Arama sonuçları: *

• Users: sarlo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sarlo

IOS 2025'te iPhone 12 almak, hala mantıklı mı?

Merhabalar. Dün YouTube kanalımda, 2025'te hala iPhone 12 alınır mı? sorusunu cevapladım. Cihaz ile 2 yıllık deneyime sahip olan birisi olarak, videoyu buradan da paylaşmak istedim. Belki aramızda yakın bir zamanda iPhone 12 almayı planlayan birisi varsa, kendisine yardımcı olur. Konu başlıkları...
  2. sarlo

İnceleme Yeni M3 iPad Air Alınır Mı? Rehber

Merhabalar. Bugün yeni nesil M3 iPad Air'ın satın alınıp alınmayacağı hakkında bir video paylaştım. Cihaz, sunduğu özellikler ile birlikte gerçekten fiyatına (29.999 TL) değiyor mu? İş dünyasında gerçekten kullanılabilir mi? Tüm soruları, videoda cevapladım. Ele aldığım konular: Tasarım...
  3. sarlo

M1, M2, M3, M4 MacBook Air: Hangisini Almalısınız? Detaylı bir rehber!

Herkese selamlar. Yakın zamanda bir MacBook Air satın almayı planlıyorsanız, mutlaka aşağıdaki videoyu incelemeyi unutmayın. Videoda, şu zamana kadar çıkmış olan tüm M serisi MacBookları detaylı olarak ele aldım. İçerikte, Tasarım Farkları, Geekbench Performans Testi, Pil Ömürleri & Isınma...
  4. sarlo

Canon EOS 600D ölü piksel sorunu (Çözüldü)

Arkadaşlar selamlar, Canon EOS 600D makinamda birden fazla ölü piksel olduğunu fark ettim. Fotoğrafların sabit noktalarında kırmızı, beyaz ve mor olmak üzere farklı renklerde ölü pikseller yer alıyor. Bu durumu orijinal sensör alarak çözebilir miyim? Üzerindeki sensör temizleme zımbırtısını...
  5. sarlo

En ucuz PlayStation 5, hangi ülkede satılıyor? (Alıntı)

Arkadaşlar selamlar, bir amme hizmetiyle daha karşınızdayım. Bugün, en ucuz PlayStation 5'in hangi ülkede satıldığını göstereceğim (Standart sürüm). Aynı zamanda, bu ülkelerdeki vatandaşlar "asgari" maaşları ile birlikte, PlayStation 5'i kaç günde satın alabiliyor, onu da göstereceğim...
  6. sarlo

Saramonic Blink 500 B2+ F/P Yaka Mikrofonu (Alıntı)

Selamlar. Bugün, içerik üretmek isteyenlere fiyat performans olarak bulduğum en iyi yaka mikrofonunu göstereceğim. Özellikle dış mekanlarda çekim yapmak isteyenler için, N/C özelliği acayip derecede iyi. Saramonic Blink 500 B2+, dış mekan, vlog ve röportaj çekimlerinde oldukça iyi bir...
  7. sarlo

IOS En ucuz iPhone 16, hangi ülkede satılıyor? (Alıntı)

Arkadaşlar selamlar, bugün satışa çıkan iPhone 16 serisinin en ucuz nerede satıldığını ve bu seriyi hangi ülke en az çalışarak alabiliyor onu göstereceğim. iPhone 16 fiyatı Ülke iPhone 16 ABD 799 Dolar | 27.118 TL Kanada 830 Dolar | 27.815 TL Japonya 886 Dolar | 29.866 TL Avustralya...
Geri