Arama sonuçları: *

• Users: oguztfn1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

50k bütçe lap top önerisiii 2025

arkadaşlar merhaba 40-55 kya bilgisayar almayı düşünüyorum ama teknoloji çok ilerledi yeni yeni ekran kartları farklı watt değerleri, işlemciler falan hiçbir şey anlamadım. abra A5 V22.1 15.6 versiyonunu almayı düşündüm 5050 100 Watt + 15 Watt DB.2.0var. msı asus lenovo monster belki excalibur...
  2. O

Iphone 13 kasım indirimleri.

Arkadaşlar şuan iphone 13 hepsiburada premim ile 34.000 liraya düştü. Kasımın 13 üne geldik fiyatı artmaya başladı Kasımın sonlarına doğru düşermi veya indirim olurmu? Geçen senelere göre analiz edenler varsa söylediler misiniz?
  3. O

M2ssd mi hdd mi almalıyım?

Arkadaşlar 450gb ssd m var ama artık yetmiyor ek depolama alanı istiyorum. Oyunlarımı yüklicem. 500gblik veya 1tb lik hızlı yani kullanışlı sorun çıkarmıcak ürün istiyorum. Bütcem 1k maksimum 1.5a Çıkarırım. Ana kartım b450mh bioster, büyük ihtimalle normal ssd takılı.
  4. O

25-30k Laptop önerisi(ders için)

Arkadaşlar selam. 25-35k lap top önerisinde bulunacak varmı? Ders çalışıcam işlemcisi ve depolama önemli Tavsiyelere açığım.
  5. O

Iphone 13 fiyatı düşüyor?

Arkadaşlar her gün ıphone 13ün fiyatı düşüyor, nedenini bilen varmı? Şuan 36.999a kadar düşmüş. Düşmeye devam eder mi? Bilen varsa söylesin 🙏.
  6. O

Samsung s24plus alınır mı?

iPhone 13ü iade edip Samsung S24plusa geçmeyi düşünüyorum. İşlemci ile ilgili kötü şeyler okudum, acaba şu an sorunlu bir durumu var mı? iPhone 13 ile fiyat farkına değer mi? İşlemci ile ilgili sorunlar hala devam ediyor mu? Ekranda kumlanma var mı? Ekran ve kamera kalitesi hakkında kullanıcı...
  7. O

İphone 13 sarj çok hızlı bitiyor.

Merhaba 4 gün önce hepsiburada üzerinden ıphone 13 aldım ve şarjım çok hızlı bitiyor. 4 Saatte %100den %20ye düşüyor. Sadece instagram ayarlar ve google üzerinde takılıyorum Arkadaşlarımla kıyasladığımda pilimim su gibi aktığını farkettim.
Geri