Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım steamdaki beli başlı oyunlar çalışmıyor

rocket league busines tour gibi bir kaç oyun açılıyor fakat bağlanırken sorun çıkıyor rocket leauge de eror 67 busines ta iste bazı şeyler yanlış gidiyor diyor steamı yönetici olarak çalıştırdım ama bir şeye yaramadı
  2. Ö

Yardım 75hz e yükseltemedim

aoc 75hz monitör aldım şuan hdmı ile bağlı 6hz e den yüksek olmuyor 75 hz olması için hangi girişten bağlamam lazım
  3. Ö

0 kasa bilgisayara güç gitmiyor

vatadan yeni kasa aldım ama moniötör henüz gelmedi sadece güç kablosunu bağlayıp bakayım çalışıyor mu dedim ve çalışmıyor hiç bir şekilde kasada tık yok sorun ne olabilir (vatan kurduktan sonra test ediyor bozuk parça olasbilir mi)
  4. Ö

win 10 pro en güncel iso dosyasını nasıl indirim

yeni kasaya win 10 prokuramk içi usb hazırlıyorum en güncel iso odsayasının linkini atabilir misniz ?
  5. Ö

sanal alemde tamamen anonim olmak

teknoloji ve internete merak sarmış biriyim ve bu alanların legal yönünü merak ettiğim kadar illegal bölümlerinide merak ediyorum ama kişisel bilgilerimin ve verilerimin ifşa olmaması için belirli program ve yazılımlara ihtiyacım olduğunu biliyorum bana sanal alemde nasıl tamamen olmasada büyük...
  6. Ö

csgo topluluk sunucusu kiralamak istiyorum

csgo da rekabetçi girmeden önce aim ısıtımak için suncuulara giriyorum girdiğim sunucular hile kaynıyor en iyi çözüm kendime server açmak uygun fiyatlı kaliteli basit ve özgür arayüzlü kiralama yapan site arıyorum
  7. Ö

Yardım toplama kasalarda bluetooth alıcısı var mı ?

yeni bir oem kasa satın aldım ve kulaklığım bluetooth ile bağlanıyor toplama kasalarda bu özelik var mı yoksa ekstra alıcı satın almam mı lazım
  8. Ö

fiyat performans kulaklık

kendime sennheiser 4,40hd satın aldım müzik dinlerken film izlerken hata oyun oynarken bile muazzam bir performasnı var csgo da adam shift ile yürüse bile fark edebileceiğim düzeyde ses çıkarıyor ve ürünü ben 700tl ödeyerek aldım BURADA KOCAMAN BİR AMA VAR adamlar mikrofon konusunda rezalet...
Geri