Arama sonuçları: *

• Users: EmreBey17
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Asus Tuf F16 Alınır mı?

Merhaba dostlar 60-65k bütçem var https://app.hb.biz/2sjP1wT0IDWK bu ürünü düşündüm güzel geldi ne diyorsunuz? Asus marka almayı düşünüyorum malzeme kalitesi hoşuma giden marka. Bu fiyat bandında varsa öneriniz beklerim. (65k maks bütçe daha çıkamam)
  2. E

Windows 11'e Geçmelimiyim?

Ryzen 5 5600X Asus Prime B450M-k-2 anakart Asus rog strix Rtx 3060 16gb ram var daha öncesinde windows 11de çok kasma donma yaşadım ram 16 olmasına rağmen rami çok fazla kullandığına vs şahit oldum şuanda en güncel windows 10u kullanıyorum ne dersiniz geçmelimiyim?
  3. E

Letgo ve Dolandırıcılık Yöntemi Lütfen Dikkat

Arkadaşlar merhaba letgoda bir dolandırıcılık yöntemi çıktı ve kimsenin başı yanmasın diye konu açmak istedim Size ilan satıldı diye link yolluyorlar tıklarsan geçmiş olsun. Twitterda da anlattım zaten.
  4. E

Laptop Alacağım Öneri Lütfen

Merhaba gençler laptop alacağım maksimum 22kya çıkabilirim sarı site ve bildiğiniz diğer 2.el sitesinden de alabilirim sorun olmaz ama oyunda üzmeyecek bir laptop arıyorum (F/P bir laptop da olabilir) önerilerinizi bekliyorum...
  5. E

Bu klavyeyi nerden alabilirim?

https://ajazzstore.com/collections/keyboards/products/ajazz-ak980?variant=43876905484341 Bu klavyeyi nerden alabilirim? Bu sitede sadece paypal ödeme yöntemi var.
  6. E

Çözüldü✓ Ajazz AK820 Pro Klavye Alınır Mı?

Dostlar merhaba Ajazz AK820 Pro klavyeyi öneren baya kişi var ama hangi Switch türünü almam gerekli bilemedim. 2 farklı Switch türü çıkıyor yardımcı olur musunuz?
  7. E

USB girişindeki Turuncu Renk Nedir?

Merhaba gençler Xiaomi telefonun orjinal kutusunda gelen 67W şarj cihazının adaptör ve kablonun USB ve typce girişlerinde turuncu renk var bunun sebebi nedir? Bu turuncu renk ne anlama geliyor? (Not: görsel örnektir)
  8. E

Çözüldü✓ Mikrofonlu Kulaklık Önerisi Lazım

Dostlar Merhaba kulaklık alacağım. Gaming için mikrofonlu daha çok bağlantı seçeneği wireless olan modellere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. (NOT: 4500)
  9. E

PS5 İle Gelen Dualshock Kol İle FC 24 Oynanır mı?

Merhaba dostlar PS 5 almak yerine sadece ps 5 dualshock alıp PCde FC 24 oynayabilirmiyim? (Epic Gamesten Yükledim FC 24 ü olur derseniz FC25 de indirecem ve koldan alacağım)
  10. E

Hyper-V kapatınca pc mavi ekran yiyor?

Merhaba dostlar Gameloop kullanıyorum ve hyper-v açık olduğunda "uyumsuz hyper-v kapatıp tekrar deneyin" hatası çıkıyor hyper v kapatıncada pc mavi ekran veriyor bunu nasıl çözerim? yardımcı olursanız sevinirim. (CPU= Ryzen 5 5600X Anakart = Asus B450M-k 2 GPU = Rog Strix 3060 OC V2 Ram 3200Mhz...
  11. E

Nasıl Bir Kamera Seçimi Yapmalıyım Yardım?

Evime güvenlik kamerası takmak istiyorum 3 adet alacağım fiyat performans bir ürün bakıyorum daha çok görüntü kalitesi vs. Gece çektiği görüntü kaliteside önemli benim için. kayıt alan ve monitör e bağlı bir şekilde izleyebileceğim kamera arıyorum önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum. (NOT: Bu...
  12. E

Klavye Alacağım Öneri Lütfen

Merhaba dostlar klavye almak istiyorum beni uzun süre götüre bilecek güzel kaliteli bir klavye olursa olur. Swicth kısmında fark etmez (red,blue vs) önerilerinizi bekliyorum. (NOT: Bütçe sıfır için 1.5Bin TL. İkinci El için bütçe 2.5Bin TL)
  13. E

Sistemindeki Ara Sıra Drop Alıyor Nedeni Nedir?

Merhaba dostlar Masaüstü bilgisayarım ara sıra performans düşüklüğü drop vs yiyor bunun sebebi nedir ne yapmalıyız? (Sistem: Rog strix 3060 12gb oc Asus prime B450m-k-2 Ryzen 5 5600X(stok fan) 16gb ram 3200Mhz) (Not: ekran kartı dışındaki parçaları ikinci el hazır sistem olarak aldım.Ekran...
  14. E

Yardım Mikrofon Önerisi Yaparmısınız?

Merhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz? (Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)
Geri