Arama sonuçları: *

• Users: DeSouzab
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Cyberpunk 2077 Mouse Hassasiyet Ayarı

Cyberpunk 2077 oyununda hassasiyet 100 olmasına rağmen silah kullanırken çok yavaş geliyor bana oyun ayarlarından Yükseltebilirmiyim
  2. D

IPhone 16 alınır mı??

Dostlar iPhone veya Samsung dışında telefon istemiyorum 60 bin TL'ye iPhone 16 buldum taksit ile alacağım alınır mı??
  3. D

Assassin's Creed Valhalla Görev Gelmiyor

Herkese selamlar İngilteredeni 2 bölge dışındaki bütün herkes ile ittifak olmayı başardım kalan Hamtunscire ve Wincestre bölümleri gelmiyor neden bilen varmı? Seviyem 212 İttifak görevleri dışında başka pek yan görev yapmadım
  4. D

TEKKEN 7 vs Mortal Combat X

İyi günler herkese Steamdan TEKKEN 7 veya Mortal Combat X'i oynayacağım. Ağırlıklı olarak offline oynayacağım ara ara online'larına girerim, internetten baktığım zaman çoğu kişi TEKKEN 7 yi önermiş. Oynarken dikkate alacağım en önemli şeyler Karakter gelişimi hangi oyunda daha net ve iyi...
  5. D

Mafia 3 bittikten sonra açık dünya varmı?

Oyunun sonundayım şu anda Lincoln'un şehri terketmesi veya kalıp ortaklarımızı öldürmesi gerekiyor bunlardan birini yaptıktan sonra Mafia 1&2 gibi oyun bitiyormu yoksa açık dünyasa gezebiliyormuyuz?
  6. D

Assassin's Creed Valhalla Türkçe yama varmı?

Steam'den oynuyorum güncel sürümleri ile uyumlu ücretsiz çalıştığından emin olduğunuz yama varmı?
  7. D

Uncharted oynama sırası

Herkese selam dostlar Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonu aldım hikaye sıralaması varmı oynamak için? Ve bu oyunun diğer hikayer ile bağlantısı falan varmı?
  8. D

Far Cry 4 Like a Bird başarımı olmuyor.

Başlıkta gördüğünüz gibi Far Cry 4 oyunundaki "Like a Bird" başarımı bir türlü olmuyor. Gerekn mesafeyi Wingsuit ile uçarak yapıyorum olmuyor. FPS'imi 60 sabitledim gene olmadı. Ubisoft Connect'i Yönetici olarak çalıştırıp denedim olmadı. Bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Gereken...
  9. D

Steam'den Epic Games'e geçiş

Herkese selamlar uzun süredir Steam kullanıyorum ve 350 ye yakın satın aldığım oyun var ve geriye kalan oyunların fiyatı çok pahalı bu fiyatlandırmadan dolayı Epic Games'e geçmeyi düşünüyorum ama Steam hesabımdada çok pahalı olup daha oynamadığım oyunlar var ne yapsam bilemedim Uncharted...
  10. D

Steam Cüzdanı ile oyun alışverişi

Steamda almak istediğim bir oyun 4.79 dolara düşnüş durumda o oyun dışında almak istediğim bazı kartlarda var onun için. Steam cüzdanıma 5 dolar atıp 4.79 dolarlık cüzdandaki param ile oyunu cüzdanda kalan para ile rozetleri almak istiyorum. Kendi paramı cüzdana atıp cüzdan üzerinden oyun satın...
  11. D

Star Wars oynama sırası çok bir şey farkettirirmi?

Steamde Star Wars Jedi: Fallen Order™ oyunu 3.19 Dolar ile iyi bir indirime düşmüş alıp oynamak istiyorum. Daha önce hiçbir star wars oyunu oynamadım, direk alıp bunu oynarsam hikayesel olarak eksik olurmu eğer bir hikayeye göre gidiyorsa tam sıralama nedir?
  12. D

Steam İstek Listem Bazı Oyunları Göstermiyor

Herkese selamlar. Steam istek listedemde olan oyunların ismini yazıyorum çıkmıyor kaydırıp bakıyorum gene çıkmıyor neden? Oyunlar silinmediler hala steamdeler mağazadan bakınca karşıma çıkıyorlar Steamı kapatıp açtım tamamen pcyide yeniden başlattım ama düzelmedi
  13. D

The Witcher 2 Görev Gelmiyor

Oyunda Mongoose iksiri için mağaraya girip Ostmurk'u aldım ve Meditasyon ile iksiri yaptım sonrasında hana gittim göreve başlamadan önce bilek güreşi yaptım ve bitirdim çıktığım zaman görev yoktu ve başka hiçbir ana görev işaretlenmiyordu. İşarlenmeyince Yedek Save alıp Kayran ile savaşmak için...
  14. D

Steam Ödeme Yapmadım Fakat Yaptım Gözüküyor

Başlıktan konu biraz karışık olabilir kısacası bu gece saat 02:12 de bankam bana 29/01/2025 (Bugün) Saat 02:05'te 0.59 Dolara oyun aldığıma dair bir mesaj attı banka hesabıma girip kontrol ettiğim zaman hesabımdan herhangi bir para çıkışı olmamıştı. Dün ayın 28'inde yanlışıkla 0.59 Dolarlık bir...
  15. D

Red Dead Redemption Mobil grafik sorunu

Herkese selamlar. Bugün RDR1'i APK şekilde indirip Türkçe yamayı manuel bir şekilde kurdum. RDR1 dosyanını kurarken cihaz sürümünüz eski gibi bir şey demişti fotoğraftaki sorun ondan dolayı olabilir mi? Telefonum : Samsung Galaxy A54
  16. D

Assassin's Creed Origins Koşma

Ayarlara baktım koşma ile ilgili bir şey yok internetten baktığım şeylerde opmadı herhalde oyunda koşma varsa hangi tuş
  17. D

Caps Lock Açılınca OSDForm açılıyor

Başlıkta gördüğünüz gibi dostlar. Alt Tab yapınca gözüküyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor Caps Lock tuşuna basıp kapatınca kapanıyor çözümü OSDForm'un açılmaması için ne yapmam gerekiyor Windows 11 Pro
  18. D

Assassin's Creed Syndicate zorbalar nasıl korkutulur

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar açık dünyada gezerken karşıma bu etkinlik çıkıyor ancak hiçbirşekilde saldıramıyorum ne yapmam lazım zorbaları korkutmak için?
  19. D

İnternet yokken Steam'dan oyun oynamak

Selam dostlar evde internet yok ve yokken steam den oyun oynarsam kazandığım başarımlar saat vb. Aktiviteler hesabıma gelirmi
  20. D

Steam Rusya Bağlantısı

Selam dostlar son haftalarda illaha bir yerde denk gelmişsinizdir Steam deki VPN ile ilgili paylaşımlara VPN ile rusyaya bağlanıp oyun alırsak daha ucuza denk geliyor diyorlar doğrumu ve böyle bir şey varsa yaparsam steam hesabıma her hangi bir ceza gelirmi?
Geri