Arama sonuçları: *

• Users: A_M_D_C_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Rx6900xt 4k sistem toplamak için ne kadar bütçe ayırmalıyım ?

4K oyun oynamak için bir kasa toplayacağım. monitörsüz ortalama ne kadar bütçe ayırmam mantıklı olur ? 2.el toplamayı düşünüyorum ve şuan almayacağım sadece piyasa araştırması yapıyorum. 4k 60fps çoğu oyunu rahatlıkla yüksek ayarlarda oynayabileyim yeter. benim kafama 2 şey takıldı; ****sizce...
  2. A

FM24 anadolu takımı taktik önerisi

Beyler pendik, istanbulspor gibi anadolunun güçsüz takımlarıyla bir taktik arayışındayım. Mantık tamamen forveti beslemek üzere olacak. Kariyeri taktiği kafamda oturtunca açıcam ve yapacağım şey tüm bütçeyi uzun boylu bitiriciliği ve kafa vuruşları iyi olan bir forvet almaya harcamak ve tüm...
  3. A

korkusuz games üzerinden oyun aldığımda nasıl aktif edeceğim ?

arkadaşlar aşağıda verdiğim oyunu almayı düşünüyorum. daha önce steam ve epic games dışında bir yerden oyun almadım. bu oyunu uplay platformu üzerinden veriyorlar sanırım. ama hesap şeklinde mi yoksa steam kodu gibi aktif mi ediliyor bir bilgim yok nasıl yapmam gerektiğini tarif edebilir misiniz...
  4. A

Kütüphanemdeki hangi oyuna başlayayım ?

Aşağıdaki oyunlardan hangisine başlayayım veya varsa 2-3dolarlık oyun önerisi de alabilirim ama daha fazla para vermek istemiyorum. ? Witcher-batman ve mafia serisini oynadım.
Geri