Arama sonuçları: *

• Users: Katsu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Katsu

3060TI 1080P Besleyecek CPU

Biliyorum benzer konularda çok fazla konu var fakat arkadaşların önerisiyle zaten r5 5600 modeline geçmiştim bu ekran kartıyla, çoğu oyunda problem yaşamazken EA FC24 UT oynarken aşırı derecede darboğaz sorunuyla karşılaşıyorum. Sistemimde şuan ROG 3060 TI / ROG X470 / R5 5600 / Corsair...
  2. Katsu

Elektrikli Scooter için aksesuar önerisi

Merhabalar. ONVO OV 012 X PLUS Elektrikli Scooter aldım. Elime bugün ulaştı ve ilk sürüşümü gerçekleştirdim. 1.82 ve 120kg biriyim ve beni bile inanılmaz rahat bir şekilde taşıyor cihaz, gerçekten bu kadar iyi bir performans ben asla beklemiyordum almayı düşünen ama kilodan vs. arada kalan...
  3. Katsu

F/P TWS Kulaklık Max 1.2k

Merhabalar günlük kullanım için Max 1.200 TL bandında tws kulaklık almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? silikonlu olması önemli. Müzik performansı iyi olsun yeterli.
  4. Katsu

Pc için tak çalıştır gamepad önerisi

Selamlar herkese. Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için gamepad arıyorum fakat fiyatlar çok karışık. Daha uyumlu çalışır diye düşündüğümden xbox gamepad bakıyorum, ama hayatımda hiç kullanmadım o tür bir kol. Benim için gamepad denildiğinde gözümde Ps kolu canlanıyor, alışabilir miyim...
  5. Katsu

Asus Rog Strix XG249CM İnceleme

Herkese Selam. Asus Rog Strix XG249CM 3 Haftalık araştırmamın sonucunda, kendi ihtiyaçlarıma göre monitörler çıkarıp aralarından eleyerek en son Asus Rog Strix XG249CM modelinde karar kıldım. Ürünü Hepsiburada üzerinden aldım. 2 gün içerisinde elime ulaştı. Ürünün kutusunu ilk açtığımda...
  6. Katsu

Çözüldü✓ 2 Monitör arasında kaldım yardım

Merhabalar, bir kaç gün önce açtığım bir konuda arkadaşların belirttikleri monitör modellerini inceledim ve beğendiğim 2 model seçtim. Fiyatlarını takibe aldım ve bugün ikisini de uygun fiyata buldum. Görseldeki monitörler arasında kaldım ve nasıl karar vereceğimi bilmiyorum. Özellikleri...
  7. Katsu

240+hz IPS Monitör tavsiyesi (27')

Selamlar herkese, Şuan 27' 1080p 144hz monitör kullanmaktayım, 27ye alıştığım için 24' küçük gelir gibi düşünüyorum. 1080P de 27' monitörlerin hepsinde görüntüde bozulma varsa eğer duruma göre 24' de geçebilirim. Açıkçası aklımda Asus Tuf VG27AQ almak vardı kendileri 2k ve 144hz. Son...
  8. Katsu

Elektronik sigara / parçaları nerden alınabilir?

Merhabalar, Elektronik sigaraya geçmek istiyorum, ama nerden alabileceğimi bilmiyorum. İnternette siteler mevcut tabi ama ne kadar güvenilirler bilmiyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız siteler vs. var mı varsa nereler? Ayrıca Eleaf ıstick pıco almayı düşünüyorum, başka önerileriniz varsa açığım.
  9. Katsu

2k 144+hz monitör önerisi

Merhaba, 2k ve en az 144hz bir monitör bakıyorum bütçem çok fazla değil. 5k civarına düşünüyorum ama çok üstüne de çıkamam. Açıkçası curved bir monitörde daha önce oyun oynamadım ve nasıl olacağını da bilmiyorum, şuan bu bütçeyle tek seçenek de bu gibi duruyor...
  10. Katsu

Pc için kulaklık önerisi

Selamlar, 2500 TL'ye kadar PC de kullanmak üzere oyuncu kulaklığı arıyorum. Bir yandan da müzik dinlerken video/ film seyrederken üzmemesini istiyorum. Normalde wireless bir model tercih edecektim ama o da doğrudan mikrofon kalitesini vs. ciddi etkileyebiliyor, çok fazla bilgim olmadığından...
  11. Katsu

3060 ti için R7 5700x mantıklı mı?

