Arama sonuçları: *

• Users: Yakup_cs2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yakup_cs2

Instagram İnstagram hesabına bağlı olan gmail hesabı değiştirilmiş

değiştirilmiş mail hesabı: [email protected] Bu .. EVLADI arkadaş maili değiştirmiş ve (çok sağolsunlar) instagram çok yardımcı oldu. Aklıma gelen her şeyi yaptım ama yok. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnstagram hesap ismi: counterstrike.gamer (Instagram'da arasan...
  2. Yakup_cs2

Rekabetçi ve ETS gibi oyunlar için f/p GPU önerisi

CS2, ETS2 fln için uygun f/p ekran kartı önerebilir misiniz? Nvidia ekran kartı mı almalıyım yoksa AMD mi? PC: AMD Ryzen 7 5700X Nvidia GeForce 9600GT 550W PSU
  3. Yakup_cs2

Yardım Başlatılmamış, içindeki verileri kaybolan ve disk yazma koruması olan 128GB USB

Usb'nin içindeki dosyalar bilgisayara ilk taktığım zaman geliyor ve usb'nin içindeki bir programı açmaya veya bir dosyayı bilgisayara atmaya çalıştıktan sonra dosyalar görünüyor ancak uygulamalar vb. kayboluyor. bir çözümü var mı? Şimdiden yardım edecek olan kişilere teşekkürlerimi sunarım. Usb...
  4. Yakup_cs2

Yardım USB diski yazma korumalı hatası veriyor

Öncelikle herkese iyi forumlar. Herhangi bir flaş belleğin içinde bulunan bir uygulamayı açmaya çalıştığımda hem klasör yok oluyor, hem de uygulama aradığınız dizinde bulunamıyor hatası veriyor ve uygulama açılmıyor. Acaba bir çözüm yolu var mı? İçinde virüs varsa nasıl silebilirim? Şimdiden...
  5. Yakup_cs2

Yardım Flash bellek sıfırlanamıyor hatası

1729015118 İçinde iso dosyaları var. İçindeki dosyalar silinse de önemli değil yeter ki edebilirseniz bir yardım etmeniz.
  6. Yakup_cs2

Yardım Minecraft ATI MOBILITY RADEON HD 4850'de açılır mı?

PC: ATI MOBILITY RADEON HD 4850 GPU, AMD RYZEN 7 5700X CPU, KINGSTON FURY 16GB DDR4 RAM (1x16GB) Acaba minecraft'ı açar mı? Açarsa kaç fps verir? Yazan olursa çok mutlu olurum.
  7. Yakup_cs2

ACER 5720G'ye Windows 10 yüklenebilir mi?

Windows 7'ye güvenlik güncellemesi desteği kesildiği için acaba Windows 10'a yükseltebilir miyim? Bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum.
  8. Yakup_cs2

ATI MOBILITY RADEON HD 4850 WINDOWS 11'de ekran kaydı alamıyorum.

İşlemci: Ryzen 7 5700X GPU: ATI MOBILITY RADEON HD 4850 CS:GO ve Garry's Mod oynarken ekran kaydı alamıyorum. Bir çözümü var mı? Varsa yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.
  9. Yakup_cs2

Öneri Ryzen 7 5700X ile birlikte darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerisi

PC özellikleri: MSI B550M PRO-VDH WIFI Anakart AMD RYZEN 5700X İşlemci MSI MAG A550BN 550W PSU Öğrenmek istediğim için bir sorayım dedim.
  10. Yakup_cs2

Yardım ATI Mobility Radeon HD 4850 güç tasarrufu modu nasıl kapanır?

Buaradaki Güç Modunu değiştirebilir miyim acaba? Veya şuan kullandığım yazılım doğru mu?
  11. Yakup_cs2

ATI MOBILITY RADEON HD 4850 UE4 Oyun Motorunu Açar Mı?

Arkadaşlar ben biraz UE4 ile oyun yapmak istiyorum da, açar mı? PC: AMD Ryzen 7 5700X ATI Mobility Radeon HD 4850
  12. Yakup_cs2

Android Studio'da emulatörü açarken AVD ve Intel HAXM hatası veriyor

PC Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 ATI Radeon HD 4850 GPU Asus P5G41T-M LX Anakart 4GB (2x2GB Ram) Acaba bu bilgisayarda çalıştırma imkanı var mı?
  13. Yakup_cs2

Çözüldü✓ İntel Core 2 Duo E7500, E4600 ve E5700 arasında hangisi daha iyi?

Şuan takılı olan işlemci E7500. Şuan takılı olan işlemci mi daha iyi yoksa E4600 veya E5700 mü daha iyi? 1726823672 Bunlar elimde olan işlemciler
  14. Yakup_cs2

Öneri ASUS P5G41C-M LX için oyunlarda darboğaz yapmayan ekran kartı, işlemci önerisi

Asus P5G41C-M LX anakart için oyunlarda darboğaz yapmayan ekran kartı, işlemci önerebilir misiniz?? Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
  15. Yakup_cs2

Intel Core 2 Quad Q9650 3.00GHz satın alabileceğim bir site var mı?

Araştırdım fakat ya stokta yok yada başka cpu'lar çıkıyor. Q9650 satan bir site biliyorsanız lütfen yazın. Yorum yazacak kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.
Geri