Arama sonuçları: *

• Users: jeazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Olması gerekenden yüksek ping

adanada yaşıyorum ve kablonet kullanıyorum arkadaşlarım oyunlarda 20 ping alırken ben 35-40, onlar 40-50 alırken ben 70-80 alıyorum bu her oyunun her sunucusunda geçerli. hepsi de adanada yaşıyor internette araştırdığımda ip değiştirmenin düzelttiğini falan gördüm aradım değiştirttim ama sanırım...
  2. J

Yardım COD MW3 Xbox gamepass çöküyor

XBOX Gamepassten COD MW3 Multiplayer indirdim ama oyun açışımdan 1 dakika civarı sonra her seferinde çöküyor ne denediysem deneyeyim çalışmadı Dosyaları doğruladım Windows update attım Windows defender kapattım Goodbyedpi kapattım Yönetici olarak çalıştırdım Ekran kartı güncelledim Microsoft...
  3. J

İLK DEFA PC TOPLADIM NASIL OLMUŞ

360hz 1080p oyun oynamak için bir sistem topladım ama ilk defa topladığım için ne kadar araştırsam da daha iyisi olabilir miydi bilmiyorum sizce nasıl olmuş ANAKART: Gigabyte B650 Eagle AX ATX İŞLEMCİ: Ryzen 7 9800x3D EKRAN KARTI: Colorful RTX 4070 SUPER iGame Ultra W OC 12GB (2. el aldım) RAM...
  4. J

7800 XT tavsiye sistem

İşlemciyi 7800X3D yaptım ve rami XPG 6000mhz 30clye yükselttim sizce iyi mi? bu anakart işlemci için yeterli mi? soğutucu olarak sonradan peerless assassin almayı düşünüyorum. stokta 4070 superli sistem bulamadığım için 7800 XTye döndüm. sadece FPS oyunları oynuyorum ama PC alınca ağır story...
  5. J

Yardım 1080p 2 monitör için 4070 mi 4060ti mı

Daha çok rekabetçi oyunlar oynayacağım 360hz ve 60hzlik 2 monitör bir setup için 4070 gerekli mi? yoksa 4060ti yeterli olur mu?
Geri