Arama sonuçları: *

• Users: m3lihxdd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. m3lihxdd

Win 11 kurulum esnasında pc donuyor

evet başlıkts gördüğünüz gibi win11 kurarken pc donuyo kurulum ekranında disk seçiyorum onayla kur diyorum mavi ekran geliyo%100 olduktan sonra yeniden başlıyo sonra siyah ekranda yükliyo ev orda donuyo% değeri değişiyo herşeyi bir sürü kez denedim ekran kartı değiştim ramleri çıkar tak/tekli...
  2. m3lihxdd

Yardım SAPPHİRE NİTRO+ RX 9070XT VE PSU İLE ALAKALI ACİL YARDIM

hocam sa https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750gl-750-w-fiyati,122734499.html bu psu'yu alıcağım ama bir sorum var, benim anakartımda 2x8lik cpu girişi var ve alıcağım sapphire nitro+ ekran kartı ise 12VHPWR giriş 3x8 çıkış lık bir kablo kullanıyor benim sorum ise; psu ile...
  3. m3lihxdd

Yardım Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 5200 MHz CL36 DDR5 Ram alınır mı?

s.a benim ufağından bir sorum olucak ram ile alakalı. şimdi hocam aşşağıdaki linkteki msi pro b840-p adlı anakartı alıcağım üstünede r7 7800x3d + rx9070 xt koyacağım benim sorum ise aşşağıda olan ramler olurmu iyimidirr
  4. m3lihxdd

Çözüldü✓ Gaming PC TAVSİYE

Hocam öncelikle s.a ben ve arkadaşım 2 tane bilgisayar topladık kendi bütçelerimiz ile sizden isteğim fotolardaki özelliklere bakıp iyi kötü öneri ve tavsiyelerinizi yapmanız en ufak bir yorum bile bizim için değerlidir. Not: İki bilgisayar için bütçeler sınırdadır, bütçede artma maalesef söz...
Geri