow Para iadesi

Merhabalar, arada sırada gefornow alıp oynuyorum bu ayda almıştım normalde otomatik ödemeyi açmam ama açık mı kalmış başka bişeymi bilmiyorum, internette ben kapatmama rağmen para çekildi gibi şeyler yazılmış. İnternette birisi e posta yoluyla iade aldığını gördüm e posta üzerinden yazdım böyle...
  3. R

Minecraft hardcoru bozmıyacak modlar

Merhabalar hardcore başlıcam ama işimi kolaştırcak oyun zevkini artıracak modlar arıyorum. basitleştirme değil oyundan aldığım zevki artırması için önerileriniz neler.
  4. R

7500F Sistem toplama önerisi

Merhaba 7500F ile sistem toplamayı düşünüyorum. Ama planım 7500F ile sıkıntı çıkarmayacak bir ekran kartı en düşüğü sistem için parayı topladığımdada 5070 almayı planlıyorum. Hangi parçaları önerirsiniz. İşlemci: 7500F. Anakart: (BIOSTAR anakart düşünüyordum 2K zamlanmış) Ekran kartı (2. el de...
  5. R

ASUS Armoury Crate yazılımda yardımcı olabilecek varmı?

Merhabalar ASUS ROG STRİX 2.4 kulaklığı uygulama üzerinden ayarlıyamıyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi? Giriş yapamıyorum user yerine geldiğinde giriş yapma yeri açılmıyor
  6. R

Asus Rog Strix Sürücülerini bulamıyorum

Merhabalar, Asus Rog Strix 2.4 kulaklık aldım drive'larını kuracağım. Armoury Crate programını indirdim ama ne türkçe yapabildim ne kulaklık ayarlarını yapamadım bi video falan varmı veya yardımcı olucak birisi?
  7. R

Yardım Rog Strix G17 4060/4070 performans farkı ne kadar olur?

Merhabalar 2. elden rog-strix-g17-ryzen-9-7945hx alıcam 4070 versiyonun 2. eli yok 4060 versiyonun var performans farkı ne kadar olur? 4070lerin 0fırı 80kdan başlıyor.
  8. R

Yardım Yurt dışı 2. el laptop alınır mı??

Merhabalar; daha önceden çok konum var bunla ilgili Asus Tuf A15 2K 165HZ modeli ülkemizde yok sarı sitede bu modeli buldum 6 ay önce yurt dışından oda 2. el almış faturası garantisi yok düşünülebilirmi? Türkiyede satılan model hem şuan az stok var 55binden başlıyor adam 45bine ilana koymuş, SDD...
  9. R

Yardım Kasım İndirimlerinde Laptoplar Ne Kadar İndirim Olur?

Merhaba; Kasım'ın 10u gibi laptop alacağım kasım indirimleride laptoplar ne kadar düşer 60klık bir laptop ne kadar indirime girer yani? İndirimlerde güzel fiyatı düşerse Ryzen AI işlemcili laptoplaramı bakmalıyım? R9 8865 işlemcileremi? ağırlıklı oyun olarak.
  10. R

Turkcell Superonline müşteri hizmetleri kaça kadar açık?

Hocalarım bu neyse bu superonlinenın müşteri hizmetleri sitesinde 7/24 açık yazıyor ama emin miyiz yarım saatir bekletiyolar hatta açık rolu yapıp bekletiyolarmı 1mbs internet hızı veriyor dalga geçiyolar oyunun ortasındayım oyun gitti baktım 1 mbs 1 MBS NE
  11. R

Yardım Laptoplar Stoğa ne Zaman Gelir? Yurt dışından laptop getirme?

Merhabalar 2 haftaya bir laptop alıcağım üst seviye sayıldığı için stok bulmak zorlaşıyor. Türkiye'de de laptoplar zaten az geldiği için tamamen facia oluyor. Aklımdaki modellerin hepsinin stoğu bitmiş bunlar yerine önerebileceğiniz laptoplar var mı? Türkiye'de yurt dışından istediğim model...
  12. R

4kya Kadar Wireless Kulaklık Önerisi

Merhaba, bundan önce SteelSeries 1 Arctis Xbox kulandım o özelliklerle bir kulaklık arıyorum ama bilmiyorum SteelSeries olmasın yeter teknik servis bozulan kulaklığımı yapmadığı için iade yaptım. Aklımda olan modeller şunlar...
  13. R

3.5kya kulaklık önerisi

Merhabalar, bundan önce steelseries 1 artic xbox kulandım o özelliklerle bir kulaklık arıyorum ama bilmiyorum steelseries olmasın yeter teknik servis bozulan kulaklığımı yapmadığı için iade yaptım...
  14. R

Android Yurt Dışı Cihaz Kapandı (Andiroid)

Merhabalar yeni telefon aldığımda eski telefonu bi akrabaya verdim redmi note 8 pro 3 yıldır falan bendeydi sıkıntısız çalışıyodu kaçakdı eski telefonun imai ni atmıştık akrabaya verdikden sonra bi mesaj geldi 3 ay sonra kapanıcak falan ciddiye almamıştık ama şuan hat kapalı gözüküyor bu nasıl...
  15. R

Odaya İnternet Çekmek

Merhaba. Yeni taşındığım evimde modem kablosu salonda diye salona koyduk. Eski evde duvarı delip getirmiştim yakınıdı 3 mt yetmişti hatta artmıştı. Burada duvarı delemiyorum beton duvar zor delmesi. Ya 20mt kablo çekeceğim ya da odaya taşıcam ama giriş yok. Elektrikçi çağırsam bu girişi internet...
  16. R

İphone İçin Drive Depolama

Merhabalar, andıroid kulanırken gizli klasor vardı hesap makine şeklinde fotoraflar kolay aktarılıyordu hani bekletmiyodu fotorafları klasorlere ayırıyorum falan. iphone geçince google drive kulanmaya başladım ama çok fotoraf kulanınca uzun sürüyor bunun yerine ne kulanabilirim.
  17. R

Tüketici hakları ınternal server error hatası

Merhabalar, tüketici haklarına başvuru yapacağım ama şikayet konusunda kaydet bölümüne basınca bu hatayı veriyor.
  18. R

Asus Tuf A15 Satış Yerleri

Merhabalar; https://www.asus.com/tr/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a15-2024/ Laptopu burdan konu açarak bulmuştum önerilerle. Kendi sitesinden özelliklere baktığımda 2k 165hz 3ms yazıyor vatana bakıyorum mesela 1920x1080 144hz ms belli bile değil. Kendi sitesindeki modelin...
  19. R

Asus Tuf Gaming A15 (2024) alınır mı?

Merhabalar bayadır araştırıyorum en son bunu buldum. https://shop.asus.com/tr/90nr0i65-m005r0-asus-tuf-gaming-a15-2024.html laptop hakkında düşünceleriniz nelerdir daha iyisi varmıdır?
  20. R

Tüketici Hakem Heyeti Başvurusu

Merhabalar Önceki Konum: https://forum.donanimarsivi.com/konu/satici-urun-degisimi-yerine-para-iadesi-teklif-ediyor.996920/#post-8996953 Yarın tüketici hakem heyetine başvurucam. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? yardımcı olabilirmisiniz?
Geri