Arama sonuçları: *

1. B

Type-c Jack dönüştürücü problemi

Daha yeni almış olduğum dönüşturucu garip şekilde takınca telefon kendi kendine sesi açıp kısıyor yapay zeka geminiyi açıyor çözümü olan varmı acaba 350 lira para verdim
  2. B

Ortaokul mezun belgesini e devletten çıktı alabilirmiyim

Beyler ise baslicam diploma istemişler bende ortaokulda bırakmıştım önceden almsitim bı kere mezuniyet belgesi e devletten çıktı alma şansım varmı bu belgeyi
  3. B

Yeni cihazım için kulaklık dönüştürücü

Dönüştürücü+kulaklık yada direk typce çıkışlı kulaklik lazım bütçe 700-800 1731491045 .
  4. B

Papara card bilgi görme

Ben halihazırda bı kartım varken bidaha kart aldım paparadan ve geldi şimdi kartı ekledim ama kart bilgilerimi göremiyorum önceki kart bilgilerimi görüyorum kartlar bölümunde var ne yapicam paparaya girince direk yeni aldığım kartın bilgilerini görmek istiyorum içindeki para,inan vesaire
  5. B

Slenderman the arrival

Beyler slenderman the arrival oynayan varmı oynanirmi bide oyunu play stordan indiremiyorum gogleden APK indirsem kurabilir miyim sürüm yüksek falan diyor
  6. B

Android PPSSPP kurulumu

İnternette dolaşırken PPSSPP diye bişey gördüm PS oyunlarini telefondan oynayabiliyomusuz yapılışını bilen varmı cihaz ortalamanın üstünde işlemcisi dimensisty 8300
  7. B

Mobil oyun önerebilir misiniz?

Size zahmet onerdiginiz oyunun hangi kategoride bı oyun olduğunu yazarsaniz sevinirim
  8. B

Beyler bı arkadas attı monitör girişi vgami bu

Bı arkadaş gönderdi fotoyu VGA girismi anlayan varmı
  9. B

Mobil oyun önerebilcekmisiniz

Aşırı sıkıldım zaten mobilde oynancak pek oyun yok varmı sizin tavsiyeniz
  10. B

r5 5600e bu soğutucu yetermi

R5 5600 rtx 4060lı bı sisteme bu soğutucu yetermi yada baska tavsiyeniz varmı beyaz olursa çok iyi olur https://www.itopya.com/cooler-master-hyper-212-halo-white-islemci-sogutucu_u23553
  11. B

Rtx 4060 whitee alınır mı?

Sistem toplicam şuan ekran kartına yetecek kadar param var alayimmi yoksa parayı birikrip tüm sistemi öylemi dizeyim yoksa hazır sistemmi alayim
  12. B

Tek tek almakmi toplu almakmi

Biliyorsunuz Türkiye şartlarında bı ürünün fiyatı sabit kalmıyor suandan para biriktirmeye başladım para biriktikce parça alayimmi yoksa tamamen biriktitip toplumu alayım bide colorfull 4060ti mi alayim Asus 4060mi MSI 3060timı cevaplarsanız sevinirim
  13. B

Hazır sistem alıp parça iade etmek mümkünmu

Beyler ben hazır sistem alicam ama tam kafama yatan bişey bulamadım çoğunda ddr4 var bı tane buldum 4060 5 5600 lü bı sistem onu alıp geldigidne ramlari iade edip parasını alma şansım varmi
  14. B

3060 ti vs 4060 8gbb

Ryzen 5 5600 işlemci genelde hikayeli oyunlar oynarım arada valo MC falan sizce 3060 ti işimi görurmü yoksa 4060mı alayım oyunlar beni tatmin etsin yeter...
  15. B

Va panel tipli monitör Alınır mı?

1 kaç video izledim ve Va tipli monitörlerde ghosting sorununun yaygın olduğunu gördüm 5.5kya 250hz 1ms bı monitör buldum ama Va panelli Alınır mı? sizce https://www.trendyol.com/msi/g27c4x-27-va-fhd-250hz-1ms-freesync-premium-curved-gaming-monitor-p-742956651?boutiqueId=61&merchantId=105013
  16. B

RTX 4060'lı Sistem Toplar Mısınız?

Beyler normalde hazır sistem alcaktim tam hoşuma gitmedi bide ekran kartını MSI yada Asus alicaktim ama baktimki diğer markalar hem daha ucuz hem pek farkı yok bana 4060 r5 5600li bi sistem dizebilirmisiniz white setup kurmak istiyrum ekran kartı white olursa iyi olur olmasada olur
  17. B

Sistem toplamam lazım help

Beyler normalde hazır sistem alcaktim tam hoşuma gitmedi bide ekran kartını MSI yada Asus alicaktim ama baktimki diğer markalar hem daha ucuz hem pek farkı yok bana 4060 r5 5600li bi sistem dizebilirmisiniz white setup kurmak istiyrum ekran kartı white olursa iyi olur olmasada olur
  18. B

Ekran kartı alırken marka ne kadar fark ediyor

Mesela 4060 alicam diyelim colorfull markasını alsam hem daha ucuz Asus yada msidan ne farkı olur
  19. B

Ekipman onerisi.....

İlk defa PC alicagim acaba bana toplam 6-7k tutucak klavye mouse mousepad kulaklık onerebilcekmisiniz beyaz olursa çok hoş olur
  20. B

23-25K Arası Hazır Kasa Önerisi

Bütçem Zorlasan 26yı görür ben Ryzen 5 5600 Rtx 4060lı bı hazır sistem arıyorum white setup kurmak istiyorum ekran kartı white olursa çok iyi olur yardım edebilicekmisiniz?
Geri