Arama sonuçları: *

1. S

Note 13 pro 5g hakkında

Merhaba arkadaşlar iyi günler başlıktada yazdığım gibi bu cihaz alınır mı yd alacağım annem için 5g modelini özellikle seçmek istedim malum 5g geçiceğiz artık sizce nasıl orta vade (2-3yıl) götürür mü ve hyperos varmıdır bunda kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
  2. S

6s ne kadar ekran süresi verir?

Sa arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sizce ne kadar süre verir şuan kullandığım P30 pro 2/3 arası veriyor buda verir mi acaba?
  3. S

İphone Se 4 beklemeli mi?

Sa arkadaşlar telefon alma arefesindeyim yd 15 pro düşünüyorum ama se çıkmasına da az bir süre kaldı sizce beklemeli mi? Yoksa yd 15 pro almalı mı?
  4. S

İphone 15 pro alınır mı?

Sa iyi akşamlar 15 pro 30k sıfır kapalı kutu alınır mı? Çift fiziki
  5. S

Yd iphone 15 pro hk ?

İyi akşamlar arkadaşlar yd 15 prolar toplama mıdır acaba? olma ihtimali varmıdır? şu zamanda Bir satıcıdan alacağım çift sim 15 pro 30k bandın da no aktif kapalı kutu diyor alırsam nelere bakmam lazım kutu ile telefon seri ve imei karşılaştırma Apple destekten kontrol etme imkanı olur mu...
  6. S

2. El yd iphone alınır mı?

Herkese iyi forumlar 2.el yd iphone alınır mı? Daha önceden telefona hangi işlemler yapıldı yasa dışı işlem oldu mu gibi düşüncelere aklımı karıştırıyor sizce alınır mı? Alan arkadaşlar varsa cevaplayabilirler mi acaba teşekkürler
  7. S

15k bandında F/P telefon önerisi

Bütçe 15k civarı önerilerinize açığım (Samsung hariç) Aklımda note 13 pro vea 5g modeli var sizce alınır mı? alınırsa ne kadar götürür. Aktifte kullanan arkadaşlar varsa +- yönleri ile fikir verebilir mi?
  8. S

İphone 12 almak hakkında

Sa iyi akşamlar 19k 128 lik buldum alınır mı? Kutu fatura var garanti de hayrı sayılar kadar var 2.el adaptör kablo var
  9. S

İphone 12 alınır mı?

Sa arkadaşlar iyi akşamlar iphone 12 alınır mı? 64 gb 16k sizce nasıl? Pil 79
  10. S

8-10k arası telefon önerisi

Sa arkadaşlar iyi hafta sonları başlıktada belirttiğim gibi 8-10k arası telefon önerilerini bekliyorum. Şuan aktifte P30 PRO kullanıyorum ancak telefonun miadı geçti geçecek gibi donmalar kasmalar başladı. HarmonyOS güncellemesi bile almadı. EMUİ tabanlı Android 12 de kaldı güvenlik...
  11. S

İphone 12 mini alınır mı?

Sa arkadaşlar 64 gb 12 mini 17k alınır mı? Aktifte android kullanıyorum
  12. S

İphone 12 mini alınır mı?

Sa arkadaşlar 12 mini alınır mı? 2/3 sene götürür mü?
  13. S

30 k telefon önerisi

30 k bütçe var arkadaşlar hangi telefon almalıyım Önceliğim iphone TR mi yoksa yd mı? Birde yılbaşında imei muhabbeti dönüyor her yerde sizce yd mantıklı olur mu?
  14. S

Yeni imei süresi düzenlemesi hk

sa arkadaşlar yılbaşından sonra süre düşmesi gibi konuşmalar var aslı astarı varmıdır ? YD alma arefesindeyim bende bilgisi olan varsa cevaplama yapabilirmi acaba ?
  15. S

Yd 15 pro mu 16 mı ?

sa arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım arada 7k fark var 7k için 16 geçilir mi ?
  16. S

Pasaport kaydı hakkında

Sa iyi akşamlar tek pasaporta 2 adet telefon kaydı muhabbeti nedir varmıdır böyle kullanan acaba Varsa cevaplarsa sevinirim
  17. S

Yd iphone 15 mi 16 mı?

Sa iyi akşamlar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi hangisi alınmalı? Birde bu yılbaşında çift sim olan telefonlara 1.sime takıldığında 2 simde aktif olacak muhabbeti dönüyor çoğu yerde bu yüzden de almaktan vazgeçiyorum telefon yoksa TR 13 mü almalıyım?
  18. S

Xs 256 gb alınır mı?

1/2 senelik idarelik xs 256 gb alınır mı? Fiyat 10k
  19. S

Düz iphone 15 alınır mı?

Sa iyi akşamlar 2.elde 40k ya buldum 256 TR garantili alınır mı?
  20. S

Yd 15 pro mu? 16 mı?

Sa arkadaşlar sizce hangisi fiyatlar aynı aşağı yukarı kapalı kutular Birde bu yeni imei yasası düşündürüyor beni bir yandan almak istiyorum bir yandanda yasa korkutuyor biraz şimdiden teşekkürler
Geri