Arama sonuçları: *

• Users: Saye.yae
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

S23 mu s24 mu tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir

S23, s23+ yada s24 almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı İllaki bu s23-s24 modeli olmasına gerek yok başka önerilere de açığım MAX bütçe 45 k ama 30 k civarı olursa daha iyi olucaktir ekstradan kendime yeni klavye ile mouse almak için para lazım olacak çünkü
  2. S

Omen gaming hub sorunu

Ben hp victus kullanıyorum ama benim bazı sebebelerden dolayı linux e geçmem gerekti ve omen hub yok omen hub Un işlevini gören uygulama var mı linux de
  3. S

Telefon önerisi 30-40

30-40 bin TL arası Bi telefon almak istiyorum bütçeyi biraz asadabilirim 42-45 gibi felan ama hangi telefonu alsam kararsız kaldım xiomi almak aklıma geldi ama Samsung Lara göre daha fazla problemleri oluyor S23-24 ailesinden (fe modeli olmayacak) bir telefon mu almalıyım yoksa başka...
  4. S

Sizce hangi kablosuz oyuncu kulaklığini almalıyım

İlk öncelikle neden steelseries istediğimi söyleyeyim ben uzun süre nova 4 wireless kullandım ama satıcı yüzünden sorunlar yaşayıp iade etmek zorunda kaldım şuan ise Nova 7 Artics 7+ Nova 4 veya 5 Almayı düşünüyorum bütçem max 7-8k olabilir sizce hangisini tercih etmeliyim yada başka bir...
Geri