Arama sonuçları: *

• Users: S41dm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

KULAKLIK ÖNERİSİ (maks 6 bin liralık bütçe var)

ağırlıklı film izlemek ve müzik dinlemek için kulaklık arıyorum ama oyun da oynucam önerileriniz neler??
  2. S

KULAKLIK ÖNERİSİ (maks 6 bin liralık bütçem var)

maks 6 bin liralık bütçem var kulaklık önerir misiniz kablolu mu kablosuz mu yada suni deri mi kumaş yastık mı hangi model nedeniyle birlikte yazar mısınız böylece almak istiyen arkadaşlarda görür
  3. S

YARDIM!! iki seçenek arasında kaldım

Asus VG27AQZ 165" 1ms IPS 2560x1440 Oyuncu Monitörü Ağustos 25’e kadar garantisi var ama şehir dışında ---------------------------------------------------------------------------------------------- ASUS TUF VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS MONİTÖR fatura ve kutu var ama garantisi yok...
  4. S

TUF VG27AQ1A Monitör 2. El Alınır mı?

ASUS TUF VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS MONİTÖR 2.el 5.500 2 yıl kullanılmıs garantisi bitmiş ölü piksel yok nasıl sizce bu fiyata alınır mı
  5. S

5K Monitör Önerisi

elimde 144 hz 24 inç monitör var ama bunun yanına 27 inç film, dizi izlemelik ve hikayeli oyun oynamalık monitör alıcağım sizce; 27 inç 2k mı almalıyım yoksa 27 inç 1080 yeterli olur mu ve ekrandaki pixeller gözükür mü
  6. S

22K Sistem Önerisi

3 ay kullanılmış 22bin liralık sistem sizce alınır mi yorumunuz nedir agalar
Geri