İlk ve acil yardım milli savunma bakanlığı adına yerleştirildim ama ayağımda sakatlık var mülakatlara katılamayacağım büyük ihtimalle. Süreç nasıl oluyor alt tercihlere mi koyuyorlar bilen var mı?
G.Skill 8 GB 3000MHz RAM'im var. Aynısının 2023 üretimini aldım. Taktım bilgisayar hala 8 GB olarak görüyor BIOS'da da aynı şekil 8 GB gözüküyor. CPU Z baktığımda 16 gözüküyor. Yeni RAM'i tek başına taktığımda bilgisayara görüntü gelmiyor.
Anakart:Msi B450M PRO VDH
Ram:GSKİLL 8GB 3000MHZ...
Trendyol'da bir satıcıdan 1 hafta önce G535 kulaklık aldım. Üründe dip ses sorunu var iade etmek istiyorum. Nasıl yol izlemem lazım? Ayıplı ürün olarak geçmiyor mu? Servise gönderin diyorlar servisle iletişime geçiyorum Penta biz direkt iade raporu veremeyiz onarım değişim iade şeklinde olur...
G535 ürünüm var sol taraftan tiz bir dip ses geliyor araştırdığımda yaşayan çok kişi var ama bende sorun yok diyen de var.Aynısını yaşayıp sorunu çözen var mı garantiye versem yenisi gelince de aynı sorun olabilir ne yapmam lazım ?
400TL bütçem var normalde G PRO X kulaklığım var ancak kulağımdaki rahatsızlıktan dolayı kulak içi almak zorundayım. Pek anlamıyorum bu bütçede oyun oynarken kullanabileceğim bir kulaklık var mıdır? Çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok.
Bütçe maximum 2500TL numpadsiz olması ve Wireless olması önemli öneriniz var mıdır? G915TKL gördüm başka modeller varsa bakmak isterim. Switch'i sessiz olursa iyi olur.
Bütçem bu kadar kapasitesi önemli değil dramı yok diye duydum alınır mı bu fiyata
https://www.itopya.com/pny-250gb-cs1030-gen3x4-m2-nvme-ssd-2500mb-okuma-1100mb-yazma_u18227
2500TL bütçem var daha iyisi var diyorsanız önerilere açığım.
https://www.itopya.com/philips-24-24m1n3200va00-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-fhd-va-gaming-monitor_u18240#bTableUrunDetay
Kablosuz fare kullanmak istiyorum. Gaming Gen'de 650 TL şu an. Gördüğüm kronik sorunu tekerlek sorunuymuş ama yeni üretimlerde yokmuş galiba. Geçmeye değer mi? Bütçe daha fazla yok.
Rival 3 250TL V2 mini 200TL fiyat farkı çok yok.Şu an mx518 mousem var rahat edemedim bi tık büyük gibi ergonomisi uymadı bana.Elim 18.5cm palm claw karışık tutuyorum ama genelde palm diyebilirim.Palm tutuşta parmağımın ucu beyazla işaretlediğim kısımda bitiyor.Mouse boyutu 131mm oraya kadar...
Kulaklık mikrofon vs. algılamıyor bilgisayar sadece NVIDIA'nın driver yükleme sonrası çıkan şeyini gösteriyor.
Bu zaten kulaklık takılı olsa da olmasa da çıkıyor. Ne yapabilirim garantililk mi oldum?
CS oynarken şüphelendikleri için TW bakalım dediler bir anlık gazla AnyDesk indirdim bağlandı. Her şey normal dosyalara falan baktı. Başka bir şey yapmadı. Benden izinsiz bilgisayara virüslü dosya vs. aktarmış olma ihtimali var mı? Bir daha tanımadığım kimseye vermem TW falan düşününce ban...