Arama sonuçları: *

• Users: efe.krbbr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Nvidia G-sync aktifleştirme Monitörüm Odyssey G65B( Freesync)

Bu konularda acemiyimdir, CS 2 indirdim ve G-sync aktif etmemi söyledi ve böyle bir uyarı alıyorum
  2. E

Sağlamlisans(sağlam oyun) hatası

Merhaba uygulamayı kurmaya çalışırken görseldeki hatayı alıyorum çözümünü bilen varmı ?
  3. E

TV+ canlı (veya kaçak yayınları) yayınlarını nereden izleyebilirim

sabah 05:00'de Khamzat Chiamec - DDP maçı var nereden veya hangi program ile izleyebilirim
  4. E

Windows Ürün Kodu nerden alabilirim ?

Bilgisayarıma windows home kuracağım bu yüzden ürün kodu nereden satın alabilirim ?
  5. E

Sıfır Bilgisayara Nasıl Windows Kurarım ?

Arkadaşlar pek bir bilgim yok USB ile kurulması gerekiyor. Sıfır bilgiye sahibim bu konuda yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor ?
  6. E

BİLGİSAYAR MASASI- MARANGOZ

Marangozdan bilgisayar masası yaptıracağım ancak masada olması gereken ekstra bir şey var mı ?
  7. E

SteelSeries Arctis 7X+ PC için Uyumlu mu ?

[H3 id='SteelSeries+Arctis+7X+Xbox+yazyor+ancak+PC+iin+uyumlu+mu+']SteelSeries Arctis 7X+ Xbox yazıyor ancak PC için uyumlu mu ?[/H3]
  8. E

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A Monitörü Yorumlar Mısınız ?

Sistemim 2k monitöre ihtiyacı var ve 10-15 k arası bütcem var şu ana kadar içime en çok sinen "ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1ms 260Hz 2K IPS Gaming (Oyuncu)" monitör. Yorumlar mısınız...
  9. E

Monitör + Klavye + Maus Fikirleriniz ?

Sistemimi aşağıda belirttim. Sistemim tamamen beyaz ve beyaz ekipmanlar almayı düşünüyorum şimdi almayı düşündüğüm Monitör + Klavye ve Maus'un aşağıda linkini atıyorum yorumunuz benim için önemli...
  10. E

Monitör+Maus+Klavye+Kulaklık Bütçe 25-30k

Monitör, kulaklık, klavye, maus alacağım bütçe 25-30k sistemim full beyaz acaba acaba bu parçaları siyah alsam sorun olur mu ? Sistemim aşağıda monitör için lazım olur -AMD Ryzen 7 7800X3D -MSI MB B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) -MSI NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti 16G Gaming Trio OC...
  11. E

60k Bandında toplama PC Destek Lütfen

Arkadaşlar PC'den o kadar iyi anlamam sadece 60k bandında sistem parçaları atar mısınız. Desteklerinizi bekliyorum
  12. E

40-45k arası KASA 15k-20k koltuk ve monitör

40-45k arası kasa ve 15-20k civarıda oyuncu koltuğu ve monitör önerisi olan var mı ?
Geri