Arama sonuçları: *

• Users: ElmorsS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ElmorsS

MSB süreç nasıl işliyor?

İlk ve acil yardım milli savunma bakanlığı adına yerleştirildim ama ayağımda sakatlık var mülakatlara katılamayacağım büyük ihtimalle. Süreç nasıl oluyor alt tercihlere mi koyuyorlar bilen var mı?
  2. ElmorsS

Yeni RAM'i bilgisayar görmüyor

G.Skill 8 GB 3000MHz RAM'im var. Aynısının 2023 üretimini aldım. Taktım bilgisayar hala 8 GB olarak görüyor BIOS'da da aynı şekil 8 GB gözüküyor. CPU Z baktığımda 16 gözüküyor. Yeni RAM'i tek başına taktığımda bilgisayara görüntü gelmiyor. Anakart:Msi B450M PRO VDH Ram:GSKİLL 8GB 3000MHZ...
  3. ElmorsS

Tost Makinası Önerisi

Bütçe max 2100 tl olabilir önerilerinizi bekliyorum
  4. ElmorsS

Trendyol Ayıplı ürün iadesi

Trendyol'da bir satıcıdan 1 hafta önce G535 kulaklık aldım. Üründe dip ses sorunu var iade etmek istiyorum. Nasıl yol izlemem lazım? Ayıplı ürün olarak geçmiyor mu? Servise gönderin diyorlar servisle iletişime geçiyorum Penta biz direkt iade raporu veremeyiz onarım değişim iade şeklinde olur...
  5. ElmorsS

G535 Tiz Dip Ses Sorunu

G535 ürünüm var sol taraftan tiz bir dip ses geliyor araştırdığımda yaşayan çok kişi var ama bende sorun yok diyen de var.Aynısını yaşayıp sorunu çözen var mı garantiye versem yenisi gelince de aynı sorun olabilir ne yapmam lazım ?
  6. ElmorsS

Kulak İçi Kulaklık Önerisi

400TL bütçem var normalde G PRO X kulaklığım var ancak kulağımdaki rahatsızlıktan dolayı kulak içi almak zorundayım. Pek anlamıyorum bu bütçede oyun oynarken kullanabileceğim bir kulaklık var mıdır? Çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok.
  7. ElmorsS

Telefonun ekranı böyle oldu

Şarjdaydı telefon çaldı çıkardım şarjdan böyle oldu neden bilen var mı
  8. ElmorsS

Ryzen 5 5500 Soğutucu Önerisi

R5 5500 işlemcim var, biraz sıcak çalışıyor. Bütçem 300-400TL civarı, kasam Aquarius kasa, anakartım BIOSTAR B450M-H. RAM slotları dolu. Undervolt yapacaktım anakart müsaade etmedi, mecbur fan alacağım. Öneriniz nedir?
  9. ElmorsS

3080ti-3090 Sistem önerisi

Şu anlık bütçe kesin net değil iki ekran kartı da olabilir sistem önerisi yapabilir misiniz ? Mümkün olabilecek en uygun sistem olursa iyi olur.
  10. ElmorsS

2500TL Wireless Klavye Önerisi

Bütçe maximum 2500TL numpadsiz olması ve Wireless olması önemli öneriniz var mıdır? G915TKL gördüm başka modeller varsa bakmak isterim. Switch'i sessiz olursa iyi olur.
  11. ElmorsS

Pny cs1030 250gb m2ssd alınır mı

Bütçem bu kadar kapasitesi önemli değil dramı yok diye duydum alınır mı bu fiyata https://www.itopya.com/pny-250gb-cs1030-gen3x4-m2-nvme-ssd-2500mb-okuma-1100mb-yazma_u18227
  12. ElmorsS

Philips 24M1N3200VA alınır mı?

2500TL bütçem var daha iyisi var diyorsanız önerilere açığım. https://www.itopya.com/philips-24-24m1n3200va00-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-va-gaming-monitor_u18240#bTableUrunDetay
  13. ElmorsS

Deathadder V2'den G703'e Geçilir Mi ?

Kablosuz fare kullanmak istiyorum. Gaming Gen'de 650 TL şu an. Gördüğüm kronik sorunu tekerlek sorunuymuş ama yeni üretimlerde yokmuş galiba. Geçmeye değer mi? Bütçe daha fazla yok.
  14. ElmorsS

Rival 3 Vs Razer V2 Mini

Rival 3 250TL V2 mini 200TL fiyat farkı çok yok.Şu an mx518 mousem var rahat edemedim bi tık büyük gibi ergonomisi uymadı bana.Elim 18.5cm palm claw karışık tutuyorum ama genelde palm diyebilirim.Palm tutuşta parmağımın ucu beyazla işaretlediğim kısımda bitiyor.Mouse boyutu 131mm oraya kadar...
  15. ElmorsS

Windows10 Ses Gelmeme Sorunu

Kulaklık mikrofon vs. algılamıyor bilgisayar sadece NVIDIA'nın driver yükleme sonrası çıkan şeyini gösteriyor. Bu zaten kulaklık takılı olsa da olmasa da çıkıyor. Ne yapabilirim garantililk mi oldum?
  16. ElmorsS

Fornattan önce bios sıfırlamaya gerek var mı

Konu başlıkta oc xmp vs yapmıştım bios sıfırlamaya gerek var mı ? Stabilite açısından.
  17. ElmorsS

Cs Tw Güvenlik Sıkıntısı

CS oynarken şüphelendikleri için TW bakalım dediler bir anlık gazla AnyDesk indirdim bağlandı. Her şey normal dosyalara falan baktı. Başka bir şey yapmadı. Benden izinsiz bilgisayara virüslü dosya vs. aktarmış olma ihtimali var mı? Bir daha tanımadığım kimseye vermem TW falan düşününce ban...
  18. ElmorsS

250-300TL TWS Kulaklık Öneri

Anker R100 aldım ama kulağımı ağrıtıyor bana uymadı. AirPods 1-2.nesil tarzı 250-300TL bütçede en iyi ne vardır?
  19. ElmorsS

Sizde De Valorant Çöktü Mü?

İnternet var ama oyun gitti çöktü mü ?
  20. ElmorsS

AMD RYZEN5 1600AF OC

R5 1600AF işlemcim b450mh anakart vem200 soğutucum var 2 az miktarda oc yaptım.Hangisi kalsın sizce ? 3700: 3750:
Geri