Arama sonuçları: *

• Users: DeSouzab
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DeSouzab

Assassin's Creed Origins Koşma

Ayarlara baktım koşma ile ilgili bir şey yok internetten baktığım şeylerde opmadı herhalde oyunda koşma varsa hangi tuş
  2. DeSouzab

Caps Lock Açılınca OSDForm açılıyor

Başlıkta gördüğünüz gibi dostlar. Alt Tab yapınca gözüküyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor Caps Lock tuşuna basıp kapatınca kapanıyor çözümü OSDForm'un açılmaması için ne yapmam gerekiyor Windows 11 Pro
  3. DeSouzab

Assassin's Creed Syndicate zorbalar nasıl korkutulur

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar açık dünyada gezerken karşıma bu etkinlik çıkıyor ancak hiçbirşekilde saldıramıyorum ne yapmam lazım zorbaları korkutmak için?
  4. DeSouzab

İnternet yokken Steam'dan oyun oynamak

Selam dostlar evde internet yok ve yokken steam den oyun oynarsam kazandığım başarımlar saat vb. Aktiviteler hesabıma gelirmi
  5. DeSouzab

Steam Rusya Bağlantısı

Selam dostlar son haftalarda illaha bir yerde denk gelmişsinizdir Steam deki VPN ile ilgili paylaşımlara VPN ile rusyaya bağlanıp oyun alırsak daha ucuza denk geliyor diyorlar doğrumu ve böyle bir şey varsa yaparsam steam hesabıma her hangi bir ceza gelirmi?
  6. DeSouzab

Far Cry 4 Türkçe Yama

Selam dostlar zaten hali hazırdan Erdem Çatık (rockerdem) in yaptığı yama kurulu ancak %100 türkçe değil başka yama bulamadım bilen varsa atabilirmi
  7. DeSouzab

Steam iade ödememi yapmadı

21 aralık tarihinde 6.39 dolara aldığım detroit oyununu iade etmiştim ve 1 haftalık süre verilmişti paranın iadesi için en fazla 1 hafta doldu ancak param gelmedi İADE YAPILDI KONU ÇÖZÜLDÜ HERKESE TEŞEKÜRLER
  8. DeSouzab

Çözüldü✓ NVİDA GPU kapat çalıştır hangisini seçmeliyim?

Herkese selam dostlar laptop açıkken bu yazı çıktı karşıma iptal tuşuna bastım büyük ihtimalle bir şey olmaz ama aynı fotoğraftakiler gibi bıraktım ayarları sıkıntı olurmu? (Fotoğrafı hızlıca çekmek için telefondan çektim bir tık kötü kusura bakmayın)
  9. DeSouzab

Watch Dogs 2 DLC'leri alınır mı??

Herkese iyi forumlar Steam'daki yılbaşı indirimlerinde Watch Dogs 2 nin 3 DLC side indirime girmiş başarımları tamamlamak ve hikayesi için alınır mı? sizce? 1. Hikaye olarak toplam süreleri ne kadar? 2. Başarımları tamamlamak dışında 3 DLC dışında başka DLC almam gerekirmi Human Conditions ...
  10. DeSouzab

Beyond Two Souls Geçiş Yaptığımız Karakterden Çıkma

Herkese selam dostlar beyond two Souls'ta Ruh Aiden ile bir npcyi kontrol etmek için ele geçirip hareket ettirbiliyorum ama çıkış yapamıyorum hangi tuşa basaraam basayım olmuyor etraftatada çıkış yapılabilecek bir şey yok nasıl çıkabilirim?
  11. DeSouzab

Önce Far Cry New Dawn mı 5 mi oynamalıyım?

Herkese selam dostlar far cry serisini oynuyorum ve aralarında pek bağlantı yok diye 5 ten önce New dawn ı oynamaya başladım ama sonra karşıma çıkan şeylerden sonra far cry 5 ile bağlantısı olduğunu farkettim sizce önce hangi oyunu oynamalıyım (Şu anda Far Cry New Dawn'da Joseph Seed'i...
  12. DeSouzab

Beyond Two Souls Türkçe'mi?

Beyond two souls oyununu indirecektim indirmeden önce Türkçe yama bakayım dedim bulamadım ve oyun hakkında içersinde Türkçe bulunduğunı yazanlarda vardı Türkçe olmadığınıda oyunun kendisinde varmı yokmu türkçe?
  13. DeSouzab

Assassin's Creed Syndicate Türkçe Yama

Herkese iyi forumlar steamden assassin's Creed Syndicate alacağım https://yamatr.com/assassins-creed-syndicate-turkce-yama Bu linkteki yama çalışıyormu ona göre alacağım. Bazı yerlerde düzgün çalışmadığı yazılmıştı Ayrıca böyle bir link daha buldum https://disk.yandex.com.tr/d/Xi3-otNSBkA9Dw
  14. DeSouzab

Watch Dogs 2 Please Marcus, Don't Hurt Them Başarımımı Nasıl Yapabilirim?

Başlıkta gördüğünüz gibi nasıl yapabilirim kendimi av olarakta seçiyorım avcı olarakta silahlı veya arabaylada yapıyorum gene olmuyor nasıl yapacağım
  15. DeSouzab

Çözüldü✓ Windows defender evladı kapatma

Bu evladı defenderin tüm ayarlarını güvenlik ayarları kısmından kapatıyorum olmuyor DisableAntiSpyware yapıp ayarlarını 0 dan 1 e çekiyorum olmuyor İnternetteki delete programını indiriyorum kabul etmiyor Bu evladını kalıcı olarak silmenin yolu ney bi yama kuracam 7 dendir kuramıyoum
  16. DeSouzab

Mount & Blade Bannerlord alınır mı??

Dostlar oyun Steamde gördüğü en düşük fiyat ile indirimde hala 9.99 dolar (425 TL) sizce bu oyun böyle yüksek bir para verilecek bir oyunmu?
  17. DeSouzab

Hogwarts Legacy Kamera Açısı

Herkese selamlar hogwarts Legacy de kameram çok solda nasıl ortalayabilirim bilen varmı?
  18. DeSouzab

Watch Dogs 2 Açık Dünyası

Herkese selamlar WATCH DOGS 2 oyununda final bölümün3 geldim böyle uyarı verince sorayım dedim Görevi yapıp bitirdikten sonra açık dünyaya devam edebiliyor muyuz yan görevlere falan
  19. DeSouzab

Çözüldü✓ Laptop Açılma Ekranında Kalıyor

Herkese selamlar HP laptopumu açma tuşuna basarken açılma ekranı dönüyor ama açılmıyor Fanlar dönüyor açılmaya çalışırken
  20. DeSouzab

Steam Key Satan Siteler

Selamlar güvenilir uyguna kaliteli ve oyunu alınca hesapta kalacak Steam Key alabileceğim siteler varmı?
Geri