Arama sonuçları: *

1. official__3449

Klavye için bileklik desteği önerisi

Hacılar cümleten selamün aleyküm, %75 klavye için düzgün bir bileklik desteği arıyorum, önerisi olan varmıdır
  2. official__3449

Havit Gamenote MS966SE Kablosuz Gaming Mouse 824 TL

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-ms966se-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-3-mod-baglanti-10000-dpi-rgb-bt-v5-2-p-967641497?boutiqueId=61&merchantId=147035 Kablosuz klavye mouseye geçmek için alıyorum. Biliyorum çok kaliteli olmayabilir , fakat ben bütün oyunları gamepedle oynuyorum ve online...
  3. official__3449

Kaliteli likit tavsiyesi olan varmı

selamlar , yoğun tat alabiceleğim likit tavsiyesi olan varmıdır
  4. official__3449

Vozol aroma önerilerim

Selamın aleyküm herkese, uzun süredir vozol kullanıyorum hemen hemen çoğu aromasını kullandım. Kullanan ve aromaları merak edenler için kısaca anlatıcam. STRAWBERRY MANGO, çilek mango aroması hiç hayalet ettiğim gibi bir aroma değil. çilek tadı yok mango aroması çok baskın. bidaha tercih etmem...
  5. official__3449

RTX 4060 Ti 16GB sistem ne kadar eder

merhabalar abdullah abinin RTX 4060 Ti 16GB ekran kartlı Donanım Arşivi imzalı sistemi şuan satsam ne kadar koymam lazım ilana sistemin hiç bir sıkıntısı yok
  6. official__3449

Açıklama yazılan para geri alınabilirmi

birine dün para gönderdim açıklama yazdım parayı geri alabilirmiyim
  7. official__3449

Vozol için bu likitler alınır mı?

https://www.likitpuff3.com/urunler/vozol-likit/
  8. official__3449

Askere gitmeden önce ekran kartı almalımıyım

Selamın aleyküm hacılar , hem ps5im hemde rx6600 ryzen 5600lü sistemim var. monitörüm 2k rx6600 1080pde bile artık tatmin etmiyor. ağustos gibi askere gidicem , gitmeden önce 9060xt 16gb alsammı karar veremedim. ddr5e geçme düşüncem yok şimdiden belirtiyim . aklımdaki ekran kartı 9060xt16gb
  9. official__3449

Uçakta oynanıcak oyun önerisi

Selamın aleyküm hacılar, uçakta internetsiz 2 saat vakit geçiriceğim oyun önerisi yaparmısınız
  10. official__3449

Vazol aramo önerisi istiyorum

Hacılar selamın aleyküm, orman meyveli limon mango aramaları hoşuma gitti , portakallı berbat onun dışında böyle güzel aroma varmı freş olur tatlı olur farketmez
  11. official__3449

Sağlam vantilatör - soğutucu önerisi

Hacılar selamın aleyküm, sıcaklardan sucuk olmak üzereyim, şöyle sağlam bi kule tipi vantilatör soğutucu vs önerisi yaparmısınız. Odam küçük fiyat performans olmasına gerek yok , sağlam soğutun yeterli
  12. official__3449

Vazol likit nereden alınır

hacılar selamın aleyküm. vazol için likit alıcamda gğvenilir site biliyomusunuz , bilen varsa rica etsem atabilirmi
  13. official__3449

Kasa+psu tavsiyesi.?

herekese selamın aleyküm hacılar, kardeşime sistem topluyorum sadece kasa ve psu kaldı . tavsiyesi olan varmı apu sistem olucak , ekran kartını ilerde takıcaz 650w psu güzelde bir kasa işimizi görür. max bütçe 3.2k. herkese teşekkür ederim şimdiden
  14. official__3449

Uçak biletini uyguna getirmenin yolu varmı

Selamün aleyküm hacılar. Haziranin 13 üne uçak bileti alıcam , bileti uyguna getirmenin bi yolu vs varmı. Aynı gün antalyaya gidip gecesinede dönüş bileti alıcam
  15. official__3449

Vazol aroma önerisi yaparmısınız

Hacılar selamın aleyküm, vazol için freş bi aroma önericek olan varmı tatlı olmasın freş güzel bi aroma
  16. official__3449

Vantilatör-Soğutucu önerisi yaparmısınız

selamlar, odam için buzlu soğutucu vs önerisi yaparmısınız . 5 bine kadar bütçem var. odam çok büyük değil beni serin tutsun kediyi serin tutsun yeterli
  17. official__3449

Kedi tüyünü azaltmak için malt vs bilen varmı

Kedim aşırı derecede tüy döküyor. Kaliteli bi mama kullanmama rağmen tüy dökülmesi bitmiyor. Tecrübesi olup yardımcı olabilecek varmı
  18. official__3449

Kedi bakanlar yardımcı olabilirmi

Kedi sahiplendim kum mama vs herşeyin en iyisini aldım. kuma yapacağına halıya yapıyor tuvaletini. bunu nasıl tuvalete alıştırabilirim
  19. official__3449

Max 1500tl civarı kol saati önerisi

Hacılar selamın aleyküm öncelikle Bütçem max 1500 civarı kol saati bakıyorum. Anlayam varsa yardımcı olabilirmi
  20. official__3449

5k bütce kulaklık önerisi

max 5k bütce en iyi kablosuz kulaklık önerisi var mı
Geri