Arama sonuçları: *

• Users: ByPass
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

XMP açtım ama yinede 2133 gösteriyor

Arkadaşlar xmp açtım ama yinede 2133 gösteriyor ramim ddr4 8gb 3000 mhz ama yinede olmuyor yardım edermisiniz bios um güncel anakart a320 s2h ryzen 3 3200g 650watt psu gskill 8 gb 3000 mhz ram
  2. B

Kali Linux renk bozulması

Ben ubuntu kullanıyordum vmware uzerınden ubuntuyu dualboot yapmak ıstedım kurdum hıc sıkıntı yoktu gırdı hiçbir sıkıntı olmadı ama yenıden başlattıgımda renk bozulması oldu bazı yerlerde ekran bırbırıne gırdı. bende ubuntuda sıkıntı olmustur dıye dusundum ve kalı linux dualboot ettım ama yine...
  3. B

Monitöre ekran gelmıyor

pc de bişiyok dier monitorle denedım ama bu monıtoru takınca ısık yerı yeşil oluyo ama ekran gelmıyo
  4. B

Hard disk silinmiyor (ÇÖZÜLDÜ)

Boyle oluyor saglam yazan yeri silemedim hiç
  5. B

Ekran kartı devre dışı bırakma

Beyler bende eski bir kart var gt 430 ben windows ve linux kullanıyorum ve apu sıstem kullanıyom linuxda gta 430 kullansam windows 10 dada apu kullanmam lazım nasıl yapıcam ?yani kısacası windows da gta 430 devre dışı kalcak linuxda çalışcak
  6. B

2 ekran kartı 2 monitor

Arkadaşlar elimde 2 tane monitör var ve 2 ekran kartı kendım apu sistem kullanıyorum ryzen 3 3200g kullanıyorum ve elımde nvdia kartı var gt 730 ben bunları taksam bır ekran kartına 1 monitor şeklinde yapsam olurmu?
  7. B

Everest Ewn-687N windows 10 destegi varmı

Everest Ewn-687N, wifi adaptoru aldım windows 10 destegi varmı 64bit bakabılırmısınız ben bulamadımda
  8. B

Boot ekranında yazı kayması

arkadaşlar ben kali linux dual boot etcektım yukleme ekranında yazılar iç içe girdi okunmaz halde
Geri