Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ 4-5 Bin TL Civarında Monitör Arıyorum. Detaylar Açıklamada.

Merhaba, 4-5 bin tl civarında monitör arıyorum. 4-5 gündür aramadayım fakat hala bir sonuca varamadım. Hangi monitörü beğensem forumda yorumlarda hem övüyorlar hem gömüyorlar. Aldım 2 haftaya pert diyor misal. Yani bunalmaya başladım fazla seçenekte kalmadı, Uzun zamandır kullandığı monitörde...
  2. B

AOC 23.8" 24G4XE 180Hz 0.5MS Alınır Mı?

Konu başlıkta belirttiğim gibi, bir monitör arayışındayım ve bu monitör tavsiyelerini gördüm. Alınır mı? Tecrübesi ve Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
  3. B

3-4 Bin TL Civarında Monitör Önerisi.

Monitörümün iç ekranı kırılması sebebi ile Yeni bir monitör arayışına girdim. 3-4 bin lira bandında, maksimum 5 bin tl olacak şekilde güzel bir monitör arıyorum. Tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim.
  4. B

Sinirliyken kaza oldu ve iç ekran kırıldı. Tamiri olur mu?

Sinirliyken bir kaza çıktı ve monitörümün ekranı resimdeki gibi oldu. 1-2 ay olmuştu alalı ve günümüz fiyatları ile yeni bir monitör almak çok pahalıya mal oluyor. Servis tamirini sağlar mı? Tamiri olursa ne kadar olur? Sorun çok ağır mı? Modeli: ASUS TUF Gaming 23.8 VG249Q1R 165Hz 1ms 2X HDMI...
Geri