Arama sonuçları: *

• Users: Davut P.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Davut P.

Yardım Laptop ekranını masaüstünde kullanma LTN154AT0,LP154W02

LTN154AT0, LP154W02 gibi laptop panelleri masaüstünde kullanmak için alıcam, fakat yurtdışından kontrol kartı (controller board) almam gerekiyor, bu gibi ürünleri Türkiyede bulabileceğim bir satıcı var mı ? veya controller board satın almadan daha basit bir yolla laptop paneli masaüstünde...
  2. Davut P.

Öneri Ramler uyumlu çalışırmı

Elimde Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 ram var, ekteki ram bununla uyumlu olarak çalışır mı ?
  3. Davut P.

Öneri F/P Kulaküstü kulaklık önerisi

Bütçe 1-1.5k civarı F/P bir kulaküstü kulaklık önerisi istiyorum. Şimdiden Teşekkürler
  4. Davut P.

19-20K Arası sistem önerisi

Merhabalar, 20k bütçeye sahibim önereceğiniz sistemler nedir ? 2.el bi sistem var 3060 lı i5 12.nesil sıvı soğutmalı, sistem özelliklerini henüz tam bilmiyorum ama yakında öğreneceğim, 19.5k istiyor eder mi? veya alternatif olarak ne önerirsiniz. Şimdiden Teşekkürler
  5. Davut P.

Öneri 128-256GB OKUMA YAZMA HIZLI USB ÖNERİSİ

Merhabalar , 128 ve 256gb iki adet USB bellek alacağım okuma yazma hızları yüksek ve kaliteli ürün önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler
  6. Davut P.

AYNISI VEYA MUADİLİ BİLGİSAYAR ÖNERİSİ

Merhabalar , Aynısı veya muadili bi sistem önerir misiniz? , Teşekkürler İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – ANAKART: ASUS Prime A620M-K...
  7. Davut P.

Öneri Gamepower Kizaru VS Gamepower Fujin hangisini alayım

İkisi arasında çok az fark var eğer Kizaru daha iyiyse almaya niyetliyim
  8. Davut P.

Öneri 1000TL Ye Kadar 7.1 Kaliteli Markalı Kulaklık önerir misiniz?

1000 TL ye kadar kaliteli kulaklık önerisi Amazon üzerinden Prime olursa iyi olur .
  9. Davut P.

🔥İndirim TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ GERİ DÖNDÜ!

Numarasını TürkTelekoma taşıyan veya Yeni Hat alarak gelen müşteriler için geçerlidir . Yeni Hat alımlarında 12 Ay boyunca aylık 41TL (Toplam 492TL) hat ücreti yansıyacaktır . Numara Taşıma/Yeni Hat Aktivasyonu işlemleriniz tamamlandığı zaman "SOZ" yazıp 5555'e göndermeniz ardından karşılık...
  10. Davut P.

❌İndirim Bitti! 6GB 1000DK SADECE 60₺ (TÜRKTELEKOM)

TürkTelekom a başka operatörden numara taşıyanlar veya yeni hat alanlar için faturalı tarife , 12 Ay Taahhütlü Yeni hat alanlara 12 Ay boyunca aylık 41₺ hat ücreti yansıyacak (60₺+41₺x12Ay) Herhangi bir TürkTelekom bayiisine gidip "Yeni Yıl 6GB" paketi olarak isteyebilirsiniz.
  11. Davut P.

Öneri Nuroum V11 vs Viewsonic VB-CAM-001

Merhabalar , ikisi arasında kaldım , biliyorum biraz saçma bir karşılaştırma gibi duruyor ama test videolarından dolayı kararsız kaldım , sizin tavsiyeniz nedir hangisini alayım ? NOT: Viewsonic için kaynağım var (1100TL ye sıfırını alıcam , fake vs. söz konusu değil) 1696864995 Ayrıca...
  12. Davut P.

Öneri 1300TL BÜTÇE İLE KLAVYE ÖNERİSİ

1300TL ye kadar çıkabilirim kaliteli red switch önerileriniz nelerdir
  13. Davut P.

15.000TL BÜTÇE HAZIR SİSTEM ARIYORUM ÖNERİLERİNİZİ PAYLAŞIN LÜTFEN

15.000TL ye kadar çıkabilirim , hazır sistem almam lazım f/p bir ürün arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
  14. Davut P.

DONANIM ARŞİVİ - İNCEHESAP SEMPİTERNAL SİSTEMİM GELDİ!

Merhabalar , Öncelikle bizlere sağlanan bu güzel indirim için İncehesap ve Abdullah abiye teşekkürlerimi ileteyim , daha 1 hafta dolmadan elime ulaşan sistemi kurup çalıştırdım , çok memnunum ve gerçekten mutluyum , umarım hepinizin daha iyisi olur bana da bi hayırlı olsun .
  15. Davut P.

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER ?

Merhabalar , Abdullah abinin yeni çıkarttığı sistemden aldım hayırlısı ile , şuan elimde bulunan sistemi satmak istiyorum , sizce aşağı yukarı fiyatı nedir ? Parçalar : KASA : NZXT S340W-W1 MİD TOWER ATX BEYAZ KASA ANAKART : MSİ Z97 PC MATE 1150 Soket İŞLEMCİ ...
  16. Davut P.

Öneri WİNDOWS 10 HOME KEYLERİNDEN HANGİSİNİ ALMALIYIM

Yeni format attım , hangi key'i satın almalıyım ? Teşekkürler
  17. Davut P.

Öneri KALİTELİ GÜZEL ARAÇ İÇİ ÇAKMAKLIK ÖNERİSİ.

Araç çakmaklığında kullanılıcak sağlam ve kaliteli bi şarj aleti önerir misiniz? lütfen Şimdiden Teşekkürler
  18. Davut P.

Yardım OFFİCE ÖNCEDEN VARDI FAKAT ŞUAN YOK HESABIMA NASIL EKLERİM

Merhabaklar , İş yerimde kullandığım Excel (Ofiice) in süresi dolmuş , bende key aldım fakat bir türlü etkinleştirmenin yolunu bulamadım , ekte gözüktüğü şekilde hesapta ürün bulunamadı yazıyor , yardımcı olursanız sevinirim.
  19. Davut P.

Öneri !DİKKAT! Sahte ürün satan firma !DİKKAT!

Alfa Bilgisayar - Alfamaks Bigisayar olarak çeşitli sitelerde satış yapan firmadan Hepsiburada üzerinde HyperX Fury DDR3 8GB 1600MHz Ram satın aldım , elimde bulunan 8GB Ram e ek olarak aldığım ürün elime ulaştığında bendeki orjinali ile 1 e 1 karşılaştırmada bariz bir şekilde sahte olduğu belli...
  20. Davut P.

Öneri İş İçin Dosyalarımı Saklamak İçi̇n Kullanabi̇leceği̇m Bulut Si̇stemi̇ Önerisi

Merhabalar , ben Telekomünasyonda çalışıyorum ve müşteri ile alakalı bazı dosyaları klasör içinde düzenleyip buluta kaydetmem gerekiyor , sizlerin önereceği bulut sistemleri nelerdir ne gibi kullanım kolaylığı sağlıyor ? Ayrıca güvenlik açısından sağlam olması gerekiyor zira saklayacağım...
Geri