Arama sonuçları: *

• Users: feeo13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

30k civarı sistem önerisi

30000 e alınabilecek en iyi sistem hangisidir sizce?
  2. F

Samsung S23+ mı, s24 mü?

Yurt dışı bir telefon almak istiyorum s23+ ile s24 arasında kaldım. Oyun nadiren oynarım, fotoğraf arasıra çekerim uzun yıllar beni götürsün istiyorum hangisini tavsiye edersiniz?
  3. F

15-20k telefon önerisi

Apple ve Xiaomi dışında herhangi bi marka olur.Oyun performansı önemli değil donma, kasma yapmasın ısınmasın şarzı uzun ömürlü olsun Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  4. F

15-28k arası laptop önerisi

15-28k fiyat bandında f/p bir laptop önerebilir misiniz?
  5. F

bilgisayar mikrofonu çalışmıyor

yeni aldığım asus tuf a15 rtx 4050 bilgisayarın mikrofonu varmı? varsa nasıl açabilirim?
  6. F

500 TL ye gaming mouse önerisi

500 civarına güzel bir mouse önerebilir misiniz? tanıdık markalardan olursa daha iyi olur
  7. F

Asus tuf A15 rtx 4050 bilgisayarımın kapalıyken şarjı bitiyor

3 gün önce aldığım Asus bilgisayarımı çantama koymuştum şarjı 96 dan 58 e inmiş ve aşırı ısınmış normal birşeymi yoksa iade etmelimiyim?
  8. F

1.000 TL bütçe mouse önerisi

Kablolu kablosuz fark etmez uzun kullanımlık fps oyunu oynamam 1.000 TL civarına güzel bir mouse önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler
  9. F

1000TL civarı gaming Kablosuz mouse önerisi

Laptop için kablosuz gaming mouse alacağım 1000 TL civarı güzel bir mouse önerebilir misiniz? 1200lere kadar çıkarta bilirim bütçeyi
  10. F

Rtx 4070 laptop tavsiyesi

https://app.hb.biz/VFIF7EyHq0Yh Bu laptobu almaya karar verdim bu fiyata daha iyisi varmıdır varsa gönderirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  11. F

Rtx 4070 li laptop önerisi

45-50k arası indirimde güzel bir laptop önerebilir misiniz? yazılım odaklı bir işlemci olsun şimdiden teşekkürler
Geri