Arama sonuçları: *

• Users: Kerzy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Pcyi yeniden başlattığım bazı zamanlarda dram sarı ışık takılı kalıyor

Arkadaşlar merhaba, Pcyi kuralı yaklaşık 10 gün oldu. Bu zamana kadar yaklaşık 3 defa bu olay başıma geldi sanki hepsinde de bir program güncellemesi veyahutta bir programda ayar yaptıktan sonra yeniden başlatma gerekli olduğunda yeniden başlattığımda oldu. Normal olarak yeniden başlatmalarım...
  2. K

Vatandan kutusu açılmamış ve kurulmamış sistem iade edebilir miyiz

Arkadaşlar merhaba, Kuzenim yanlış yönlendirme ile fp olmayan bir sistem almış vatandan. Olay şöyle gelişmiş arkadaşları bir sistem önermiş, kaldı mı diye sormaya gitmişler. Oradaki görevli arkadaş o sistemin kalmadığını ona yakın başka bir sistem önermiş. Kuzenim de okey verip ücretini ödemiş...
  3. K

30-33k arasına şu an alınması en mantıklı pc oyuna yönelik

Arkadaşlar merhaba, Kuzenim için toplama pc bakıyoruz, oyun oynama amaçlı olucak asıl olarak. Daha çok online oyunlar oynayacak cs, forza, pubg, fifa tarzı. Şu an için en mantıklı bulduğumuz pchocası gg12. Sizce alınır mı bu sistem? Daha iyi öneriniz var mıdır?
  4. K

Yardım ACİLL YARDIM LÜTFEN 2 RAM ARASINDA KALDIM

Arkadaşlar merhaba arasında kaldığım ramlar şunlar: https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-xpg-lancer-blade-rgb-32-gb-2x16-6400-mhz-cl32-ax5u6400c3216g-dtlabrbk-ddr5-fiyati,758118798.html...
  5. K

2. el tray 7800x3d alınır mı

Merhaba arkadaşlar, 7800x3d li sistem kurmayı düşünüyorum. Bildiğiniz üzere şu anda 0 7800x3dler 17k dan başlıyor. 2. eli en uygun 13k falan buldum. Sizce alınır mı kasım ayı boyunca düşmezse fiyatları 0 larının. Alınırsa 13k fiyat iyi mi? Ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç 2. el teknolojik...
  6. K

Yardım 7000 serisi cpu am5 sistemde anakart sitesinde uyumlu gözükmeyen ram alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, ddr5 bir sistem toplama arefesindeyim anakart bakarken bir yandan almayı planladığım ramlerle de uyumlu mu diye bakıyorum fakat çoğu baktığım ram uyumsuz çıkıyor. Yakın zamanda da kuzenim uyumlu olmayan bir ram kullanmıştı dram ışıkları yanıyordu açılmıyordu pc. Uyumlu ram...
  7. K

Yardım 7900xt-7800x3d için psu

Merhaba arkadaşlar, 7800x3d-7900xt li sistem toplamayı düşünüyorum. Amd uygulaması üzerinden küçük hız aşırttırmaları yapmayı düşünüyorum. Daha doğru yanıt verebilmeniz için sistemde geri kalan parçalar şu şekilde olucak inşallah: b650 anakart, 2x16 rgb ddr5 ram, 1tb m2 ssd, 240mm sıvı soğutma...
  8. K

Msi b650m-p anakartta dram sarı cpu kırmızı yanıyor bios ekranı bile gelmiyor

Arkadaşlar selamlar, Kuzenime topladığımız bir sistem var parçalar şu şekilde: msi pro b650 m-p, 7800x3d, 7900gre, patriot venom ram 16x2 6000mhz cl30, psu corsair 850 w. Pc açıldığında dram ve cpu ışıkları sarı kırmızı yanıyor bios ekranına bile gidemiyoruz. Pc ilk geldi 1-2 gün sıkıntı yoktu...
  9. K

Kasım indirimlerinde hazır sistem mi tek tek toplamak mı?

Arkadaşlar merhaba, Kasım indirimlerinde pc almayı düşünüyorum ve biraz spesifik isteklerim var. 7800x3d, 4070 super yada 4070 ti super(ekran kartı olabilirse beyaz), kasa olarak nzxt h6 airflow beyaz, ramler 6000mhz cl 30-32, anakart kaliteli bir b serisi gibi isteklerim var. Kısaca donanım...
Geri