Arama sonuçları: *

• Users: Esekk02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Slikon kılıf garantisi var mıdır

bugün medimarktan iphone kılıf aldım orjinal bu slikon kılıflar çabuk yıpranır mı yıpranırsa garanti karşılıyor mu bilginiz var mı
  2. E

Bu değerler normal mi?

Arkadaşlar model 16 pro daha önce de bu konuyu açtım normal dediler ama bana normal gelmiyor görselleri paylaşıcam Devir sayısı 6 alalı 10 gün oldu
  3. E

İphone için aksesuar önerisi

model 16 pro ekran koruyucu kılıf ve kamera lensi önerebilir misiniz? kılıf sade olsun istemiyorum varsa önerebileceğiniz iyi güvenli site ordan bakıp aliyim
  4. E

Sizce bu kullanımda pil normal mi

Arkadaşlar sizce normal mi
  5. E

İPHONE 16 PRO PİL SORUNU

arkadaşlar iyi geceler bugün iphone 16 pro aldım saat 6 da kurulumunu falan yaptım 7 den şu saate kadar sabit değil arada baktım falan telefonu şarjı ilk açtığım da 75 di şuan 39 bana hızlı gidiyor gibi geldi çünkü ekran kapalıyken bile sarjı bi 15 20dk sonra 1 tık gidiyor ya da daha fazla ama...
  6. E

Teknolojik cihazlara zam ne zaman gelir

telefona falan zam ne zaman gelir ocakta mı yoksa aralıkta gelir mi sizce
  7. E

İphone 16 pro toplama olma ihtimalu var mı

Bayadır baktığım bir telefoncudan yd 16 pro almayı düşünüyorum sizce toplama olma ihtimali var mıdır yeni telefonlar da zor diyorlar genellikle 15 ve altında olur diyorlar 16 pro toplama olur mu?
  8. E

Öneri 2000tl altı mouse öneri

eski steelseries prime + vardı bozuldu şuan dandik mouse ile takılıyom bi yardım edermisiniz. zaten cok pc oynamıyom hemen bozulmasın yeter bana.
  9. E

İPHONElarda sahte olduğu anlaşılır mı

YD 16 pro kapalı kutu alıcam bunun sahte olduğunu nasıl anlayabilirim biraz araştırdım da sahteler çok çabuk kendini belli ediyor fakat diğer şeylerde parça değişimi falan olduğunu nasıl anlarım ilk aldığımda imei sorgulicam ordan telefon daha önce kullanıma açılmış bakıcam o yeterli mi bide...
  10. E

Telefon önerebilir misiniz...

35 40k civarı bütçem var kendime seçenekler belirledim ama fikrini almak isterim YD kapalı kutu iphone 16 pro - TR Samsung s24+ - iphone 15 ama 15 de fiyat 47k civarına çıkıyor çok o taraf değilim sizce hangisi var mı öneriniz
  11. E

Iphone 16 ile farklı bir iphone imei bağlıyabiliyor muyuz

YD 16 alsam 1000tlye de 2.el en eski iphonedan alsam 16 kapandığında internet açmak için falan olur mu 16 kapandığında bu eski iphonu 16 bağlıyabiliyor muyum normal aramalar falan 16yı gelir mi
  12. E

Karşılaştırdığım telefonlardan hangisi alınır

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/899623-944934-959779-1019620/samsung-galaxy-s24-plus_samsung-galaxy-s24-fe_apple-iphone-16_samsung-galaxy-s25-fe bu telefonları karşılaştırdım s24+ daha iyi duruyor ama tabi fiyat olsun diğer şeyler olsun ona göre karşılaştırmadım yardımcı olur...
  13. E

Maaşı öğrenmeden çalışılır mı?

bugün bir işe gittim konuşmaya konuştuk maaşı sorduğum da yarın gel başla yarın konuşuruz dediler iş 12 saat o kadar uzun olmazsa gidiyim verebilcekleri para asgaridir de iş 12 saat maaşın yüksek olması gerekiyor sizce yarın gidiyim mi
  14. E

Bu YD telefon alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-kapali-kutu-16-128-tum-renkler-k.kart-gecer-bugune-ozel-1228666603/detay 3 ay taksit yapıp alayım mı alınır mı sizce
  15. E

Uzun çalışabileceğim bir iş arıyorum...

Bu sene liseden mezun oldum meslek lisesinde bilişim teknolojileri alanını okudum. Çalışabileceğim bir iş arıyorum bilgisayarla ilgili bir iş bulabilirsem iyi olur en azından anladığım yer parça sök çıkar veya herhangi bir sorun varsa çözebilirim ve seneye yks sınavına kadar da çalışabilirim...
  16. E

DELL laptop Supportassistlauncher açılmıyor

DELL laptop Supportassistlauncher açılmıyor wi fi kullanılmıyor diyor bunu indirip driverları kuracam ama açılmıyor
  17. E

D vitamini ve B12 Vitamin önerir misniz?

D ve B12 vitamini alacam öneriniz var mı?
  18. E

Monitörde Ghosting var mı??

https://upvi.org/auDlXY4FlMddqon/preview linkten bakar mısınız ghosting var mı?
  19. E

MSİ MAG 256F ALINIR MI?

yanlış mı bilmiyorum ama ekran ne kadar büyük olursa o kadar pixeller belli oluyormuş. 24.5 de öyle bişey olur mu? itopyada indirimde alınır mı?
  20. E

ASUS VG249QL3A ALINIR MI?

bu monitör alınır mı vatana gidip test ettirip alıcam?
Geri