Arama sonuçları: *

• Users: Marthex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Sons Of The Forest Fps Sabitleme Sorunu (6700XT - R5 5600)

Arkadaşlar Sons Of The Forest oyunuyorum ve 50FPSİ asla geçmiyor. Ekran kartım %40-60 arası takılıyor. Ayarları değişiyorum aynı FSR deniyorum aynı. Darboğaz desem değil neyden kaynaklı bu.(dün 70-80 duruma göre 100-150FPS dim)
  2. M

1200TL ye hepsiburadadan oyun için kulaklık önerisi

Bütçe az ama monitörde alıyorum bu kadar kaldı. Ne önerebilirsiniz?
  3. M

Monitörüm kırıldı öneri verebilirmisiniz

Arkadaşlar normalde KTC nin 180hz overclock ile 200hz olabilen bi monitörünü kullanıyordum. Dün su almak için kalkarken terliğim kaydı ve elimdede fare olduğundan tutunurken monitöre vurdu ve sağ taraf içten kırıldı tamirine baktım ama bi türlü bulamadım garantisi var ama bir işe yarayacağını...
  4. M

Fashcolle Dynamic Grey 4.5K ya alınır mı?

https://www.trendyol.com/fashcolle/dynamic-grey-masajli-oyuncu-koltugu-p-676450428?merchantId=164806&boutiqueId=61 Sizce alınır mı?
  5. M

5Bin TL'yi nasıl harcamalıyım

Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı ve iki tane seçeneğim var kısaca şöyle özetliyim ya: 2K ya Mouse 2K ya Kulaklık 1K ya ofis koltuğu alacağım ya da 3.25K ya Oyuncu Koltuğu. Kalan parayada Mouse alacağım sizce hangisi? Kullandığım mouse GTX Coba Kulaklık ise Havit 2040D Geçen bi arkadaş böyle bi...
  6. M

Hangi fareyi almalıyım

Arkadaşlar fare alacağım ve wraithden bunları buldum bu fiyat bandında en iyiler olarak ATK Dragonfly A9 - A9Plus modeli https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737 ATK blazing SKY X1 - X1S modeli...
  7. M

Max 1500TL ye mouse önerisi

Şu anda GTX Cobra kullanıyorum ve gerçekten kötü buluyorum. Bu yüzden FPS oyunları için bir mouse önerir misiniz? Aşırı bir beklentim yok; zaten bu fiyata çok yüksek performans beklenemez. Yeter ki şu anki mouse’um gibi hantal ve ofis tipi olmasın. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...
  8. M

Modlu Assetto Corsa 12 GB VRAM kullanımı normal mi?

RX 6700 XT ile Assetto Corsa oynuyorum ve az önce "VRAM yetmiyor" hatası aldım. Bu hata normalde nadiren oluyor ve bir sonraki girişimde sorunsuz oyuna girebiliyorum. Ama az önce VRAM kullanımına baktım, tam 11.872 GB kullanıyordu. Evet, her şey modlu, grafik ayarları ultrada ve csp de yüklü ama...
  9. M

10~15K arası telefon önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar, bana 10-15K arası Samsung, kamera ve uzun ömürlülük konularında iyi bir telefon önerir misiniz?(İlla Samsung olsun demiyorum ama öncelikli olursa iyi olur)
  10. M

En düşük fiyata oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar şuan oturma yeri kırık tahta sandayede oturuyorum. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur çünkü bu aralar gerçekten çok para harcadım monitör ollsun pc yükseltmesi olsun ondan dolayı ucuz ve uzun süre götürcek oyuncu koltuğu önerir misiniz? (ofis koltuğuda olabilir ama günün çoğunda pc...
  11. M

1.000 TL'ye Red Switch %80 Klavye Önerisi

Arkadaşlar, şu an GTX Viper Blue Switch klavye kullanıyorum. Normalde bu bütçeyle değiştirmeyi düşünmezdim ama Blue Switch gerçekten artık kafa ütülemeye başladı. Yerine daha yumuşak hissiyatlı, %80 boyutunda ve fiyat/performans açısından iyi bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Çokta...
  12. M

5 Bin TL ye monitör önerisi

Selam arkadaşlar, Yakın zamanda sistemimi yükselttim ve buna bağlı olarak eski monitörümü de değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım monitör MSI MP243, 75Hz yenileme hızı ve 5ms tepki süresine sahip. Yeni sistemimde RX 6700 XT ekran kartı ve Ryzen 5 5600 işlemci bulunuyor. Bu donanımla...
  13. M

HyperX Puls Has2 vs StelSeries Aerox3

Arkadaşlar 1500TL bandında bu ikisinin arasında kaldım hangisi daha iyi sizce https://www.incehesap.com/steelseries-rival-3-gen-2-ssm62516-kablolu-gaming-mouse-fiyati-82088/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.2.9...
  14. M

2 Bin TL'ye klavye-fare önerisi

Arkadaşlar sizce ne alınabilir?
  15. M

Max 3.000 TL ye monitör önerisi

Arkadaşlar, biliyorum bütçem çok düşük ama sistemi yeni yükselttiğim için neredeyse hiç bütçem kalmadı. Buna rağmen 100Hz üzeri bir monitör alabilir miyim? Elimde RX 6700 XT var ama şu an sadece 75Hz ile kullanabiliyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  16. M

Windows 11 Kuramiyorum Yardim edin

Arkadaşlar, bir SSD aldım. Madem almışken, Windows’u buna kurayım dedim ki bilgisayar daha hızlı çalışsın. Windows ISO dosyasını indirdim, USB belleği de hazırladım ama kurulum sırasında bir türlü başarılı olamıyorum. Normalde başta “Windows’u yükseltmek mi, yoksa sıfırdan kurmak mı...
  17. M

Windows 11 kurulumda restart döngüsüne giriyor

Arkadaşlar yardım edin, daha sistemi yeni yükselttim. Ondan dolayı Windows 11'i SSD'ye kurayım dedim. Rufus'tan ISO dosyasını seçtim, denedim, bir türlü olmadı. Bir ara SSD'yi okuyamadığından sürücü seçmemi istedi ama bende sürücü yoktu. Bunun üzerine komşuya çıktım, USB'yi yeniden hazırladım ve...
  18. M

Satadaki Windows11 nasıl SSd ye kurulur

Arkadaşlar, bilgisayarımı yükseltiyorum. Bugün sipariş ettiğim SSD geliyor. Daha hızlı olması için SATA’daki Windows 11’i SSD’ye nasıl kurabilirim? Yardımcı olur musunuz?
  19. M

Enermax MAXPRO III 600w RX6700XT ve R5 5600ü kaldırırmı

Arkadaşlar, sistemi henüz toplamadım, toplamaya çalışıyorum. Şu an RX 6700 XT, R5 5600, PSU ve RAM'i 16.000 TL bütçeye sığdırmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ekran kartını da düşürmek istemiyorum. Sizce bu PSU bu sistemi rahat kaldırır mı...
  20. M

(Gigabyte A520M-K V2)Bios uptade'de ''BIOS ID CHECK ERROR'' hatası

Arkadaşlar sistem yükselteceğimden bi bakayım anakartıma dedim ve en eski sürüm çıktı. Güncellemeye çalışıyorum başlıkta yazan hatayı veriyor Anakartım A520M-K V2. İndiriyorum sitesinden güncel biosunu, çıkarıyorum rufus ile Fat32 yaptığım belleğe, geçiyorum BİOS'a Q-Flash dan seçiyorum...
Geri