Arama sonuçları: *

• Users: Teymendann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

F/P Monitör karşılaştırma

Monitör almayı düşünüyorum ama nerdeyse hiç bilgim yok sadece ips paneller iyi hz oranı yükek iyi falan biliyorum. Minimum bütçe ile fullhd en az 144hz monitör arıyorum. Bunun için 5k altındakilere bakıyorum. Ama üzerine biraz daha koysam 7bin lira altına 2k monitörler de var direk onları almam...
  2. T

Çözüldü✓ Ekran kartım sürekli çalışıyor görev yöneticisini açınca duruyor

Fikir almak için soruyorum olay şu, bilgisayarı açmamdan itibaren hiçbir şey yapmasam bile gpu kullanımı oluyor bunu gpu-z ile görüyorum. Ancak görev yöneticisini açmamla beraber duruyor ve sıcaklıklar düşmeye başlıyor. Fanlar da hep %50 de sabit ne azalıyor ne artıyor. Görev yöneticisini...
  3. T

M2 ssd bakıyorum. Sizce alınır mı?

https://www.bizdehesapli.com/sandisk-extreme-sdssdx3n-1t00-g26-1tb-5150-4900-gen4-nvme-pcie-m-2-2280-ssd-urun-SDSSDX3N-1T00-G26?ref=akakce&v=1.11.3 Şu anda 2321TL diyor. Ama fiyatı çok garip geldi bu kadar ucuz olması. Hem de diğer satıcılar ile arasında 700 800 lira fark var. Sizce güvenilir...
  4. T

Anakartta flashback bios güncellemesi yapamıyorum

Yeni bilgisayar topladım ancak görüntü gelmiyor. Anakartımın markası asus b650m a wifi ii. Biraz araştırdıktan sonra ramleri tak çıkar veya bios güncelle gibi öneriler gördüm. Ramleri takıp çıkarınca değişmedi. Bios güncelleyeyim dedim. flashback videosunda asusun bahsettiği gibi usb yi...
  5. T

Psu'dan çıkan bu kablo ne ise yarıyor?

Psu dan cikan 300w diye bir kablo var ancak ne işe yaradığını yahut nereye sokacagimi anlayamadım. Bilen biri aciklayabilir mi bu kablonun nereye girecegini?
  6. T

Kasa fanlarini anakarta nasil baglayacagim?

Arkadaslar kasa topluyorum ilk kez. Yukarıda belirttigim kablolar kasanin icinden cikti fanlari kablosu anladigim kadarıyla. İzlediğim videolarda da cha_fan yerine takin diyor. Ancak bir sorun var, bu usb gibi şeyden de 4 tane kablo cikiyor lakin kasada 4 tane fan var ve anakartta galiba ya 1...
  7. T

Çözüldü✓ 3090 Ekran kartını anakarta sokamıyorum

Arkadaşlar Asus b650m wifi II anakart aldım elimde 3090 var ancak bir türlü yerleştiremedim. 3 tane pciex16 slotu var. Bunlardan hangisine takmalıyım ekran kartını? Üstteki slotun rengi neden değişik? Bir de üsttekine takarken usb portları ile çakışıyor kartın bir tarafı. Çok yakın oluyor ya da...
  8. T

Asus prime b650m-A Wifi II anakart bu kasaya uyar mı?

Arkadaşlar yakın zamanda pc topladım. Burada da sormuştum bu kasa iyi fena değil dediler. Bugün geldi parçalar. Ancak kasa bana biraz küçük geldi sanki. Bir de resimlerde de gözüktüğü gibi anakart cuk diye oturuyor boşluk kalmıyor. Ekran kartı da tam sığıyor. Aldığım linki de bırakıyorum. Mid...
  9. T

Asus Prime B650M-A Wi-Fi ile Asus Prime B650M-A Wi-Fi II arasındaki fark?

Bir süredir araştırıyorum. Bazı sitelerde wifi bazısında wifi II diyor. Fiyatları da yakın. Ne fark var anlayamadım. Ya da bu iki kart aynı kart mı? Bir de ikisi de 6400mhz ram destekler mi?
  10. T

DDR5 MSI anakartlarındaki boot gecikmesi asus anakartlarda yaşanıyor mu?

DDR5 AM5 bilgisayar toplayacağım ancak boot edilirken çok geç açılması ile ilgili çok fazla şey okudum. Genel olarak gördüğüm msi ekran kartları kullandıklarıydı. Acaba tüm ddr5 sistemlerde boot ederken gecikme yaşanıyor mu? yoksa sadece msi anakartlarda mı bu sorun var?
  11. T

Yeni bilgisayar toplayacağım fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.

Yeni bir bilgisayar toplayacağım. Babam excel word vs. ile uğraşacağı için fazla sorun yok. Kardeşim oyun oynayacak. Ben de yapay zeka ile görüntü işleme, data mining, stable difussion gibi kendi alanımla ilgili konularda çalışacağım. Bir taşla 3 kuş vurmam lazım yani. Öte yandan bütçe 35bin...
Geri