Arama sonuçları: *

1. Yagami Light

Arkadaşlar ram Uygun olur mu ?

Arkadaşlar Hp 4 gb 2666 Mhz laptopuma 4 gb ram almak istiyorum sizce bu uygun olur mu? memory speed diğer 2666Mhz-den farklı olduğu için sorun yaşar mıyım ?
  2. Yagami Light

Yardım altyazıda "-" yazmayan sub

merhaba, ben mesela anime izliyorum, altyazıyla ellbeteki amma mesela animede karakter konuşuyor, ve aniden karakterin başına bir şey geliyor konuşması aniden kesiliyor. yani hiç beklenmedik şey oluyor. amma türkce altyazı ile izleyince konuşmanın sonunda " - " (tırnaksız) işareti koyuluyor ve...
  3. Yagami Light

Yardım Bu RAM bilgisayarımdaki ile uyumlu mu?

Laptopum Hp 15. Ram-ı DDR4 266Mhz. Resimdeki ramla birlikde kullansam sıkıntı çıkar mı? 1609953963 Bu arada Laptopumun linki bu https://www.hepsiburada.com/hp-15-dw2028nt-intel-core-i3-1005g1-4gb-256gb-ssd-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-235r0ea-p-HBV00000XGYYI
  4. Yagami Light

Windows koyu tema sorunu

Merhaba, Windows koyu tema kullanıyorum. Sorunum şu ki,Word-e girince sayfa rengi siyah geliyor amma sayfa rengine bakınca sayfa renginin beyaz olduğunu gördüm. diğerinde ise sayfa rengini siyah yaptım, bu sefer sayfa rengi beyaz geldi. Bu sorunu nasıl çöze bilirim.(bu arada sayfa rengini siyah...
  5. Yagami Light

Yardım Discord telefon sensörü yüzünden ekranı kapatıyor

Normalde telefonda konuşurken kulağınıza koydukları oradakı sensor ekranı kapatır. Amma ben discord ile oyun oynamak istediğimde telefon sanki normal telefonda konuşuyorummuş gibi ekranı kapatıyor bunu nasıl engelleye bilirim
  6. Yagami Light

Böyle kasa mümkünmü?

Gigabyte B450M DS3H -anakart MSI Gaming GeForce GTX 1650 Super - ekran kartı AMD Ryzen 3 3100 - işlemci EVGA 100-W1-0500-KR 500 W1, 80+ White 500W -güç kaynağı TEAMGROUP T-Force Vulcan Z DDR4 16GB Kit (2 x 8GB) 3200MHz - ram Kingston 480GB A400 SATA 3 2.5" Internal SSD Ben bilgisayar...
  7. Yagami Light

Yardım Ryzen 3 3100 vs 5 2600

Hangisi daha iyi. Ve çok çekirdekli olması ne avantajı var? :unsure:
  8. Yagami Light

Çözüldü✓ W hesablama nasıl yapılır

Bilgisayar toplarken ne kadar W güç kaynağına ihtiyacım olduğunu nereden bakıcam
  9. Yagami Light

Yardım 1 low fps ve 0.1 fps ne demem

Ve Bunlar arasında ne fark var (yani birinin ismi neden 1 diğerinki 0,1) 1598381868 Ne demek yazacaktım
  10. Yagami Light

Yardım 144 hz monitör

144 hz bir monitör farkını sadece oyunlarda mı görünüyor? Mesela Google Chrome da dolaşırken hızı fark ediliyor mu?
  11. Yagami Light

Amerikadakı toplama bilgisayar sitesi

Mesela normalde tek-tek parçalarını alacağınız bilgisayarı itopyada hazır bir şekilde daha ucuz satılıyor amerikadakı hazır, ve daha ucuz fiyata satan internet sitesi biliyor musunuz
  12. Yagami Light

Yardım SSD-yi ile HDD taksam farkolurmu?

Ssd fiyatı yüksek olduğu ve benim yüksek bir depolama alanına ihtiyacım var. Oyunlardakı ve bilgisayarın açılmasındakı zamanı, dosya hızı, farkını ssd ile hdd farkını biliyorsunuz, şimdi ben 500 gb Hdd ve 128 gb ssd alsam oyunlar, dosya aktarımı, bilgisayarın açılma hızı gibi şeyleri bilgisayar...
  13. Yagami Light

Yardım Oc editon ne demek

https://www.amazon.com/MSI-GeForce-GTX-1660-OC/dp/B07PBLDV3D/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=Gtx+1660&qid=1589747391&sr=8-1 Buradakı linkde 1660 OC var buradakı OC overclock'lu mu olduğunu gösteriyor(yani hiç uğraşmadan hazır overclocklu mu geliyor) yoksa overclock yapıla bileceğini mi gösteriyor?
  14. Yagami Light

Masaüstü bilgisayar fazla elekterik faturası sağlarmı?

Lütfen iyi bir oyuncu sistemi olanlar da yardım etse güzel olur, ben oyuncu pc almak istiyorum amma iyi olan daha çok W harcadığı için elektrik faturasına çok yansırmı bilmiyorum,(mesela RTX li bilgisayarı olanlar da yardım etse güzel olur)
  15. Yagami Light

Yardım Yazılımcı için işlemci önemlimidir?

Ben oyun oynamak için bilgisayar almak istiyorum bütcemle 2 seçenek var Ryzen 5 3600 gtx 1660 super Ryzen 3 3200g(g ne demek onu da anlatırsanız sevinirim) rtx 2060 Birinde işlemci iyi diğerinde ekran kartı Amma bilgisayarı yazılım içinde kullanacağım, işlemci bir yazılımcı için önemlimidir...
  16. Yagami Light

Yardım Anakart nasıl seçilir

Mesela amd 5 ryzen 3600 e uygun ana kart nasıl bula bilirim, ana kartın neyine bakınca haa bu ryzen 3 nesile uygun diye biliyorsunuz?
  17. Yagami Light

PUBG mobile play store indirme hatası

Merhaba, Ben PUBG mobile indirirken 100% oldukdan sonra resimdeki hatayı alıyorum
Geri