Arama sonuçları: *

1. Duxalta60MG

İşlemci 0.79ghz sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 4 gündür laptopumun macununu değiştirmekle uğraşıyorum . Laptopun içindeki vidalardan biri yalama olduğu için macunu hala süremedim. Vidayı cıkarmaya calısırken anakartı bir miktar çizdim hatta. Bilgisayarı macun değiştirmeden kapattım bilgisayarı geri açtığımda işlemcim 0.79...
  2. Duxalta60MG

Laptop ısınması

Arkadaşlar bu değerler normal mi ? Bdo oynuyorum evet grafikleri falan yüksek bi oyun ama masaüstünde hiçbi şey yapmazken de 75 dereceyi görüyorum .
  3. Duxalta60MG

Yüksek fps kasma sorunu

Arkadaşlar LoL'da +200 fps almama rağmen kasıyor gibi his veriyor . V-sync açtığımda fps 55 e sabitleniyor . Monitörüm 72 hz ve 1 oyun atıp pc resetleyince yine +200 fps oluyor fakat bu kez kasmıyor ... Bu sorunun sebebi nedir? Hangi oyun kasıp hangi oyun kasmayacağını anlayamadığım için pc...
  4. Duxalta60MG

James Donkey 712 Driver Var Mı?

Arkadaşlar James Donkey 712 kullanıyorm lakin kulaklığın driverını bulamadım. bulduğum driverlarda da kulaklığı görmedi . Bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla gamepower medusa driveri ile kullanılıyormuş doğru mudur sizce?
  5. Duxalta60MG

ReviOS kullanan var mı ?

ReviOS kullanan arkadaşlar var mı . Çok fazla olumlu mesaj aldım redditte ve kullanan kişilerde. Attığım yayıncı COD twitch rivalsde 2. oldu ve aynı sistemi kullanan kişilere göre daha fazla fps daha az latency alıyor.
  6. Duxalta60MG

Hp Omen 15 Batarya Şarj Yüzdesi Sabit

Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar Hp Omen'im var be batarya %66 da sabit . Şarj olmuyor doluyor ifadesi falan da yok üstüne geldiğimde %66 kullanılabilir (prize takılı) yazıyor yalnızca. Çözümü veya fikri olan var mı ?
Geri