Arama sonuçları: *

• Users: anonymusss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. anonymusss

İyi ve güvenilir Minecraft Launcher önerisi?

Gamepass aboneliğim varken ATlauncher ile oynuyordum. Gamepass 600₺ olduktan sonra almamaya başladım. O zamandan beri SKlauncher kullanıyorum. Arkadaşlarla modlu server açıp oynuyoruz falan. ATlauncher'da oynayacağım sürüme "add mods" kısmından siteyle, dosyalarla uğraşmadan mod koyabilip...
  2. anonymusss

Papara alternatifi öneri

14 yaşındayım. Kapanana kadar Papara kullanıyordum. Papara'daki gibi kart ücreti olmayan, Papara'daki özelliklerin olduğu ve uygulama arayüzü güzel bir şey lazım. ATM'den para yatırıp çekme, online harcama vs. Var mıdır iyi bir alternatif? IBAN olsun. Sipay , papel ve nays duydum nays çok...
  3. anonymusss

Kış indirimlerinden ne alınır

epic ve steam e güzel kış indirimleri geldi. sizce ne almalıyım(+18 içerik veya aşırı derecede kan olmasın lütfen) spiderman oyunlarından birini ya da forza 5 almayı düşünüyorum hangisi daha iyi daha iyisi varmı benim alabileceğim
  4. anonymusss

30 euro limit vergi dahil mi

temudan ürün alırken seepet 30 euroyu geçmiyo ama vergi eklenince geçiyo gümrükte kalıyomu yoksa vergi dahil değilmi
  5. anonymusss

Yeelight w3 alcam mobifont güvenilir mi?

yeelight w3 almak istiyorum. akakçeden fiyatlara baktım mobifon diye bir satıcı aüreticiden daha ucuza satıyor ve tüm platformlarda satıyor ucuza sattığı için emin olamadım güvenilir mi burdan alabilirmiyim
  6. anonymusss

Rgb led ampul önerisi

odam için rgb ampul led istiyorum ama ya kumandası olsun telofondan olmasını istemiyorum. çok pahalı olmasın ama bozulcak dandik bi mal da olmasın. Teşekkürler. bütçe 500 veya civarı olsa iyi olur [varsa daha ucuzda olabilir :) ]
  7. anonymusss

TEMUDAKİ AULA F75 ORJİNAL Mİ?

temuda 575TL ye aula f75 klavye satıyorlar sitede 4.315TL den %86 indirim ile 575TL olmuş bu ürün orjinalmi alınır mı yorumları gayet olumlu ve en çok satanlarda bir numara ama yinede sormak istedim. 575TL dışında vergi fln gibi şeylerle ekstradan ücret ödeyecek miyim ? ÜRÜN LİNKİ...
  8. anonymusss

HANGİ DİSKİ ALMALIYIM??

Şuanda 512gb nvme m.2 ssd kullanıyorum oyunlar için yeterli gelmiyo bir disk daha almayı düşünüyorum sadece oyunlar için ama anakartta sadece 1 tane m.2 yuvası var o yüzden HDD alırsam windowsu m.2 ssd den başlatıp oyunları HDD ye yüklicem ama m.2 ssd alırsam eskisini çıkarıp yenisini takmak...
  9. anonymusss

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi ve uygun

Şuanda Turkcell SuperOnline kullanıyorum ve internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum altyapı sorgulama testi 85mbps desteklediğini söylüyor sizce türk telekom mu daha iyi olur yoksa türknet mi?DÜZENLEME: (TURKCELL 100mbps 20 uploadlık paket kullanıyorum)
  10. anonymusss

Razer Viper V3 Hyperspeed vs Razer Basilisk V3 x Hyperspeed

Razer Viper V3 Hyperspeed mi Razer Basilisk V3 x Hyperspeed mi valorant tarzı fps oyunları için hangisi daha iyi? bunlar dan herhangi biri iyi mi yoksa alınmaz mı? kullananlar varsa tecrüblerini yazabilirler mi?
Geri