Ryzen 5 5600x ile 800-900 tl fiyat farkı var aralarındaki performans farkına vs. değer mi 5700x daha mı performanslı olur? internette oyun performansları başa baş ama render performanslarında r7 5700x daha iyi. Bottleneck calculator sitesinde 5600x %11.5 darboğaz 5700x ise %5.5 darboğaz...
  12. Katsu

AM5 anakartlar ddr4 desteği verecek mi?

Şuanki sistemim aslında güncel sayılır ama işlemci yükseltmesine gitmem gerekiyor. r5 5700 / 5800 düşünüyordum yeni nesil am5 soketli sisteme geçersem hem anakart hem ram maliyeti çok fazla binecek. en azından ddr4 destekli am5 anakartlar olsa hoş olurdu sanki. Konu hakkında bilgisi olan varsa...
  13. Katsu

Çözüldü✓ Kaç watt psu'ya ihtiyacım var?

Merhabalar yakın zamanda bilgisayarıma upgrade yaptım ve sistemimi şu şekilde birleştirdim : Phanteks Eclipse P500A (6 tane 140mm rgb fan var) Ryzen 5 3600 Asus Rog Strix 3060 TI Asus Rog Strix X470 F-Gaming ATX 2x8 Corsair Vengeance Pro SL 3200mhz ram (4x8 yapmayı düşünüyorum) 1x...
  14. Katsu

3060 TI için AMD işlemci önerisi

Mevcut sistemimi yükseltiyorum ama ryzen5 3600 işlemcim var ve 1080p de %20lere kadar darboğaz yapıyormuş anakart masrafından kaçınmak için AMD işlemci kullanmak istiyorum. işlemcimi kesinlikle değiştirmeli miyim? değiştirirsem 1080p için hangi işlemciyi tercih etmeliyim? bütçe problem değil...
  15. Katsu

Asus Rog Strix 3060TI (V2?)

Bu v2 ne anlama geliyor bilen var mı? Rog tasarımı değiştiği için mi v2 olarak geçiyor
  16. Katsu

Çözüldü✓ B450 mi B550 mi alınmalı?

Selamlar, sistemimi güncelliyorum fakat iş anakarta gelince tıkandım. Anakartın asus rog strix olmasını istiyorum, sahibinden sitesinde 1 yıl garantisi olan rog strix b450-f vardı fiyatı da 2200 den koymuştu, arkadaşa mesaj attım aradım vs. ulaşamadım ondan vaz geçince de sıfır fiyatlarına...
  17. Katsu

Çözüldü✓ 2 tane 6+2 pin 8+8 pinlik karta takılır mı?

Selamlar, mevcut bilgisayarıma yükseltme yapıcam, Alacağım kart Asus Rog Strix 3060 TI 8+8 pin güç girişi gerekiyor ama mevcut psu da 6+2 pinler var 2 adet 6+2 pinle besleme yapabilir miyim? ayrıca 3060 TI r5 3600 sistemi 600w psu besleyebilir mi?
  18. Katsu

Çözüldü✓ Premium kasa önerisi

Selamlar, 2,5 yıl önce buradaki arkadaşların da yardımıyla ve maddi problemlerle zar zor 2060superli bir sistem toplamıştım, fakat parçaların markaları fiyatı altta tutmak için bilindik markalar değildi. O zamanki maddi problemlerim artık yok, ve elimde olan sistemi satıp gerçekten küçüklükten...
  19. Katsu

Garantisiz fan tamir ücreti

Merhabalar ekran kartımın fanları bozuldu ve garanti dışı şuanda çinden fan sipariş versem 400e yakın geliyor orjinalleri ama orjinal olmayan fanlar 200 250tlye geliyor ya da direkt servise gidip garanti olmadan yaptırtsam sizce ne kadar tutar? Palit dual 2060 super
  20. Katsu

PC için ortalama VR gözlük

Selamlar PC de kullanabileceğim VR gözlük arıyorum ve öyle 6k falan verebilecek bir durumda değilim açıkçası. Bu üst düzey gözlükler haricinde sadece pcye kabloyla bağlayıp görüntü alabileceğim bir gözlük yok mu? biraz araştırdım ve normal gözlüklerde telefonu pcye bir uygulama aracılığıyla...
Geri